Problém s hudbou
Brý den přátelé,
mám problém. Vždycky když spustím nějakou hudbu, film, video tak se mi zvuk seká. Vždycky to poskočí o něco dopředu. Zkoušel jsem několik programů, drivery pro chipset (mám integrovanou zvukovku) i defragment disku apod. Nic nic nic. Prosím o pomoc, budu vděčen za jakoukoliv, už sem i heldal na internetu a nic...
mám problém. Vždycky když spustím nějakou hudbu, film, video tak se mi zvuk seká. Vždycky to poskočí o něco dopředu. Zkoušel jsem několik programů, drivery pro chipset (mám integrovanou zvukovku) i defragment disku apod. Nic nic nic. Prosím o pomoc, budu vděčen za jakoukoliv, už sem i heldal na internetu a nic...
i kdyz mas zvukovku integrovanou na desce, tak to neznamena, ze ovladace na zvukovku jsou soucasti ovladacu pro chipset. Co vim, tak ja mam ovladace na zvuk mimo, i co jsem se setkal, tak vetsinou jsou zvlast, takze mas opravdu v tech ovladacich, co si zkousel preinstalovat i ty na zvuk?
Pripadne hod info co mas za HW a kouknem nekde na netu, kde je co za drivery;)
Pripadne hod info co mas za HW a kouknem nekde na netu, kde je co za drivery;)
Takhle, díval jsem se po driveru čistě pro tu zvukovku, ale nic jsem nenašel, tak sem stáh co jsem našel, máám... Intel 82801GB ICH7
tohle je typ primo chipsetu, coz muze byt na ruznych deskach, podle toho se to bude hledat hur, nemuzes hodit primo nazev zakladni desky, to se dohleda lip...
Napada me nekolik pricin:
1. Jiz zminene ovladace pro zvukovku
2. Kodeky (odinstalovat vsechny a zkusit treba VLC player)
3. Vytizeni PC nejakym programem/virem. Zkus se podivat do správce úloh jestli při přehrávání nedochází k 100% zátěži procesoru, případně který proces to má na svědomí
3. Vytizeni PC nejakym programem/virem. Zkus se podivat do správce úloh jestli při přehrávání nedochází k 100% zátěži procesoru, případně který proces to má na svědomí
[QUOTE=speedsnail;111832]Napada me nekolik pricin:
3. Vytizeni PC nejakym programem/virem. Zkus se podivat do správce úloh jestli při přehrávání nedochází k 100% zátěži procesoru, případně který proces to má na svědomí[/QUOTE]
Kodeky jsem zkoušel, teka mám K-Lite a procesama to není, comp sem projel antivirem i spybotem, ad-awarem a nic....
3. Vytizeni PC nejakym programem/virem. Zkus se podivat do správce úloh jestli při přehrávání nedochází k 100% zátěži procesoru, případně který proces to má na svědomí[/QUOTE]
Kodeky jsem zkoušel, teka mám K-Lite a procesama to není, comp sem projel antivirem i spybotem, ad-awarem a nic....
[QUOTE=crasher.km;111839]zkoušel si jiný program ? nebo přeinstalovat ten používaný ?[/QUOTE]
jestli myslíš přehrávač tak několik...
jestli myslíš přehrávač tak několik...