Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: jaký OS XP nebo Vista 32bit nebo 64bit home nebo profesional

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele Martin_kukis
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    53

    Určitě WinXP SP2 DirectX 9 a zahraješ si každou hru co ti dovolí HARDWARE myslím že na DirecX 10 ještě čas nedozrál ... ehmm tím myslím WIN Vista.Ale třeba jednou příjde ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    mam Visty 64 bit (home premium) na muj domaci PC a obcasnou praci co taham domu je plne dostacujici a jsem maximalne spokojen.

    proc 64 bit ? chci byt in, potrebuji mit novnky, chtel jsem zmenu. a co se tyce vykonu, fuknci, stability atd - rozepisovat se nebudu. uz bylo receno hodne krat.

    ti kdo jsou staromodni a nemaji HW na novy system, to vetsinou kritizuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od bags Zobrazit příspěvek
    mam Visty 64 bit (home premium) na muj domaci PC a obcasnou praci co taham domu je plne dostacujici a jsem maximalne spokojen.

    proc 64 bit ? chci byt in, potrebuji mit novnky, chtel jsem zmenu. a co se tyce vykonu, fuknci, stability atd - rozepisovat se nebudu. uz bylo receno hodne krat.

    ti kdo jsou staromodni a nemaji HW na novy system, to vetsinou kritizuji
    No to nemas celkom pravdu, ak mam nejaky system dobre behavy, stabilny, potrebujem ho k svojmu zivotu, preco mam prechadzat na nieco, co je nove, neotestovane, s horsou kompatibilitou? Len koli tomu, ze je to novinka? Teraz akoze mam kupovat vsetko nove co je na trhu? Je jasne, ze do buducna je dobra volba, ale proc to vnutit niekomu za kazdu cenu? Ked na to prejst nechcem s objektivnych dovodov, tak ma k tomu nemoze nik dokopat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    pegy, visty 64bit mi bezi uz 8 mesicu bez prblemu a zadneho padu, nemam vubec nic nekompatibilniho, vsechen SW a HW jede jak ma.

    XP byl taky cool system, jednou jsem na nem ujel 2,5 roku, pak odesel HDD a od te doby jsem se potykal s padem, zasekavanim atd... no proste kazdy mesic se neco naslo... proto Visty a jsem hura spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Citace Původně odesláno od Martin_kukis Zobrazit příspěvek
    Určitě WinXP SP2 DirectX 9 a zahraješ si každou hru co ti dovolí HARDWARE myslím že na DirecX 10 ještě čas nedozrál ... ehmm tím myslím WIN Vista.Ale třeba jednou příjde ...
    Imho na Visty nadávají nejvíc ti, kdo je nemají a říkají, že kamarád říkal, že na CD-R četl...
    Přinášejí určitá drobná vylepšení v uživatelském rozhraní a potenciál větší podpory do budoucna. Občas už narazím na to, že mi v XP SP2 Pro chybí nějaká fičurka z Vist Home Premium. S těmi 64bity bych byl ale sakra opatrnej a musel bych vědět co dělám když si je pořizuju. Pokud se mě někdo zeptá, jestli 64b, tak mu to nedoporučím. Ale z http://www.microsoft.com/windowsvist...a/default.mspx chápu, že pozdější přechod není problém.
    V tom DX10 na levnějším mainstreamu zatím snad žádná hra nejede (možná crysis, ale nevím jak to zjistit)

    Takže moje doporučení: Vista 32b
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od bags Zobrazit příspěvek
    pegy, visty 64bit mi bezi uz 8 mesicu bez prblemu a zadneho padu, nemam vubec nic nekompatibilniho, vsechen SW a HW jede jak ma.

    XP byl taky cool system, jednou jsem na nem ujel 2,5 roku, pak odesel HDD a od te doby jsem se potykal s padem, zasekavanim atd... no proste kazdy mesic se neco naslo... proto Visty a jsem hura spokojen
    Jasan, samozrejem ak je na to dovod a chut, neni ziadny problem s prechodom, Ja osobne som sa tiez hral s Vistami a pacili sami, ale co ma dovadzalo k zurivosti bola ta sprava sieti, JA by som tam niekomu v mrkvosofte dal za to riadne po paupli, inak u mna jediny dovod neprechodu na Vistu su hry... Inak proti Vistam nic nemam, ak by som ich instaloval, tak uz asi 64b verziu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    141

    Kazdopadne by som si najprv uvedomil skutocnost, ze Windows XP je 10 rokov stary operacny system. Je sice vcelku vyladeny ale co sa tyka bezpecnosti, podpory novych technologi tak jednoznacne Vista..
    Ak mas tu moznost, daj si nejake XP na jeden disk a Visty na druhy, pricom Vistu instaluj a spravuj s tym, ze to bude primarny system. XP by som si nechal ak by ti nahodou nesla nejaka hra na viste a silou mocou by si si ju chcel zahrat. Inak uz nevidim dovod preco ostat u XP.

