Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 107

Téma: BenQ FP241W

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Zdar borci, s tou cenou ze je W drazsi nez WZ, to bych videl, ze jim to proste prislo za jinou cenu, nebo treba meli dlouho na sklade, to ekonomickou logiku ma.

    Jinak verze WZ by jiz mela byt s 1:1 rezimem, viz. http://www.tftcentral.co.uk/news.htm#perfect_motion

    "As reported before, the FP241WZ will feature the updated firmware and aspect ratio control / 1:1 pixel mapping on its release in the UK. This will also offer support for Windows Vista. BenQ have informed us that the stock of FP241W which is shipped to the UK during 2007 will feature the updated firmware as well, but we are not quite at the stage where stock has reached suppliers and is being shipped to customers. We can expect this very soon!"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Ocampa
    Tato recenze je trosku starsi a pravdepodobne pojednava o nejakem predprodukcnim vzorku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od PROTiE
    Dale bych se chtel zeptat, co se stane, kdyz vypnete monitor a opet ho zapnete (tlacitkem na boku). Naskoci normalne obraz?
    Nedavno se tady resila toto otazka. S nainstalovanim novych driveru ATi Cat 7.3 uz to funguje zase normalne. tj. vypnu monitor tlacitkem - monitor se vypne, zapnu tlacitkem - monitor se zapne. Jak jsem psal drive tak chyba byla urcite na strane driveru a ne vada monitoru....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Ahoj,

    uvažuji o koupi tohoto monitoru, ale zajímalo by mě, zda-li v tiché místnosti monitor ze zadní částí nepíská, což je neduh něknterých monitorů BENQ a jaká je barva ráměčku displeje typu FP241W - zda-li je bílý (štříbrný) nebo černý. Na stánkách výrobce je bílý (štříbrný) a na jiných stránkách zase černý. A pak se v tom vyznej.

    Díky za info. JD
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Piskani je zalezitost spis konkretniho kusu - doporucuju nechat predvest nebo koupit pres net a v pripade nespokojenosti mas pravo jej do 14 dnu vratit. Stribrny be se mel udavat jako "FP241W Z" a cerny jako "FP241W". Pokud neni uvedeno a je uvedena norma TCO, tak cerny ma TCO'06 (stribrny TCO'03).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    já jsem chtěl asi před 2 měsíci koupit černý model, ale prý se tady prodává pouze stříbrný (FP241WZ i FP241W). Co se týče pískání, tak můj sice trochu zvuku vydá, ale pískání to není, je to spíše takový slabý bzučení, žádný vysoký tóny, ale je to opravdu slabé a běžně to ani nevnímám, navíc to dělá pouze při jasu nižším 85% jinak je to úplně "mrtvý", ale bude nejspíše záležet kus od kusu.... každopádně monitor rozhodně doporučuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Podle toho, co jsem cetl na diskuzich v e-shopech u tohoto produktu, tak se prodava jak stribrna varinata, tak cerna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od tequilla
    Stribrny be se mel udavat jako "FP241W Z" a cerny jako "FP241W". Pokud neni uvedeno a je uvedena norma TCO, tak cerny ma TCO'06 (stribrny TCO'03).
    Takhle to neni. Vetsina do CR dovazenych FP241W je stribrnych. A jiny by se tady ani podle nekterych mojich zdroju nemel dovazet. (A kdyz tak asi nebude mit CZ menu) A co se tyce TCO, podle toho se neda ridit. Mam stribrny s TCO'06...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Ja bych rad koupil FP241WZ cernou verzi, ze nebude mit pripadne ceske menu by mne tolik netrapilo pokud nebude jiny hacek. Pokud vse klapne, tak koupe probehne cca v pulce cervna. Takze to zatim nijak nesleduji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101

    CW CW je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od first.indian
    A co se tyce TCO, podle toho se neda ridit. Mam stribrny s TCO'06...
    Co se tyce TCO, monitory s prilis svetlym (bily) nebo prilis tmavym (cerny) rameckem nesplnuji ergonomicke pozadavky TCO'03, a proto maji (resp. mely by mit) "pouze" TCO'99. Tento pozadavek byl z normy vypusten v roce 2005, takze barva ramecku uz nehraje roli pri ziskani certifikace TCO'06 - coz je rozsireni TCO'03 pro "media displays", a multifunkcni monitory mohou mit TCO'03 i TCO'06.

    Take jsem si vsiml ze modely BenQ FP241W/WZ se na ruznych webech (oficialni stranky, obchody) objevuji v ruznych barvach...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Dneska jsem meril prikon nekterych veci co mam doma a rada prisla i na monitor Takze kdyby to nekoho zajimalo nameril jsem 58W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103

    CW CW je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    35

    Zajímalo ;-) Doplním do technických specifikací. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Tak ja jen podotykam, ze muj FP241WZ ani trochu nebzuci, je 1:15, v mistnosti naproste ticho (krom hukotu z case) a u LCD neslysim nic! Monitor mi mzucel jen kdyz vyply proud a pc jelo z UPS.

    A asi 3x behem nekolika tydeniho pouzivani, mi zhasl a hned zase nabehnul. Jinak naprosta spokojenost....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Muzete se prosim podivat, jestli mate v menu PICTURE ADVANCED funkci "Overscan ON/OFF", tak jako je to na tomto obrazku?

    http://img66.imageshack.us/my.php?image=dsc00585ld0.jpg

    Tato funkce bude pravdepodobne jen u nejnovejsich monitoru. Pokud tam tu funkci mate, napiste mi prosim kdy byl monitor vyroben.

    Funkce ma vliv na to, jak se zobrazi signal napriklad z Playstation 3 (HDMI). Zde si muzete povsimnout, ze pokud tam tu funkci nemate, tak vam monitor orizne obraz na okrajich.

    http://www.hardforum.com/showpost.ph...postcount=3583
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: BenQ 24¨LCD vs. LED
    Od ondreas v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 23:54
  2. LCD: 24 LED LCD od BenQ?
    Od aw4ken v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 19:38
  3. LCD: BENQ FP241W vs Belinea 2485 S1W
    Od Finkky v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 12:44
  4. LCD: LCD 24" BenQ FP241W nebo HP LP2465
    Od LukPuk v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2008, 15:45