Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 48 z 103 PrvníPrvní ... 3846474849505898 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 706 až 720 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #706
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Lian Li PC-V1110A, cena nieco vyse 300€.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #707
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od faugusztin Zobrazit příspěvek
    7 diskov + DVD + graficka s dvoma 6-pin staci ?
    Jj, tohle je jedna z "neuklizenejsich" skrini co tu vubec je - nekdo (cool?) o ni prohlasil, ze by se tam daly poradat tanecni zabavy (+ vysvetleni proc je tam cerveny sata kablik)

    edit: @amrtin:
    WTF? Co takhle k diskum natahnout lomene kabely?
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 29-03-2009 v 13:28
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #708
    Občasný diskutér Avatar uživatele amrtin
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od faugusztin Zobrazit příspěvek
    Nabuduce nepouzivaj parodiu na prehliadac obrazkov z Windows-u, ktory si otocenie ulozi do metadat. Pouzi napr. Irfanview.



    7 diskov + DVD + graficka s dvoma 6-pin staci ?
    Tak tohle je úžasný .Už léta nepoužívám na fotky nic jinýho než irfana.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #709
    Občasný diskutér Avatar uživatele amrtin
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Jj, tohle je jedna z "neuklizenejsich" skrini co tu vubec je - nekdo (cool?) o ni prohlasil, ze by se tam daly poradat tanecni zabavy (+ vysvetleni proc je tam cerveny sata kablik)

    edit: @amrtin:
    WTF? Co takhle k diskum natahnout lomene kabely?
    Lomené kabely dokupovat už nebudu-výměna by byla sebevražda .Na ten šedivý kablík se nějak pozapomělo a ten průhl.od větráku se s nim svez taky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #710
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nemyslel jsem kabliky, ale co tam dela ten prazdnej konektor?
    [OT] Jinak velmi doporucju ten Irfan alespon pouzivat nebo klidne i tu windowsackou zbesilost, pac ma jedna fotka 3.6MB (peres je sem rovnou z fotaku). Navic ma forum uzasnou featuru - "mnohonasobna citace"... [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #711
    Občasný diskutér Avatar uživatele amrtin
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Nemyslel jsem kabliky, ale co tam dela ten prazdnej konektor?
    [OT] Jinak velmi doporucju ten Irfan alespon pouzivat nebo klidne i tu windowsackou zbesilost, pac ma jedna fotka 3.6MB (peres je sem rovnou z fotaku). Navic ma forum uzasnou featuru - "mnohonasobna citace"... [/OT]
    Aha-ta nová case(Nine Hundred Two)má všechny větráky regulované přepínačema a napájené rovnou ze zdroje,takže na desce je připojenej akorát větrák od zdroje a procesoru(pouze sledování otáček).
    Ty fotky:tak já je budu příště upravovat,no
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #712
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mno me se zda, ze mas v tom konektoru zasunutej jen konektor, bez dratu - a vidim ho i tady http://www.svethardware.cz/forum/att...3&d=1238301442
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #713
    Občasný diskutér Avatar uživatele amrtin
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Mno me se zda, ze mas v tom konektoru zasunutej jen konektor, bez dratu - a vidim ho i tady http://www.svethardware.cz/forum/att...3&d=1238301442
    Jo tááák,to je jen záslepka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #714
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od faugusztin Zobrazit příspěvek

    7 diskov + DVD + graficka s dvoma 6-pin staci ?
    Safra..., tak tohle je krásná práce.
    Já, taky uvažoval o téhle skříni, ale pak jsem natrefil na tu co mám a věru jsem velmi spokojen.
    2x80GB HDD RAID1 pro os (+ speciální větráky pro každý zvláště, přišroubovány zespodu k nim) a 2x 750GB pro data file. Musím tedy uznat že máš tam pěkně ...

    P.S. Tady se to ale rozjelo .... fíha
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #715
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Urcite by jsi mel neco udelat s tou kabelazi.
    ...
    Treba takhle, nejde jen o komponenty a skrin, co mas, ale hlavne o tu "uklizenost"
    Tak jsem se konečně prokousal historií a toto mne taky moc zaujalo ..., toto jsem už dlouho neviděl tak to pěkně a čistě uďáno. Chválím a moc.

