Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Riva tuner

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele imperator21
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    56

    Stahnul sem si riva tuner verzi 2,08 myslim a kdyz dam HW monitoring tak mi to ukaze pouze graf taktu pameti a jadra. ale ja bych potreboval videt i graf teplot, popripade rychlost vetraku... vlastním grafickou kartu NV GeForce4 Ti 4800se tak nevim jestli vubec nejake teplotni cidlo ma, ale jestli ano, prosim poradte jak mohu teplotu v realnem case sledovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Pochybuji že tahle karta nějaké čidlo má. Ke sledování teploty použij prst. Nepálí to - je to OK, pálí to - není to OK. Na co potřebuješ sledovat tyhle věci u takového šrotu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele imperator21
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    56

    V receptu se psalo: Grafickou kartu predehrejte na 250°C... chcu si hrat s frekvencema a nechci to usmazit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od imperator21 Zobrazit příspěvek
    V receptu se psalo: Grafickou kartu predehrejte na 250°C... chcu si hrat s frekvencema a nechci to usmazit
    To neusmazis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No zrovna GeForce4 Ti trpěly přehříváním, díky balení jádra. Vždyť je to v podstatě přetaktovaná GeForce3, se zvýšenou voltáží a výrobním procesem pořád 0,15 mikronů. Takže pokud chceš pořádně taktovat (sice nevím jaký to má dnes smysl ale budiž) tak na ni napasuj nějakej chladič z CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Pre bezpecne taktovanie na nu mozes priposit nejay FAn 9 alebo 12 cm a mozes sa do toho smelo pustit, aj ked narast vykonu nebude asi stat ani za zmienku... Osobne by som taku VGA uz hodil len do kosa a zohnal nieco civilizovanejsie
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    no když vyndá case za okno tak asi udělá líp


    (nehledejte dvousmyslnosti.....)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. NVIDIA Riva TNT2 M64 32MB - ovladače
    Od boby v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 19:16
  2. Riva Tuner
    Od Jamall v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 12:25
  3. Grafické karty: riva tuner - problém
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 14:32
  4. GeForce: 7600gt vs. Riva Tuner
    Od houmr_shw v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 21:04