    Co sa tyka rozhodovania x86 vs x64 tak si myslim ze to je jedno. Ja som uspesne testoval obe verzie sucasne. Jediny problem bol s dostupnostou ovladacov na TV tuner u x64 verzii. Dnes tie ovladace uz niesu taky problem ako pred pol rokom / rokom, takze ak si myslis ze vyuzijes moznosti x64 tak smelo do toho
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    pro 4GB jednoznacne 64bit Vista. Rozdil mezi 3.5GB 4GB je poznat zvlast pokud ti jede jeste neco na pozadi a jsi s pameti na hrane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Citace Původně odesláno od filipek Zobrazit příspěvek
    ...jednoznacne win xp pro 32bit uplne postacuje po vsetkych strankach. Vista je hnoj.
    Ty jsi je ani neměl co ? Nebudeme vyvolávat flame, uživatel ať si vybere jestli 64 nebo 32.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    fps fps je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele fps
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    96

    Tak po měsíci testu vist 64bit jsem můžu napsat můj názor a ten je jednoznačně pozitivní problém který jsem řešil několik měsíců že při zahlcení příkazy se XP 32bit kousnou u vist 64bit nehrozí a jsou o dost svižnější podle mne nemá vůbec cenu kupovat 32bit vše se dá v 64bit rozchodit jestli nemáte zastaralí HW sice je potřeba u všeho SW aktualizace ale to za to stojí z her mi zatím nešla jediná Comandos Strike Force ale mam nainstalovány jak visty 64bit tak XP 32bit takže přepnu OS a zahraju si Comandos Strike Force všechny ostatní hry šlapou z programů mi nejde i nejnovější verze ATI tray tools což byl největší problém protože jsem byl na to zvyknutý a tak jsem musel nainstalovat ATI Catalyst ale ten neumí vertikální synchronizaci což je problém u některých her tak jsem k tomu musel nainstalovat ještě Rivatuner který to zvládá a pak ještě pro mne dost důležitý prográmek na nahrávaní image do satelitní přijímače FlashTools hold vždy musím přepnou OS takže jedině vista64bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    sem rád ,že se ti líbí Doufejme, že i další ,co na visty jen nadávají si je také skusí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    fps fps je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele fps
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    96

    Tak jsem ještě udělal 3Dmark06 a jsem mile překvapme že na stejným HW visty 64bit mam o 300 bodů více než u XP32bit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    jedu na Vistách (32bit) doma cca 3 měsíce. Vcelku jsem s nima spokojen. Jo, občas mi něco spadne (třeba BF2142, který tedy vychytrale již při instalaci napíše, že nebyl na Vistách testován ) ale celkově jsem si na ně zvykl.Donedávna mě docela vadilo samé potvrzování, hravně z línosti systému, protože se mi vždy na 2-3 vteřinky strandartně ztmavily monitory a bylo to na otravu, teď po výměně CPU je to již v klídku Vše je svižné. Tj Visty můžu vřele doporučit, ale samozřejmně na rychlejší PC. V práci mi tento týden nahodili Visty 64bit s 8GB paměti, tak jsem zvědav... ale nebál bych se jich.. tj prvně otestuji v práci a pak nejspíš přejdu i doma na 64bit... !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Citace Původně odesláno od noegoncz Zobrazit příspěvek
    jedu na Vistách (32bit) doma cca 3 měsíce. Vcelku jsem s nima spokojen. Jo, občas mi něco spadne (třeba BF2142, který tedy vychytrale již při instalaci napíše, že nebyl na Vistách testován ) ale celkově jsem si na ně zvykl.Donedávna mě docela vadilo samé potvrzování, hravně z línosti systému, protože se mi vždy na 2-3 vteřinky strandartně ztmavily monitory a bylo to na otravu, teď po výměně CPU je to již v klídku Vše je svižné. Tj Visty můžu vřele doporučit, ale samozřejmně na rychlejší PC. V práci mi tento týden nahodili Visty 64bit s 8GB paměti, tak jsem zvědav... ale nebál bych se jich.. tj prvně otestuji v práci a pak nejspíš přejdu i doma na 64bit... !

    Jde to vypnout to potvrzování najeď do řízení účtu a v nastavení vypni vypni kontrolu UAC
    ( ovládací panely->uživ. účty->zapnout nebo vypnout nstroj Řízení už. účtů-> a vypneš UAC)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Jde to vypnout to potvrzování najeď do řízení účtu a v nastavení vypni vypni kontrolu UAC
    ( ovládací panely->uživ. účty->zapnout nebo vypnout nstroj Řízení už. účtů-> a vypneš UAC)
    jj.četl jsem si o tom,ale někde bylo psané, že to snižuje bezpečnost systému - ?. Víc o tom nevím,tak právě z tohoto důvodu jsem to tak zatím nechal.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Intel Core i7-860 32bit nebo 64
    Od yoshi86 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-02-2010, 14:30
  2. Windows 7: 32bit nebo 64bit?
    Od chlumec83 v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 07:39
  3. Vista 32bit nebo 64bit.?
    Od pan klobouk v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2008, 14:42
  4. 64 nebo 32bit?
    Od Daran v sekci OS Windows
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 16:00
  5. Vista 32bit nebo 64bit?
    Od first.indian v sekci OS Windows
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 23:43