Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: program.exe nereaguje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Zdravim!

    mam taky problem, ze ked zapnem program kliknutim na ikonku, program nereaguje-nenastartuje. Skusal som zapnut program aj cez start>>spustit>>program.exe, alebo normalne len dvojklikom na .exe subor a nic.
    Skusal som program aj preinstalovat - nic
    preinstaloval som windows+zformatoval cely disk - nic, stale .exe subor nespusti program.

    Tento problem sa objavil len u dvoch programov (AutoCAD 2004 a RegCleaner), ostatne programy mi idu v pohode.

    Neviete poradit kde moze byt problem?
    Naposledy upraveno uživatelem IG0R: 13-04-2008 v 14:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Ahoj,
    kouknul jsi se do výpisu programů, jestli nezůstal viset? Poznalo by se to tak, že by po CTRL+ALT+DEL na záložce procesy měl svoji řádku (v aplikacích bejt nemusí).
    Další možnost je, že je ten program poškozenej. Když dáš jeho vlastnosti, nebo ho prohlídneš něčím co umí prohlížet exáče (třeba f3 v totalcommanderu po naisntalování pluginu fileinfo.wlx) - není tam něco podezřelýho.
    Taky jestli to je nějakej warez, tak může bejt zavirovanej a antivir Ti zakázal přístup.
    Jinak mě už nic nenapadá...
    Matyáš
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Ahoj! diky za odpoved

    RegCleaner "ostal visiet" , ale AutoCAD nie. To ci je program poskodeny to neviem, na druhom pocitaci sa mi ho podarilo nainstalovat bezproblemov a funguje vsetko v poriadku.
    Warez to nie je.

    Zaujimave je to, ze program mi fungoval pred mesiacom v pohode, odvtedy som menil akurat procesor (p4 na E4600) , tak neviem ci to moze s tym suvisiet. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nějaké chybové hlášky v Prohlížeči událostí (Tento počítač -> Spravovat -> Prohlížeč událostí)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    RegCleaner má s novými windows problém, to je bohužel fakt. Povedlo se mi ho spustit tak, že jsem dal zástupce do složky "Po spuštění". Odtamtud se spustí po startu korektně. Asi si nerozumí s jinými programy (Avast, Kerio, případně Comodo...) a pokud se spustí dříve než jmenované (podezřívám hlavně Avasta), je funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od leo Zobrazit příspěvek
    RegCleaner má s novými windows problém, to je bohužel fakt. Povedlo se mi ho spustit tak, že jsem dal zástupce do složky "Po spuštění". Odtamtud se spustí po startu korektně. Asi si nerozumí s jinými programy (Avast, Kerio, případně Comodo...) a pokud se spustí dříve než jmenované (podezřívám hlavně Avasta), je funkční.
    Podozrievas zle Za tieto problemy moze novy KERIO, neviem preco, ale po nainstalovani novej verzie, je velky problem zo spustanym 32/16b aplikacii (autorunov) a nechcu sa vobe rozbehnut, mal som problemy aj s Ovladacim panelom, ked po nabehu XP sa do neho po odkliknuti nedalo dostat a nabehli asi az po 1 minute, po nainstalovani starsej verize, uz vsetko beha tak ako ma.... Moja posledna behava verzia KERIA je 4.2.1-896 cize stari KERIO pre prebratim firmou Sunbelt....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    Netrefil ses, Kerio od Sunbeltu jsem nikdy nepoužíval. Teď mi to nejede na WinXP SP2 s Comodo 3.0 a a Avastem. Ale ve firewallu to samozřejmě být může s velkou pravděpodobností. Nejelo mi to na více strojích a jediný společný ukazatel byl právě Avast, ale zkoušet to nebudu, za to mi to nestojí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od leo Zobrazit příspěvek
    Netrefil ses, Kerio od Sunbeltu jsem nikdy nepoužíval. Teď mi to nejede na WinXP SP2 s Comodo 3.0 a a Avastem. Ale ve firewallu to samozřejmě být může s velkou pravděpodobností. Nejelo mi to na více strojích a jediný společný ukazatel byl právě Avast, ale zkoušet to nebudu, za to mi to nestojí.
    Hmmm tak u mna bol zradnik KERIO...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Tak po AutoCADe mi zase nefunguje aj Diablo II (originalka). Nainstalovat sa nainstalovalo, ale pri spustani sa spustit nechce. Upgradol som aj Framework.NET na 3.5 a nic. Zmenil som aj firewall aj antivirus (na balik Kaspersky) a stale je ten problem pri niektorych programoch. Oproti AutoCAD, kde exe subor zareagoval sekundovym zobrazenim presypacych hodin pri kurzore sa diablo 2 sprava inac. Pri spusteni sa zobrazi cierna obrazovka, ale program sa nespusti.

    Program neostal visiet (task manager>procesy)
    Ziadne chybove hlasenia (Tento počítač -> Spravovat -> Prohlížeč událostí)

    Plz ak niekto vie kde moze byt problem napiste, bol by som velmi vdacny, lebo ja ani netusim kde je chyba.

    moze to byt chyba hardweru ? Problem som vlastne zistil odkedy som vymenil CPU a grafiku (menil som ich prakticky spolu). Nepomohlo ani preinstalovanie Windowsu.
    Naposledy upraveno uživatelem IG0R: 17-05-2008 v 20:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od IG0R Zobrazit příspěvek
    Problem som vlastne zistil odkedy som vymenil CPU a grafiku (menil som ich prakticky spolu). Nepomohlo ani preinstalovanie Windowsu.
    Otestuj stabilitu CPU pomocí dvou instancí Prime95. Na grafiku je vhodný test z ATT.

    Jakou verzi Catalystů používáš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Prime95 som uz skusal po 8 hodinach nehlasilo ziadnu chybu (akurat na zaciatku ze cislo co som dal do .ini file je illegal), necham to dlhsie uvidime.

    ATT som stiahol + nainstaloval a po spusteni programu sa mi restartoval komp. Skusil som to 3x 3x sa mi restartoval komp. Asi to nebude ako ma byt.

    PS: verzia CCC

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od IG0R Zobrazit příspěvek

    PS: verzia CCC
    Naposledy upraveno uživatelem IG0R: 21-05-2008 v 11:24
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Zkontroluj teploty GPU, jinak můžeš zkusit jádro a paměti podtaktovat (např. v Riva Tuneru, kde můžeš pěkně grafem sledovat vývoj teploty) a pak spustit ATiTool. Kdyby to bylo OK (vlastně i kdyby ne ) tak kartu vyreklamovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Zda sa ze na problem sa uz prislo (dakujem svagrovi). Pricina problemu bola prozaicka - stary ovladac ATI. Po stiahnuti a nainstalovani najnovsieho ovladaca (21.may) subor exe uz reaguje. Vidite aj taketo problemy maju n00bovia, takze netreba podcenovat verzie ovladacov. Ale aspon vidite, ze ake problemy moze sposobovat stary ovladac grafickej karty.

    diky vsetkym za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Ovladače bývá nejlepší zkusit jako první, sem tam se stane, že je to v nich a člověk si pak ušetří čas

    A až budeš mít 15 příspěvků, tak nám nejlépe poděkuješ reputačními body
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): CD nereaguje
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-11-2014, 09:57
  2. PC nereaguje na MP4 přehrávač
    Od kocotom v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-04-2014, 15:50
  3. PC se kousne a nereaguje
    Od ketivab v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2014, 08:08
  4. Myši: Myš nereaguje
    Od Merik v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-07-2010, 19:05
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-02-2009, 16:52