Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bluetooth sluchátka

SorXo (3)|13.4.2008 08:08
Dobrý den, plánuji koupi nových sluchátek rozohoduji se mezi bezdrátovými sluchátky a nějakými špunty
Bluetooth sluchátka bud' - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

nemám ponětí které by mohly být kvalitní, můžete doporučit i jiné...
Razi3L (612)|13.4.2008 10:41
jestli chceš opravdu kvalitní zvuk, tak bych podíval sem:
http://headphones.cz/inshop/prenosna/spunty-strana-3/
všechna tahle sluchátka by měla být vysoce kvalitní
...No...Name... (586)|13.4.2008 15:45
Předpokládám že to tedy chceš k mobilnímu telefonu Motorola.Takže je otázka přes co se k němu dají sluchátka připojit...Pokud by tam byl přímo jacková zdířka,bral bych nějaké jepší špunty(cca kolem 1500Kč).Pokud zdížka není a tobě nebude vadit občasné dobíjení sluchátek,ber tedy sluchátka s bluetooth...Samozřejmě by se dal i výstup z mobilu zredukovat ja 3,5mm jack.Ale přidání této redukce se většinou sníží kvalita reprodukovaného zvuku.

Nakže nám nejdříve napiš k čemu se vlastně ta sluchátka budou připojovat...A cenovou relaci,v jaké se můžeme pohybovat.
Razi3L (612)|13.4.2008 17:53
tak cenovou relaci předpokládám z odkazů, co sem autor dal na +-2k.
Proč zrovna Motorola? vždyť Bluetooth s A2DP mají Sony Ericssony, Samsungy, Nokie a další....
Jinak souhlasím, redukce z vlastní zkušenosti velice snižují kvalitu zvuku.
...No...Name... (586)|13.4.2008 17:59
Protože sluchátka s označením MOTOROKR S9 vyrábí Motorola,jako příslušenství ke svým mobilním telefonům...A podle toho bych řek,že to bude nějaký Motorolák
Razi3L (612)|13.4.2008 18:04
jo takhle, no já si myslím, že i tak je to jedno, mělo by to být kompatibilní se všemi telefony s BT A2DP
crasher.km (919)|13.4.2008 18:57
bral bych osvědčenou kvalitu :) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
SorXo (3)|15.4.2008 22:05
sory, chtělo to trošku upřesnit , mám Ipod vid 5gen 30 GB chci sluchátka bez kabelu abych se mohl bez problému pohybovat - tancovat hip hop. ty jabra mají ten přídavný bluetooth? cena by měla být pod 2k, kvalita zvuku mi stačí ta ipodovská..
SorXo (3)|23.4.2008 22:18
jak velký rozdíl kvalit zvuku je mezi špunty za 2000,- a 600,-?
Byl bych pro ta Jabra, ale ten bluetooth příjímač(externí) asi není v balení že..
koukal jsem a stojí dalších 700,-..
spíš se přikláním k nižším cenám ..
Jimmyjek (123)|24.4.2008 16:48
Ahoj. Shánim také sluchátka, ale chtěl bych využít "jackové" koss. Pokud bych využil tuto redukci na HTC, byla by kvalita hodně snížená?
Dostal jsem také sluchadla původní a jedno je o dost kratší. Miniovladač na sluch. mam až u ucha:)
Vím, že je to tak normální, ale nechápu nějak účel.
Mělo by smysl je zkusit prodloužit?
Razi3L (612)|24.4.2008 18:36
já osobně bych radši vzal kvalitní redukci od audio firmy JAYS, ta by podle mě neměla kvalitu zvuku snížit:
jinak sluchátka už máš?
...No...Name... (586)|24.4.2008 18:43
[QUOTE=SorXo;116118]jak velký rozdíl kvalit zvuku je mezi špunty za 2000,- a 600,-?
Byl bych pro ta Jabra, ale ten bluetooth příjímač(externí) asi není v balení že..
koukal jsem a stojí dalších 700,-..
spíš se přikláním k nižším cenám ..[/QUOTE]

Nemají...takže komplet by tě vyšel na cca 2300Kč.No a ten rozdíl...Pokud máš trénované a rozmazlené ucho,tak poznáš rozdíl určitě požnáš velký...Pokud ne,tak to uslyšíš jen minimálně...a to asi v rozsahu...

[QUOTE=Jimmyjek;116303]...[/QUOTE]
Pokud se nebojíš práce s pájkou,tak bys sluchátko mohl klidně prodloužit.To by jít mělo.Ale jestli se ti nechce,kup tedy tu redukci.Kvalita se sníží,ale nějak výrazně to znát nebude...

//takže to asi udělej tak,jak říka Razi3L
Jimmyjek (123)|24.4.2008 18:57
Mám Koss porta pro. Ale přemýšlím, že bych stejně zainvestoval do BT špuntů. Bral bych však nějaké uplně bezdrátové. Koukam na recenzi v "Svět mobilů" a mají zde jen špunty s OLED dipslayem. Moc se v tom nevyznám, takže budu rád za každou radu.(HTC touch)
Edit: Co třeba Motorola MotoROKR S9, výše zmiňované?
Jimmyjek (123)|9.5.2008 23:44
Tak jsem nakonec šel do Jabra BT3030.
A jsem spokojený. Je to solidní základ. Zatěžovat sluchadla ekvalizerem moc nejde, jelikož vejšky zvládají hůře.
Ale BT provedení je dost pohodlný; skoro žádné cabely:)
Komunikace je bezproblemová. Spárovaní proběhne během několika vteřin. Panel je podsvicen modře.
P1010049.jpeg