Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: vypadek pc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    hraju hru command conqer tiberium wars a po nejakem case me vypne cely pocitac a nejde ani restartovat.myslel sem ze je to teplotou grafiky 68stupnu tak sem domontoval pridavne ventilatory,teplota sice spadla tak o 5 stupnu,ale problem pretrvava.jeste dodat ze pocitac vypadava jen pri nastaveni na vysokou kvalitu
    Slozeni PC
    CPU-amd a64 x2 4800
    HDD-seagate barracuda 7200.10-320GB-SATA3G
    ZAKLADNI DESKA-gigabite ma69g-s3h
    Grafika-vga sapphire ATIx1950PRO 256MB DDR3
    ZDROJ-Fortron saga-400w
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    Ked ti vypne pc, tak ako sa da restartovat ?

    btw: skor by som skontroloval teplotu CPU nie GPU, ja podla toho poznam ze som zanedbal cistenie pasivu
    ak sa chces ubezpecit ze je to CPU, zapni PRIME cpu torture test a malo by ho resetnut a nasledne vypnut pokial teplota nespadne dostatocne skoro na prijatelnu hranicu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Podezíral bych zdroj, či teploty...
    Pokud máš možnost se někde v obchůdku domluvit, tak ho zkus na zkoušku vyměnit třeba za Seasonic SS-400ET 400W OEM, nebo Seasonic S12II-430 430W.

    Ještě by měl stačil i Fortron FSP400-60GLN 400W, ty verze/série SAGA se mi nějak netějí líbit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Teplota cpu je v poradku pohybuje se okolo 30stupnu.Stahnul sem si program na mereni teploty cpu.
    Taky bych se priklonil k tomu zdroji,kdyz hraju na nizsi kvalitu zobrazeni tak to vsechno jede a nevypadne ajakmile pridam rozliseni tak to vypane
    Kdyz to vypadne tak to vypinam ze pridrzim dele power
    A jak se to sekne tak monitor zhasne a bezi jen vetraky naplno a na nic jineho to nereaguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Prebehni pamäte nemtestom, skús aj Orthos, iný zdroj, ale asi najskôr by som vyskúšal GK v inom kompe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Tak neco vyzkousim nemam s pocitaci zadnou zkusenost tento mi sestavily v czech computru a doma mi ho znami slozily a s tymto problemem se nesetkali ataky nevi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Taky bych se jeste podival, jestli dobre sedi chladice na chipsetu u zakladni desky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Osobne je to velmi zaujimave, ked povies ze po zvyseni detailov, to znamena ze je to bud zdroj, VGA alebo pameti... Moj osobny typ, VGA skus u niekoho ineho otestovat, popripade aj RAMky si od niekoho pozic a ak nic, tak to uz bude len tym zdrojom..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    124

    S tim vyssim rozlisenim by to opravdu mohlo byt chybou pameti nekde na vyssim offsetu, ktera se na nizsim rozliseni vubec nepouzije, at uz systemove nebo spis u grafiky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele filipek
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    46

    Ahoj,
    najlepsie a najrychlejsie to vyskusas ked budes mat k dispozicii druhy pc (napriklad kamosov). V nom mozes postupne otestovat komponenty, u ktorych mas podozrenie ze by to mohli sposobovat (grafika, RAM, CPU). Takisto pre potvrdenie pouzit jeho komponenty na tvojej zostave.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od filipek Zobrazit příspěvek
    Takisto pre potvrdenie pouzit jeho komponenty na tvojej zostave.
    Tento postup neodporucam, kedze clovek nevie co je s jeho kompom a teda moze daco nechtiac odfajcit aj kamosovi, tak ako pisal filipek, treba u niekoho testnut tie komponenty, najlepsie VGA a RAM, ak to bude OK, tak nam uz zostava zdroj, ale nic nie je na 100 %
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vypadek wifi
    Od brixtr v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-01-2014, 20:06
  2. Sluchátka - výpadek zvuku
    Od Mortyr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-11-2011, 16:26
  3. Šedivá obrazovka, celkový výpadek systému
    Od Kotty v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-03-2010, 14:43
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 15:35
  5. výpadek
    Od BlackFrog v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 17-02-2007, 14:55