Podobne musím iba súhlasiť pekné.
Podobne musím iba súhlasiť pekné.
Tak som po strášne dlhej dobe trošku upratal v bedni od prachu a nedalo mi to a poprehadzoval som aj káble keďže nič iného okrem izolačky som po ruke nemal tak to dopadlo taktoa predtým to bolo takto:http://www.svethardware.cz/forum/sho...&postcount=629
tak jsem jeste trosku upgradoval a zde je vysledek
Naposledy upraveno uživatelem lexxxa: 07-08-2009 v 22:02
Pěkný!Ještě si uprav podpis (zdroj) a bude to dokonalé.
![]()
to xxxstalkerx : Pěkná sestava.Vím že se to jednoduše řekně ale složitě dělá. Ale myslím si, že kabely by šli ještě určitě poupravovat.
![]()
Nejdou, tohle NENI MODULARNI ZDROJ, za deskou neni misto a ta case nedava prostor ani za levou bocnici pro schovani kabelaze, stezi jsem tam procpal pridavny napajeni desky a saty, navic jak to chces schovat, kdyz mam 2x box na disky a 1x dvd mechaniku, k tomu musim vest napajeni na jedny dlouhy vetvi a pak jednotlive ty saty. Jinak, case je Cooler Master Dominator, na kabely dneska dela CM mnohem lepsi case ATCS 840.
Naposledy upraveno uživatelem xxxstalkerx: 09-08-2009 v 18:07
Proč ho vyhazuješ z okna? Vždyť je docela pěknej!![]()
BTW, já bych to přelepení perforací na bočnici udělal zevnitř. Na funkci to nebude mít vliv a bude to vypadat líp.
Tam jde o zachytavani prachu, protoze na bocnicich je Silentmaxx Silma KF-25-sice jsem tam dal cerny papir, ale vypada to hur nez ted, na dne skrine je Akasa AK-PAX-2. Jinak mam dotaz, je to misto pro uchyceni 3,5 disku nosny? To znamena, kdyz to vyhodim, spadne mi cast na 5,25 pozice dolu? Jeste k tomu, proc je z okna focenej, fotim mobilem a mam problemy se svetlem, porad hledam, kdy a kde ten komp vyfotit, prave kvuli svetlu.
To jsi me nepochopil, kdyz prilepis na bocnici tlumici hmotu, tak ta ma z jedny strany lepici pasku, kdyz tu pasku prilepis i pres cast, kde je perforace pro vetrak, tak kdyz to nezakryjes, bude se ti tam chytat prach. A ty kabely u bocnice fakt nesli, je tam malo mista, ale ted jsem si udelal novou sestavu sveho pc, pustim se do case, chci ji nastrikat nacerno, takze jsem ji rozebral, vezmu nejjemnejsi smirek a pekne obrousim zakladni barvu, pak to odmastim a nastrikam trema vrstvama cerny barvy ve spreji, strikat to budu vzdycky jednou za den. Jinak ten spodek jsem z casti uz vystrihal a premyslim, co s tim dal, kvuli proudeni vzduchu by to bylo lepsi uplne do haje, protoze 3,5 pozice nepotrebuju, disky mam v 5,25 pozcich nadtim, jen nevim, jak to pak bude stabilni, mozna jen udelam diru a spacham tam nejakej tunel, kterej povede vzduch od Noctuy-coz cekam bude hucet, dilema.
![]()
Tak jsem udelal upravy, nastrikal jsem skrin, neco jsem vyhodil a vysledek vypada takhle:
![]()
Hmm škoda těch nekvalitních fotek....![]()