Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Agp 3450/70, 3650

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    58

    Myslíte že vyjdou tyto grafiky i do AGP?

    Tušim, že nejspíš ne, jen to chci vědět jistě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Myslím že ne, jediná alternativa je HD 2600XT nebo až 3850.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Imho nebudou, jednak tu jsou do AGP slotu HD2600PRO a XT a druhak ATi samozřejmě nemá valný zájem živit ještě AGP slot. Buďme rádi za HD3850 do AGP a víc po nich nechtějme . Řekl bych, že na dnešní dobu (kdy vládne PCIex 16x) má ATi výkonově pokryt AGP slot velmi dobře
    NVidia už tohle dnes neřeší vůbec
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    AGP je mrtve a drahe. investovat do neho nema vubec cenu, ve vetsine pripadu prijde levnej prodat komp a koupit novy s PCI-E...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    [OT] AGP není mrtvé AGP musí žít !!! [/OT]

    Njn, mech má pravdu, AGP je kaput a my s tím nic nenaděláme.

    Pokud zvažuješ koupi nějaké nové grafiky do AGP portu, tak defacto jediná rozumná volba je spíše právě Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 na ní si totiž ještě vcelku užiješ i novější hry a o tu vyšší cenu ti bude zase déle sloužit
    Ještě si na něj přimontuj Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2), na něj případně 12cm fan na 600rpm a máš klid a výkon zajištěn. Pokud bys chtěl provozovat pasivně, tak si musíš zajistit dobrý průtok vzduchu v casu

    Stálo by za to, abys sem napsal jakou máš sestavu, bojím se totiž, aby tě i po ugradu grafiky (hlavně na hd3850) nebrzdil zase procík nebo ramka

    Určitě bych zvážil i tu možnost, stávající PC jako funkční celek prodat a koupit nový, třeba i s integrovanou grafikou, chvíli to vydžel - našetřil a pak dál upgradoval. Bude to levnější a jistější!

    Novou grafiku do AGP bych osobně kupoval, jen pokud bych měl hodně dobrý čipset, cpu a nakonec i dostatek ramky. Pokud máš čipset VIA, cpu na 1.7 GHz a 256MB, tak to raději prodej celé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    Pokud máš čipset VIA, cpu na 1.7 GHz a 256MB, tak to raději prodej celé...
    No to sa uz ani snad predat neda, to uz len niekomu darovat Ako uz bolo pisane vysie, ak AGP tak 2600XT/PRo alebo 3850, ktora asi bude najlepsim HW komponentom v celom PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    58

    Děkuji za názory a souhlasím že AGP je už mrtvé (pro mě ještě stále ne)

    Ted mam tuto sestavu
    Gigabyte Ga-K8U
    AMD Sempron 2600+ 1,6GHz
    2x512 DDR CL 2,5
    GeForce 5200FX AGP

    Zvažuju upgrade pc, bud jen grafiky nebo cele sestavy. Je mi jasné, že mi všichni budete radit koupit nový komp, protože i ta nejlevnější sestava v dnešní době bude lepší než ta má. Jenže na to nemám peníze.
    Proto jsem se ptal na grafiky nové generace do AGP.
    Počítač nevyužívám na hry ale hlavně na přehrávání někdy i kodování videí a na internet.
    Takže ted mám možnost si vybrat mezi HD2400 nebo HD2600 do AGP.
    Myslíte si že mi bude stačit HD2400 nebo má smysl si připlácet za HD2600?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Johny1B Zobrazit příspěvek
    Myslíte si že mi bude stačit HD2400 nebo má smysl si připlácet za HD2600?
    Na video ti stačí i 2400....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Johny1B Zobrazit příspěvek
    Myslíte si že mi bude stačit HD2400 nebo má smysl si připlácet za HD2600?
    Smysl za priplatenie 2600 by bolo vtedy, ak aspon sem tam nieco hras a chces k tomu trochu detailov (v starsich hrach vela detailov ) ale inak jednoznacne 2400
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Jak už tady psali ostatní, pokud nepaříš gamesy, tak HD2400 stačí (Sapphire ATI HD 2400Pro 256MB DDR2)

