Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acrobat Reader 8.0

koren3 (255)|8.4.2008 18:44
Zdravím,
Můj známí měl volal, že má asi tento problém: Když otvíra PDF soubor v Acrobat Readeru, tak mu to ukáže nějákou tabulku, něco s autorizací nebo tak něco tak dá autorizovat a zamrzne mu kompletně PC a PDF se mu neotevře. Nevím co se děje úplně přesně, ale toto jsem pochopil po telefonu. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Děkuji za odpověď.
mech13 (5526)|8.4.2008 19:04
toto je pripad tak na kristalovou kouli... podle toho se fakt blbe radi, skus z neho vytahnout vic...
cool.user (2822)|8.4.2008 19:10
Rekni mu at zkusi foxit reader, prinejmensim jako kratkodobe reseni by to mohlo stacit...
pegy (757)|8.4.2008 19:38
[QUOTE=koren3;109964]Zdravím,
Můj známí měl volal, že má asi tento problém: Když otvíra PDF soubor v Acrobat Readeru, tak mu to ukáže nějákou tabulku, něco s autorizací nebo tak něco tak dá autorizovat a zamrzne mu kompletně PC a PDF se mu neotevře. Nevím co se děje úplně přesně, ale toto jsem pochopil po telefonu. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Děkuji za odpověď.[/QUOTE]
No kedze nemame krystalove gule, tak tazko radit... ale v prvom rade by som odporucal stiahnut najnovsiu verziu Acrobat Readera a odinstalovat tu staru a nainstalovat aktualnu napr. http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_allversions.html
SpeedFilip (213)|8.4.2008 19:57
Ked mu neide nova verzia nech skusi staru , v tej novej nieje aj tak nic prevratne. Ale 8 ma krajsiu ikonku :)
koren3 (255)|9.4.2008 06:47
JJ vím, že jsem to velice málo osvětlil, já k němu budu muset asi o víkendu jet tak se dozvím více onformací. Já jen jestli to už nepozná někdo z této malé indície.
Tommula (232)|9.4.2008 12:19
[QUOTE=koren3;109964]Zdravím,
Můj známí měl volal, že má asi tento problém: Když otvíra PDF soubor v Acrobat Readeru, tak mu to ukáže nějákou tabulku, něco s autorizací nebo tak něco tak dá autorizovat a zamrzne mu kompletně PC a PDF se mu neotevře. Nevím co se děje úplně přesně, ale toto jsem pochopil po telefonu. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Děkuji za odpověď.[/QUOTE]

Me todle delalo na starem pc kdyz jsem po instalaci reader neotevrel a nedal ze souhlasim s podminkami tak se mi zavrel reader a uz nesel spustit, kdykoliv sem ho pustil tak spadl, kdyz to dobre dopadlo tak sam, nekdy bral i widle.. reinstal to jistil. Mozna to u me byla jen nahoda.. ale at to kazdopadne preinstaluje. Snad se podari :-)
koren3 (255)|10.4.2008 09:29
Reinstal zkoušel a prej bez úspěchu.
Tommula (232)|10.4.2008 13:10
[QUOTE=koren3;110519]Reinstal zkoušel a prej bez úspěchu.[/QUOTE]

at zkusi odinstalaci, procisteni registru treba Ccleanerem ( http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/ ) a apk stahnout nejnovejsi verzi 8.1 ( http://www.slunecnice.cz/sw/acrobat-reader/czech-full/ ) a pokud ani todle nepomuze tak zkus aktualizace widli, nebo vypnout automaticke restarty kdyz mu spadne pritom pc a mrknout co to vypisuje..