Nevypina Notebook
Mam taky mensi problem ,mam notebook Acer aspire 5720Z,bol tam nainstalovanylinux.Preinstalovaval som ho na XP pro SP2.Nakolko acer nedava ovladace na ich stranku pre OS XP tak som ich objavil inde.Vsetka instalacia prebehla OK az do doby ked som nainstaloval NERA a vypital restart,a v tedy vypisal ze sa vypina a stale sa len vypinal nekonecne dlho.Vie mi niekdo poradit?
...třeba je to jen nárazový problém... zkus podržet tlačítko pro zapnutí déle, aby se natvrdo vypnul (teda pokud to tak funguje i u nb :notsure) no a pak ho znova zapni a restartuj.
Buď to bude fungovat, nebo nebude ;)
Buď to bude fungovat, nebo nebude ;)
ovladace som instaloval z USB kluca,a mam taky pocit ze sa nechce vypinat len vtedy ked tam ten USB nieje
1. vypíná se nekonečně dlouho - tzn. že se nakonec vypne, nebo se kousne?
2. pokud se kousne, tak jsi zřejmě už zkusil i vytáhnout baterku... pak se takhle při vypínání kousne znovu?
3. nero jsi odinstaloval a zvova se to kouše? Jaká verze Nera to je?
4. naistaloval jsi widle znovu a hned potom jsi nainstaloval nero a zase se to kouše?
5. když jsi nesehnal ovladače přímo na acer.com, tak kde vlastně? Nevím, jak s tímhle typem, ale co jsem instaloval ovladače na xp na acer, tak nebyl problém...
6. ovladače tedy neinstaluj z usb, ale zkopíruj do komplu a uvidíš, co bude dělat dál.
EDIT: Btw. a používej tlačítko EDIT ;)
2. pokud se kousne, tak jsi zřejmě už zkusil i vytáhnout baterku... pak se takhle při vypínání kousne znovu?
3. nero jsi odinstaloval a zvova se to kouše? Jaká verze Nera to je?
4. naistaloval jsi widle znovu a hned potom jsi nainstaloval nero a zase se to kouše?
5. když jsi nesehnal ovladače přímo na acer.com, tak kde vlastně? Nevím, jak s tímhle typem, ale co jsem instaloval ovladače na xp na acer, tak nebyl problém...
6. ovladače tedy neinstaluj z usb, ale zkopíruj do komplu a uvidíš, co bude dělat dál.
EDIT: Btw. a používej tlačítko EDIT ;)