    Btw. tvůj komp už je veterán , jak je na tom zdroj? Jakou má watáž a jakou značku? A co základní deska? Není na ní nafouklý nějaký kondík?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    ...jak je na tom zdroj? Jakou má watáž a jakou značku? A co základní deska? Není na ní nafouklý nějaký kondík?
    Sme vás všechny s trodasem nakazili zdrojo-kondíko-mámií

    Podle mě by postačovala i X1300, pokud by šlo jen o přehrávání filmů. Z druhé ruky se dá pořídit za velmi slušné peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    To ani ne, ale je to rychle a snadno rozpoznatelné, velmi důležité a pokud to odejde, tak nikdy nevíš, co si vezme všechno s sebou.

    Je potřeba si to hlídat, je zbytečné, kupovat nové komponenty, když by je ty staré svým stavem ohrožovaly na správném fungování
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele filipek
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Johny1B Zobrazit příspěvek
    Děkuji za názory a souhlasím že AGP je už mrtvé (pro mě ještě stále ne)

    Ted mam tuto sestavu
    Gigabyte Ga-K8U
    AMD Sempron 2600+ 1,6GHz
    2x512 DDR CL 2,5
    GeForce 5200FX AGP

    Zvažuju upgrade pc, bud jen grafiky nebo cele sestavy. Je mi jasné, že mi všichni budete radit koupit nový komp, protože i ta nejlevnější sestava v dnešní době bude lepší než ta má. Jenže na to nemám peníze.
    Proto jsem se ptal na grafiky nové generace do AGP.
    Počítač nevyužívám na hry ale hlavně na přehrávání někdy i kodování videí a na internet.
    Takže ted mám možnost si vybrat mezi HD2400 nebo HD2600 do AGP.
    Myslíte si že mi bude stačit HD2400 nebo má smysl si připlácet za HD2600?
    Okay, takze pokial pc vyuzivas prevazne na prehravanie a kodovanie videa, tak pre teba vobec nema zmysel menit sucasnu 5200-vku za nieco ine... Ak chces zrychlit kodovanie videa treba vymenit CPU za nejaky 2 ci 4 core... Pokial sa vsak chces aj hrat tak jednoznacne nie je co riesit a treba kupit ati hd3850.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No to je pěkný nesmysl, možná znáš z videa jen DivX nebo DVD, na to sice FX5200 postačí, ale co když bude chtít přehrávat video s velkým rozlišením? Na takové 1080p by mu ten procesor nestačil ani omylem, měl by z toho slideshow. Ovšem s Radeonem HD3450 to zvládne v pohodě. Stejně tak enkódování videa to zrychlí. Říká ti něco AVIVO?

    2 nebo 4 jádro na socket 754?

    A kupovat k tomuto PC HD3850 je vyhození peněz, ta grafika tam bude spát, protože zbytek PC by nestíhal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele filipek
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    46

    ...ja vidim skor nezmysel v pozerani HD filmov na pc(ale nielen tych) - zober si a porovnaj kolko el. energie sa minie pocas prehravania videa na pc a kolko v prehravaci na tom urcenom.

    ATI has also released a transcoder software dubbed "ATI AVIVO Video Converter," which supports transcoding between H.264, VC-1, WMV9, WMV9 PMC, MPEG-2, MPEG-4, DivX video formats - cize pokial chce enkodovat nejake video ktore si postrihal z dv kamery tak mu to vobec nepomoze.

    No a viem ze ten socket nepodporuje x-core procesory, je jasne ze by bolo treba vymenit aj dosku.
    Naposledy upraveno uživatelem filipek: 10-04-2008 v 16:10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kvalitní 14'' notebook - Dell Vostro 3450
    Od kokrhacek v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-06-2011, 21:15
  2. Tiskárny: Epson Stylus CX 3650
    Od Beasty v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2011, 14:40
  3. ATi radeon 3650
    Od Rider101 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 18:08
  4. Chlazení grafik: Accelero s2 na ati 3650??
    Od MrDevil v sekci Chlazení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 11:01
  5. Chlazení grafik: Prosba o radu s HD 3450
    Od romanecko v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 14:33