Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 70 z 103 PrvníPrvní ... 2060686970717280 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,036 až 1,050 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #1036
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Doporučoval by jsem obrátit Chladič CPU o 90°. Vím, máš paměti Corsair s vysokým chladičem, ale pokud posuneš o kousek ventilátor na CPU chladiči, bude to OK, pokud nebudeš chtít šoupat ventilátor, NEMUSÍŠ, vyjde to i tak, jen mezi pamětmi a ventilátorem bude mezera asi 1mm, ale to nevadí. Nemusíš se bát, chladič tam vyjde, nebude se dotýkat pasivu základní desky, vím to, tu desku také mám.
    V klidu může hodit paměti do banku 2 a 4. A bude tam mít zase o trochu místa navíc. Ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1037
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    V klidu může hodit paměti do banku 2 a 4. A bude tam mít zase o trochu místa navíc. Ne?
    Já ti nevím, já to u té desky zkoušel, a pak se nechtělo PC nabíhat. Pokud se zaplní všechny sloty, tak to chodí OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1038
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Já ti nevím, já to u té desky zkoušel, a pak se nechtělo PC nabíhat. Pokud se zaplní všechny sloty, tak to chodí OK.
    Že by nějakej bug Asusu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1039
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Že by nějakej bug Asusu?
    Nejsem si jist, ale dělá to i po přehrání BIOSu, už jsme si zvykl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1040
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Že by nějakej bug Asusu?
    Jj, to by mohlo byt - u Intelu se mi to uz stalo, u AMD s AMD chipsetem taky. Ono to nekdy nabehne a pak spadne treba do BSODu. Ovsem je taky v manualu psano, ze se maji banky obsazovat od prvniho, pokud osadis jen jednu pamet tak nabihaji ok. U moji desky (M2N Deluxe, M2N32-SLI, M3N-HT Mempipe, Crosshair) to nabihalo i s vynechanou bankou (Viper pameti ktery se nevesly k Ninjovi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1041
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    44

    Děkuju za spoustu připomínek. Chladič obrátím, až koupím teplovodivou pastu, ale hlavní je, aby se tam v téhle skříni vešel. Spíš to nechám až na novou skříň.

    Co se té skříně Fractal Design Define R2 týče, trochu mě děsí, jak to asi dopadne s airflow u předních (intake) ventilátorů. Přece jenom 2x perforace + prach. filtr + čelní panel má průduchy jen na bocích... no nevim nevim... taky asi tlačítko reset by mi chybělo a dioda indikůjící práci disku.... já vím, jsou to takové detaily, které by ale při tom, jak je ta skříň řešena, už být dotáhnuty mohly. Nasadili jste mi pěknýho brouka do hlavy, to vám teda povím (btw koukám, že na of. stránkách jsou fotky s MB ASUS P5Q Pro - s tou, kterou také vlastním). Zas na druhou stranu to ticho musí být úžasné
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1042
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od Hurura Zobrazit příspěvek
    Děkuju za spoustu připomínek. Chladič obrátím, až koupím teplovodivou pastu, ale hlavní je, aby se tam v téhle skříni vešel. Spíš to nechám až na novou skříň.

    Co se té skříně Fractal Design Define R2 týče, trochu mě děsí, jak to asi dopadne s airflow u předních (intake) ventilátorů. Přece jenom 2x perforace + prach. filtr + čelní panel má průduchy jen na bocích... no nevim nevim... taky asi tlačítko reset by mi chybělo a dioda indikůjící práci disku.... já vím, jsou to takové detaily, které by ale při tom, jak je ta skříň řešena, už být dotáhnuty mohly. Nasadili jste mi pěknýho brouka do hlavy, to vám teda povím (btw koukám, že na of. stránkách jsou fotky s MB ASUS P5Q Pro - s tou, kterou také vlastním). Zas na druhou stranu to ticho musí být úžasné
    Počkat, proč by jsi kupoval pastu? oni ti ji ,,soudruzi,, z CZC nedali ten zbytek? pokud ano, tak ta Noctua pasta je celkem kvalitní(pokud nemáš ještě tu bílou), a pokud máš PC cca. rok, tak bude stále funkční. Jak to znám tak ti tam tu pastu nedali, někteří stavitelé to dělají, nechají si příslušenství a nakonec si práci nechají zaplatit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1043
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Jj, to by mohlo byt - u Intelu se mi to uz stalo, u AMD s AMD chipsetem taky. Ono to nekdy nabehne a pak spadne treba do BSODu. Ovsem je taky v manualu psano, ze se maji banky obsazovat od prvniho, pokud osadis jen jednu pamet tak nabihaji ok. U moji desky (M2N Deluxe, M2N32-SLI, M3N-HT Mempipe, Crosshair) to nabihalo i s vynechanou bankou (Viper pameti ktery se nevesly k Ninjovi)
    Zajímavé. Já na deskách od GB už od série 965P nikdy tenhle problém neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1044
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    44

