Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: klonování HDD

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od vorryy Zobrazit příspěvek
    V těch prvních 4 .Ostatní moc nedělám.Jen čtení,zápis,kopírování a latence.
    Ano, tohle jsou testy pamětí. Používáš stále stejnou verzi Evrerestu jako předtím? Kdyžtak sem hoď screenshot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Používám ten samej.Ted nevim Jak jsem te screen mam vložit :-))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Když píšeš do threadu, tak nahoře máš nějaké menu, tak klikni na tu ikonku s kancelářskou sponkou, tím otevřeš správce příloh a můžeš sem dát obrázek. (v .jpg prosím). Musíš mít taky v uživatelském panelu nastaven standardní editor zpráv (je to dole). Klikni na Uživatelský panel, Upravit nastavení, dole Editor zpráv - standardní a dej Uložit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Když píšeš do threadu, tak nahoře máš nějaké menu, tak klikni na tu ikonku s kancelářskou sponkou, tím otevřeš správce příloh a můžeš sem dát obrázek. (v .jpg prosím). Musíš mít taky v uživatelském panelu nastaven standardní editor zpráv (je to dole). Klikni na Uživatelský panel, Upravit nastavení, dole Editor zpráv - standardní a dej Uložit.
    http://www.svethardware.cz/forum/ima...8809317ff1.jpg

    Tady to je.Ted musim jet na trénink.Ty hodnoty jsou všude přibližně poloviční a nevím proč?Zatim a díky za nějaká řešení
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Everest by měl ukazovat efektivní takt DDR pamětí, ne? Takže DDR-416 MHz - není problém tady? Nebo to ukazuje špatně a má tam být 832
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    já to mám nataktovaný.A tak to bylo i předtím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pretaktovani o 4%? pri tom flashovani biosu se ti smazaly nastaveni a podtaktovala se pamet. musis do biosu a nastavit je na takovou frekvenci, na jake maji jet
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od vorryy Zobrazit příspěvek
    já to mám nataktovaný.A tak to bylo i předtím.
    Já na tom screenshotu vidím Athlon 64 X2 1040 MHz. Tak to bych spíš řekl podtaktovaný, tak to znovu v BIOSu nastav jak má být. Procesor ti jede na polovinu nominální frekvence.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    johny: nebude to spis zapnutym C&Q?

    vorryy: kdyz v everestu spustis test stability systemu - jen stress CPU a FPU, zvedne se frekvence? nebo zustane tech 1040?

    na zjisteni je nejlepsi CPU-Z http://www.svethardware.cz/forum/dow...?do=file&id=99
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Tak to asi nakonec byla jedna položka v Biosu.Byla zakázaná a já ji povolil.Něco jak si psal ty.Ted je to myslim v pohodě.

    http://www.svethardware.cz/forum/ima...8ad17afe95.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jj uz to je OK

    //jen se tim taktovanim nikde moc nechlub, to vypada jen jako vetsi odchylka zakladni desky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    jj vim .Mám EE procesor a ten asi moc nejde .Měl jsem ho na 5% ale při komprimaci videa mi to občas zamrzlo.Možná se v tom taky moc nevyznam a že by to šlo líp.Ty by si mohl poradit? Nebo se tím nezabýváš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    skus pohledat navody na taktovani zaklad je hlidat si teploty, u AMD snizit nasobic HT a taky ti nesmi utyct moc vysoko ramky... ale tady to je OT (dalsi OT po tech ramkach v topicu o disku), pohledej tady na foru toho je dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    johny: nebude to spis zapnutym C&Q?

    vorryy: kdyz v everestu spustis test stability systemu - jen stress CPU a FPU, zvedne se frekvence? nebo zustane tech 1040?

    na zjisteni je nejlepsi CPU-Z http://www.svethardware.cz/forum/dow...?do=file&id=99
    Tak tady když to pustím.Tak se to pohybuje kolem těch 1040
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    V CPU-Z ukazuje aktuálnu frekvenciu. Nechaj spustené CPU-Z a spusti napr. Everest stress CPU a FPU. Mala by sa zvýšiť na tých spomínaných 2080MHz, ak sa to stane - máš zapnuté C&Q.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: klonování disku
    Od HonzaSi v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-10-2012, 14:57
  2. Klonování disku
    Od cheysuli v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-01-2012, 10:24
  3. Klonování PC po síti
    Od Chmelda v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 17:33
  4. Klonování obrazu na XP
    Od Encore1106 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 14:04
  5. Klonování HDD
    Od Semik_old1 v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 02:16