Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 49 z 103 PrvníPrvní ... 3947484950515999 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #721
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Dufinos
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    423

    Citace Původně odesláno od netopejr Zobrazit příspěvek
    Jo, to máš pravdu. Ale mne to celkem dost štve, když musím a to si přiznejme; zcela zbytečně updatovat něco co funguje zcela bezchybně (a to jenom proto, že výrobci HW - VGA, a bastliči - výrobci her a M$, vše dělají aby se muselo updatovat tak, jak nikdy před tím).
    Tedy asi si počkám, a koupím "něco - VGA" dvou čipového a s dostatečnou pamětí. (to, ale sem do tohoto vlákna nepatří).
    Tedy z5 k tématu:
    Ten "úklid" ve skříni je ale dán tím (že ta to skříň) má perfektní možnosti kabel menežmentu ... a PSU rovněž tak. To je celé kouzlo, i sebekrásnější a designová vychytávka (case), pokud s tím nepočítá. Tak většinou stojíš na cestě velmi trnité, ne-li do pekel.
    P.S. o5 je jedno co to je za značku ... vždy musí mýt přítomen rozum (ale hliník není marný ..., ikdyž je známo že je v Humpolci )
    Co se týče grafické karty, tak osobně bych asi zatím do dvojjádrového systému nešel... Jsou zatím extrémně drahé a navíc u mě by byly i zbytečné vzhledem jak k velikosti monitoru, tak i dvojjádrovému CPU, který by tu kartu zbytečně brzdil...

    Jinak co se týče toho "managementu", tam bych k tvým dvěma bodům přidal ještě třetí... Vnitřní velikost skříně... Může být sebelepší a třeba i z titanu, ale pokud tam máš málo prostoru a hodně komponent k napájení a napojení, tak s tím managementem bud vcelku dost práce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Dufinos Zobrazit příspěvek
    Co se týče grafické karty, tak osobně bych asi zatím do dvojjádrového systému nešel... Jsou zatím extrémně drahé a navíc u mě by byly i zbytečné vzhledem jak k velikosti monitoru, tak i dvojjádrovému CPU, který by tu kartu zbytečně brzdil...

    Jinak co se týče toho "managementu", tam bych k tvým dvěma bodům přidal ještě třetí... Vnitřní velikost skříně... Může být sebelepší a třeba i z titanu, ale pokud tam máš málo prostoru a hodně komponent k napájení a napojení, tak s tím managementem bud vcelku dost práce...
    Ano, to je pravda. a to se právě moc nezmiňuje a to je chyba. Myslímsi, že to to je to nejdůležitější - velikost vnitřku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Co máš za desku, respektive máš RAM v dualu? A co máš za sestavu, že to tak mohutně chladíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Ma MSI K9A2 Platinum :) :
    [url]http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=34&t=8919&p=496994#p495540[/url]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    [QUOTE=faugusztin;238856]Ma MSI K9A2 Platinum :) :
    [url]http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=34&t=8919&p=496994#p495540[/url][/QUOTE]

    :thumb
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Co máš za desku, respektive máš RAM v dualu? A co máš za sestavu, že to tak mohutně chladíš?
    MSI K9A2 Platinum
    Phenom II X3 720 (zatial na 3600Mhz)
    2giga ram OCZ (zatial, planovany upgrade na 2x2giga 1066Mhz)
    8800GT (na ceste 4850 matrix edition)

    teploty - procak v burne 40, grafika 58
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Před (07/2008)
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00828.JPG 
Zobrazení: 221 
Velikost: 666.9 KB 
ID: 10456

    Soucastnost
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC01370.JPG 
Zobrazení: 234 
Velikost: 955.3 KB 
ID: 10457Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC01376.jpg 
Zobrazení: 181 
Velikost: 987.2 KB 
ID: 10459Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC01374.jpg 
Zobrazení: 211 
Velikost: 1.01 MB 
ID: 10458
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Občasný diskutér Avatar uživatele Neocz1
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    84

    Tak tohle je moje skříň - Coolermaster Cosmos 1000.

    http://www.svethardware.cz/forum/pic...&pictureid=378
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    První obrázek (24.12.2008) Další dva to co mám teď
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PC260157.jpg 
Zobrazení: 172 
Velikost: 1.19 MB 
ID: 10619   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 25042009118.jpg 
Zobrazení: 165 
Velikost: 873.2 KB 
ID: 10620   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 25042009119.jpg 
Zobrazení: 180 
Velikost: 727.6 KB 
ID: 10621  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Citace Původně odesláno od Total AMD Zobrazit příspěvek
    První obrázek (24.12.2008) Další dva to co mám teď
    Stáhni si ten ATA kabel do bužírky a bude vypadat o dost lépe a zabere o dost méně místa
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Neocz1 Zobrazit příspěvek
    Tak tohle je moje skříň - Coolermaster Cosmos 1000.

    http://www.svethardware.cz/forum/pic...&pictureid=378
    Tohle nefunguje . Použij tlačítko "Spravovat přílohy" níže v "Dalších volbách".
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Stáhni si ten ATA kabel do bužírky a bude vypadat o dost lépe a zabere o dost méně místa
    No on je připlácnutej na tom plechu takže místa moc nezabírá Ale no skusím to no třeba to bude fakt vypadat líp
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Citace Původně odesláno od Total AMD Zobrazit příspěvek
    No on je připlácnutej na tom plechu takže místa moc nezabírá Ale no skusím to no třeba to bude fakt vypadat líp
    Určitě to vypadá lépe, natahuji to všem zákazníkům na všechny kabely i ty IDE. Když koupíš černou, je to souper trouper
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    A co kdybych to nařezal a pak svázal akorát těma stahovacíma páskama to by nestačilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 103 PrvníPrvní ... 3947484950515999 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18