Dobrý den, plánuji koupi nových sluchátek rozohoduji se mezi bezdrátovými sluchátky a nějakými špunty
Bluetooth sluchátka bud' - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nemám ponětí které by mohly být kvalitní, můžete doporučit i jiné...
Bluetooth sluchátka bud' - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,
nemám ponětí které by mohly být kvalitní, můžete doporučit i jiné...
jestli chceš opravdu kvalitní zvuk, tak bych podíval sem:
http://headphones.cz/inshop/prenosna/spunty-strana-3/
všechna tahle sluchátka by měla být vysoce kvalitní
http://headphones.cz/inshop/prenosna/spunty-strana-3/
všechna tahle sluchátka by měla být vysoce kvalitní
Předpokládám že to tedy chceš k mobilnímu telefonu Motorola.Takže je otázka přes co se k němu dají sluchátka připojit...Pokud by tam byl přímo jacková zdířka,bral bych nějaké jepší špunty(cca kolem 1500Kč).Pokud zdížka není a tobě nebude vadit občasné dobíjení sluchátek,ber tedy sluchátka s bluetooth...Samozřejmě by se dal i výstup z mobilu zredukovat ja 3,5mm jack.Ale přidání této redukce se většinou sníží kvalita reprodukovaného zvuku.
Nakže nám nejdříve napiš k čemu se vlastně ta sluchátka budou připojovat...A cenovou relaci,v jaké se můžeme pohybovat.
Nakže nám nejdříve napiš k čemu se vlastně ta sluchátka budou připojovat...A cenovou relaci,v jaké se můžeme pohybovat.
tak cenovou relaci předpokládám z odkazů, co sem autor dal na +-2k.
Proč zrovna Motorola? vždyť Bluetooth s A2DP mají Sony Ericssony, Samsungy, Nokie a další....
Jinak souhlasím, redukce z vlastní zkušenosti velice snižují kvalitu zvuku.
Proč zrovna Motorola? vždyť Bluetooth s A2DP mají Sony Ericssony, Samsungy, Nokie a další....
Jinak souhlasím, redukce z vlastní zkušenosti velice snižují kvalitu zvuku.
Protože sluchátka s označením MOTOROKR S9 vyrábí Motorola,jako příslušenství ke svým mobilním telefonům...A podle toho bych řek,že to bude nějaký Motorolák
jo takhle, no já si myslím, že i tak je to jedno, mělo by to být kompatibilní se všemi telefony s BT A2DP
sory, chtělo to trošku upřesnit , mám Ipod vid 5gen 30 GB chci sluchátka bez kabelu abych se mohl bez problému pohybovat - tancovat hip hop. ty jabra mají ten přídavný bluetooth? cena by měla být pod 2k, kvalita zvuku mi stačí ta ipodovská..
jak velký rozdíl kvalit zvuku je mezi špunty za 2000,- a 600,-?
Byl bych pro ta Jabra, ale ten bluetooth příjímač(externí) asi není v balení že..
koukal jsem a stojí dalších 700,-..
spíš se přikláním k nižším cenám ..
Byl bych pro ta Jabra, ale ten bluetooth příjímač(externí) asi není v balení že..
spíš se přikláním k nižším cenám ..
Ahoj. Shánim také sluchátka, ale chtěl bych využít "jackové" koss. Pokud bych využil tuto redukci na HTC, byla by kvalita hodně snížená?
Dostal jsem také sluchadla původní a jedno je o dost kratší. Miniovladač na sluch. mam až u ucha:)
Vím, že je to tak normální, ale nechápu nějak účel.
Mělo by smysl je zkusit prodloužit?
Dostal jsem také sluchadla původní a jedno je o dost kratší. Miniovladač na sluch. mam až u ucha:)
Vím, že je to tak normální, ale nechápu nějak účel.
Mělo by smysl je zkusit prodloužit?
já osobně bych radši vzal kvalitní redukci od audio firmy JAYS, ta by podle mě neměla kvalitu zvuku snížit:
jinak sluchátka už máš?
jinak sluchátka už máš?
[QUOTE=SorXo;116118]jak velký rozdíl kvalit zvuku je mezi špunty za 2000,- a 600,-?
spíš se přikláním k nižším cenám ..[/QUOTE]
Nemají...takže komplet by tě vyšel na cca 2300Kč.No a ten rozdíl...Pokud máš trénované a rozmazlené ucho,tak poznáš rozdíl určitě požnáš velký...Pokud ne,tak to uslyšíš jen minimálně...a to asi v rozsahu...
[QUOTE=Jimmyjek;116303]...[/QUOTE]
Pokud se nebojíš práce s pájkou,tak bys sluchátko mohl klidně prodloužit.To by jít mělo.Ale jestli se ti nechce,kup tedy tu redukci.Kvalita se sníží,ale nějak výrazně to znát nebude...
//takže to asi udělej tak,jak říka Razi3L
spíš se přikláním k nižším cenám ..[/QUOTE]
Nemají...takže komplet by tě vyšel na cca 2300Kč.No a ten rozdíl...Pokud máš trénované a rozmazlené ucho,tak poznáš rozdíl určitě požnáš velký...Pokud ne,tak to uslyšíš jen minimálně...a to asi v rozsahu...
[QUOTE=Jimmyjek;116303]...[/QUOTE]
Pokud se nebojíš práce s pájkou,tak bys sluchátko mohl klidně prodloužit.To by jít mělo.Ale jestli se ti nechce,kup tedy tu redukci.Kvalita se sníží,ale nějak výrazně to znát nebude...
//takže to asi udělej tak,jak říka Razi3L
Mám Koss porta pro. Ale přemýšlím, že bych stejně zainvestoval do BT špuntů. Bral bych však nějaké uplně bezdrátové. Koukam na recenzi v "Svět mobilů" a mají zde jen špunty s OLED dipslayem. Moc se v tom nevyznám, takže budu rád za každou radu.(HTC touch)
Edit: Co třeba Motorola MotoROKR S9, výše zmiňované?
Edit: Co třeba Motorola MotoROKR S9, výše zmiňované?
Tak jsem nakonec šel do Jabra BT3030.
A jsem spokojený. Je to solidní základ. Zatěžovat sluchadla ekvalizerem moc nejde, jelikož vejšky zvládají hůře.
Ale BT provedení je dost pohodlný; skoro žádné cabely:)
Komunikace je bezproblemová. Spárovaní proběhne během několika vteřin. Panel je podsvicen modře.
A jsem spokojený. Je to solidní základ. Zatěžovat sluchadla ekvalizerem moc nejde, jelikož vejšky zvládají hůře.
Ale BT provedení je dost pohodlný; skoro žádné cabely:)
Komunikace je bezproblemová. Spárovaní proběhne během několika vteřin. Panel je podsvicen modře.