Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 57 z 103 PrvníPrvní ... 747555657585967 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 841 až 855 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #841
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Upgrade na i5, presun SSD... kable od SSD a BR mechaniky nie su velmi upratane, musi to ale pockat na dalsiu cistky ktora pride po obdrzani Thermalright S1156 kitu a HD5870.

    PS: S chladicom a RAM to bolo viac nez tesne, vid 2. obrazok.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: p55-ud5.jpg 
Zobrazení: 228 
Velikost: 934.4 KB 
ID: 12865   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: c12p_1156spsm.jpg 
Zobrazení: 170 
Velikost: 97.0 KB 
ID: 12866  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #842
    Občasný diskutér Avatar uživatele Neocz1
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    84

    Tak jsem si lépe uspořádal kabeláž ve skříni Coolermaster Cosmos. Všechno jsem se snažil nacpat za tray a tady můžete posoudit jak se mi to povedlo. Dále jsem provrtal další tři velké otvory pro napájecí kabely od zdroje, abych je mohl vést zadem. Disk jsem umístil do antivibračního rámečku, ale moc to nepomohlo, horní plastový kryt stále duní od vibrací i přesto že je podlepený izolační hmotou, asi problém vyřeším nákupem SSD Dále jsem instaloval panel Scythe na regulaci otáček a snížil počet fanů na 1x intake + 1x 140mm outtake.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00128.jpg 
Zobrazení: 159 
Velikost: 1.62 MB 
ID: 12894   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00126.jpg 
Zobrazení: 137 
Velikost: 1.12 MB 
ID: 12895   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00129.jpg 
Zobrazení: 223 
Velikost: 1.23 MB 
ID: 12896   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00104.jpg 
Zobrazení: 152 
Velikost: 1.14 MB 
ID: 12897   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00105.jpg 
Zobrazení: 184 
Velikost: 1.51 MB 
ID: 12898   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00106.jpg 
Zobrazení: 159 
Velikost: 1.03 MB 
ID: 12899   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00113.jpg 
Zobrazení: 150 
Velikost: 1.60 MB 
ID: 12900   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00109.jpg 
Zobrazení: 145 
Velikost: 2.00 MB 
ID: 12901   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SNC00110.jpg 
Zobrazení: 138 
Velikost: 1.85 MB 
ID: 12902  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #843
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Asi by pomohlo, kdyz bys disk v boxu nekam zevesil, treba na gumu, nebo neco podobneho.
    Pak take nechapu vyznam toho ventilatoru na spodu skrine
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #844
    Občasný diskutér Avatar uživatele Neocz1
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Pak take nechapu vyznam toho ventilatoru na spodu skrine
    Cosmos 1000 má přece nasávací otvor zespodu, takže je toto jediná správná pozice pro intake ventilátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #845
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Neocz1 Zobrazit příspěvek
    Cosmos 1000 má přece nasávací otvor zespodu, takže je toto jediná správná pozice pro intake ventilátor.
    Ajo, tak to promin, myslel jsem, ze ma nasavani jeste nekde za tim drzakem HDD ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #846
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Tak nakoniec som sa s tym este trosku pohral pred dodanim novej karty a montazneho kitu pre chladic. Ano viem, mal by som utriet prach a odtlacky, to ale fakt az ked znova vyberiem dosku zo skrine
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: v1110.jpg 
Zobrazení: 213 
Velikost: 173.3 KB 
ID: 12904   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: v1110b.jpg 
Zobrazení: 193 
Velikost: 291.6 KB 
ID: 12905  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #847
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138


    Trochu změna
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #848
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Total AMD Zobrazit příspěvek
    Trochu změna
    Co ta dira okousana jako hacvan ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #849
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    Časém to zmizí Až nebudu mít co dělat skusím to nějak oříznout/ohoblit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #850
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Total AMD Zobrazit příspěvek
    Časém to zmizí Až nebudu mít co dělat skusím to nějak oříznout/ohoblit
    To si len myslíš Ja to tak okúsané mám už asi dva roky a ešte stále som sa k úprave nedostal ...a asi ani nedostanem, nakoľko o krátky čas sa moje komponenty presťahujú do novej case ...zalman gs1000 se
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #851
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    A co tie kable? Nesli schovat, vyviazat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #852
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Nehledě na ty disky, kterejm tam asi moc dobře neni... Leda že by to byly samička a sameček...

    To by nešel jeden z nich pověsit na gumu do 5,25" šachty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #853
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Neměl jsem na to moc času, montoval jsem pc jedné známé, tak jsem to tak krapet odfláknul.


    I když co by za to dalo moje pc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #854
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    dzandra: nejedou Ti moduly RAM v Singe Channelu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #855
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    dzandra: nejedou Ti moduly RAM v Singe Channelu
    K..va asi jedou, jak jsem se kingstony snažil rojet na 1066, tak jsem je zkoušel v singlu a teď nevím, jestli jsem je tak nechal nebo jsem je zapojil zpět do dualu, dík za upozornění
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 57 z 103 PrvníPrvní ... 747555657585967 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18