Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: vymena CPU box

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,591

    Mam takovy prihlouply dotaz, ale zatim jsem to nepraktikoval....Mam v umyslu zakoupit X3 Toliman, jakmile bude nejak dostupny v revizy B3 a vymenit ho za muj stavajici 4600+. Ale opravdu se mi nechce vyndavat desku ze skrine ...Mate nekdo zkusenost s vymenou CPU v osazene desce v case?Vydrzi to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Proč by neměla... musíš jen dávat pozor, abys chladičem něo neurazil při sundávání a nasazování, celé
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    urcite vydrzi u 775 je dokonce doporucovane montovat chladic ve skrini a ne mimo ni - velky pritlak box chladicu na 775 muze ohnout nektere desky, kdyz je zaprena v bedne o sroubky tak to snasi lip
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Jde o to, jaký tam máš přístup. Někdy to jde uvnitř skříně dělat v pohodě, jindy je lepší ji vymontovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Notak pokud se bavime o amdckovskem boxu tak prakticky neni nic jednodusiho. ICE by to zvlad i bez ruk
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,591

    ok, tak diky za rady, sem si oddychl, mel sme strach z toho pritlaku trochu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od flanker Zobrazit příspěvek
    ok, tak diky za rady, sem si oddychl, mel sme strach z toho pritlaku trochu
    No tak ja ti ho zase trosku nazeniem, neviem co davaju u AMD na tie boxovane chladice, ale vymienal som 2 CPU (prvy sempron za Athlona a potom toho Athlona na test pre kamosku) s BOX chladicom a ta sprosta pasta sa tak zatavila, ze som 2x vytiahol CPU z petice aj s chladicom. Ked sa mi to stalo prvy krat, myslel som si, ze som babrak, ale ked sa mi to stalo asi o 3 mesiace neskor, uz som vedel, ze to nemoze byt moju vinou, u Intelu toto nezaziju, lebo tam CPU drzi petica z vrchu, u AMD ho drzia len zacvaknute nozicky, ale aby som zas nevyvolaval paniku, oba CPU su nadalej funkcne (aj ked boli vytrhnute s petice) a do dnesnych hodin behaju... Ak sa ti to nahodou stane, tak potom CPU z chladica odstranis tak, ze ho potlacis do booku (tahanim od chladica sa mi to nikdy nepodarilo a drzal sa ako prilepeny) Posielam aj dokaz ... Ale osadenie do MB v CASE neni ziadny problem a za svoju karieru som zatial vsetky CPU osadzal/vybereal z PC skrinky, takze maticnu vyberat nemusis
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010873.jpg 
Zobrazení: 161 
Velikost: 95.8 KB 
ID: 3756  
    Naposledy upraveno uživatelem pegy: 15-04-2008 v 00:31
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od pegy Zobrazit příspěvek
    ....
    Tohle je zcela beznej jev i u jinych chladicu nez jen boxu a i s jinejma pastama. Tohle imho ani tak nesouvisi s pastou jako spis s efektem zvanym "<nevim jmeno ale proste kdyz mezi dve rovny plochy nanesete kapalinu tak pak nejdou od sebe>".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Tohle je zcela beznej jev i u jinych chladicu nez jen boxu a i s jinejma pastama. Tohle imho ani tak nesouvisi s pastou jako spis s efektem zvanym "<nevim jmeno ale proste kdyz mezi dve rovny plochy nanesete kapalinu tak pak nejdou od sebe>".
    Jasne, mozme to pozorovat aj inde. Intel ma v tomto vyhodu, pretoze tam je mala sanca, ze sa to moze stat, pretoze tam drzi CPU namieste vrchna "klietka"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od pegy Zobrazit příspěvek
    Jasne, mozme to pozorovat aj inde. Intel ma v tomto vyhodu, pretoze tam je mala sanca, ze sa to moze stat, pretoze tam drzi CPU namieste vrchna "klietka"
    Jo, pak vyrves celou tu klietku Uzasna vyhoda Ale je pravda ze tohle se mi z 90% casu stavalo jen s amd cpu. Stary p4 se mi moc casto nepodarilo vyrvat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vymena GK
    Od Georginek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-11-2010, 17:55
  2. Výměna HDD u ntb HP
    Od Cayro v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 20:37
  3. Výměna HDD
    Od Benbow v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-07-2010, 23:22
  4. Výměna CPU
    Od mnowis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2009, 18:49
  5. Socket AM2/AM2+: Vymena CPU
    Od Deexer v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 93
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 13:39