    Jinak, jaks odpovídal ... (kabelová chobotnice .... he he he, tak plně souhlasím s tebou), nejde jen "naházet" komponenty do case a "rozchodit" TO. Toto dělají "technici v supermarketech", ale pěkně si s tím vyhrát, tak abys mohl pyšně říci toto je mé dílo. ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #716
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    40

    to amrtin:
    všiml jsem si že máš stejný chladič CPU (Zalman 9700, a stěžuješ si naň - že je trochu hlučný), inu jak jsem se díval na tvé foto - vypadá to tak, že je ten chladič lehce vyosen a tedy špatně usazen na CPU aspoň mi se to tak zdá.
    A co se hlučnosti týče - jinak jej; já to aspoň tak mám; poťákem od CPU omezit na otáčkách a pak už bude úplně tichý a bohatě uchladí i při těch to otáčkách vše ( já mám CPU Intel C2Q 6600 - tedy čtyřjádro a i při GTAIV je teplota v klidu cca.50).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #717
    Občasný diskutér Avatar uživatele amrtin
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od netopejr Zobrazit příspěvek
    to amrtin:
    všiml jsem si že máš stejný chladič CPU (Zalman 9700, a stěžuješ si naň - že je trochu hlučný), inu jak jsem se díval na tvé foto - vypadá to tak, že je ten chladič lehce vyosen a tedy špatně usazen na CPU aspoň mi se to tak zdá.
    A co se hlučnosti týče - jinak jej; já to aspoň tak mám; poťákem od CPU omezit na otáčkách a pak už bude úplně tichý a bohatě uchladí i při těch to otáčkách vše ( já mám CPU Intel C2Q 6600 - tedy čtyřjádro a i při GTAIV je teplota v klidu cca.50).
    Nestěžuju,omezil sem ho tím přidávaným potenciometrem a neni vůbec slyšet,hlučnej byl při soft. ovládání(BIOS)a mě špatně ukazoval CoreTemp.V klidu má teď 39st(Everest i SpeedFan).Možná je malilinko vyosenej ale je v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #718
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od amrtin Zobrazit příspěvek
    Nestěžuju,omezil sem ho tím přidávaným potenciometrem a neni vůbec slyšet,hlučnej byl při soft. ovládání(BIOS)a mě špatně ukazoval CoreTemp.V klidu má teď 39st(Everest i SpeedFan).Možná je malilinko vyosenej ale je v pohodě
    Ha, tak to potom jo ...
    Ono to totiž jde nastavit na "rozumné" otáčky, a dát to i ovládat přes MB (tedy přes BIOS).
    Já to takto aspoň mám. A úplně plná spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #719
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Dufinos
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    423

    Citace Původně odesláno od netopejr Zobrazit příspěvek
    No, díky za úklid .... (stále mne dráždí ten kablík). Jo update ...?, nu RAM asi do dvou mněsíců na 4GB (více XP neumí a do M$ hnist nejdu ani omylem, to už do GNU/Debianu radši). A VGA ?, tak to nevím ... vím jen že o5 nVidia ale jaký typ to netuším. Jelikoš moc peněs solidní grafarna stojí a za chviličku je o5 lowend ... ( jak teď ta má co mám).
    Tak ono je asi finančně nejméně náročné kupovat častěji mainstreamové kousky... Např. si koupíš kartu za cca. 5000Kč... Za rok až rok a půl ji prodáš za 2500Kč (jelikož bude pořád ještě v nabídce třeba za 4000Kč) a koupíš zase nějaký další mainstream...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #720
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Dufinos Zobrazit příspěvek
    Tak ono je asi finančně nejméně náročné kupovat častěji mainstreamové kousky... Např. si koupíš kartu za cca. 5000Kč... Za rok až rok a půl ji prodáš za 2500Kč (jelikož bude pořád ještě v nabídce třeba za 4000Kč) a koupíš zase nějaký další mainstream...
    Jo, to máš pravdu. Ale mne to celkem dost štve, když musím a to si přiznejme; zcela zbytečně updatovat něco co funguje zcela bezchybně (a to jenom proto, že výrobci HW - VGA, a bastliči - výrobci her a M$, vše dělají aby se muselo updatovat tak, jak nikdy před tím).
    Tedy asi si počkám, a koupím "něco - VGA" dvou čipového a s dostatečnou pamětí. (to, ale sem do tohoto vlákna nepatří).
    Tedy z5 k tématu:
    Ten "úklid" ve skříni je ale dán tím (že ta to skříň) má perfektní možnosti kabel menežmentu ... a PSU rovněž tak. To je celé kouzlo, i sebekrásnější a designová vychytávka (case), pokud s tím nepočítá. Tak většinou stojíš na cestě velmi trnité, ne-li do pekel.
    P.S. o5 je jedno co to je za značku ... vždy musí mýt přítomen rozum (ale hliník není marný ..., ikdyž je známo že je v Humpolci )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 48 z 103 PrvníPrvní ... 3846474849505898 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18