    No pasty tam zbylo na jeden jedinej chladič a použil jsem jí, když jsem kontroloval chladič ve starym ntb, kterému se hrozně točil větrák, ale nebyl při tom vůbec horký - po sundání chladiče mi bylo jasno, pasta tam už skoro nebyla, takže jsem tam šoupnul to, co mi zbylo (soudruzi z czc si určo něco nechali nebo mi dali nějakou už vyplejtvanou... nevím, ale to by mi ani tolik nevadilo, ale já si do poznámky napsal, aby při instalaci fanů použili ty gumový trny. Výsledek? Větráky na šroubech a trny nikde - to mě fakt dožralo. Samozřejmě, hodlám si koupit zase tu od Noctuy. Jestli je ta pasta vůbec aplikovaná opravdu netuším, ale vůbec bych se nedivil, kdyby tam byla ta obyčejná....

    Hořce lituju, že jsem se nepustil do stavby toho PC sám (moje první staba, tak jsem se trochu bál, přece jen... 25 000 se mi zničit nechtělo...), tratil jsem na tom hodně.

    //Btw do té skříně Define R2 se asi Radeon 5870 nevejde že (má tuším 32 cm ne)?
    Naposledy upraveno uživatelem Hurura: 31-01-2010 v 19:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1045
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od Hurura Zobrazit příspěvek
    No pasty tam zbylo na jeden jedinej chladič a použil jsem jí, když jsem kontroloval chladič ve starym ntb, kterému se hrozně točil větrák, ale nebyl při tom vůbec horký - po sundání chladiče mi bylo jasno, pasta tam už skoro nebyla, takže jsem tam šoupnul to, co mi zbylo (soudruzi z czc si určo něco nechali nebo mi dali nějakou už vyplejtvanou... nevím, ale to by mi ani tolik nevadilo, ale já si do poznámky napsal, aby při instalaci fanů použili ty gumový trny. Výsledek? Větráky na šroubech a trny nikde - to mě fakt dožralo. Samozřejmě, hodlám si koupit zase tu od Noctuy. Jestli je ta pasta vůbec aplikovaná opravdu netuším, ale vůbec bych se nedivil, kdyby tam byla ta obyčejná....

    Hořce lituju, že jsem se nepustil do stavby toho PC sám (moje první staba, tak jsem se trochu bál, přece jen... 25 000 se mi zničit nechtělo...), tratil jsem na tom hodně.

    //Btw do té skříně Define R2 se asi Radeon 5870 nevejde že (má tuším 32 cm ne)?
    Neboj se, Radeon 5870 má 28cm(myslím), ale 32cm zatím nemá žádná karta na trhu, takže neboj, vejde se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1046
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    44

    OK, dík za rady, teď už konec OT. Přispěju, až provedu nějaký změny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1047
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Zajímavé. Já na deskách od GB už od série 965P nikdy tenhle problém neměl.
    Pokud mas v biosu vypnuty ostatni banky tak to jede normalne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1048
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Pokud mas v biosu vypnuty ostatni banky tak to jede normalne.
    Já jsem u té P5Q Pro zkoušel vše, a prostě se to nerozběhne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1049
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Já jsem u té P5Q Pro zkoušel vše, a prostě se to nerozběhne.
    Pokud mne paměť neklame, tak snad ty banky na paměti ani v BIOSu vypínat nejdou (P5Q Pro, BIOS 2102).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1050
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    dneska jsem deratizoval PC tak posilam par fotek finalni verze ,posledni fotka je prach filtr pod zdrojem cca po 2 mesicich
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.JPG 
Zobrazení: 212 
Velikost: 186.0 KB 
ID: 15299   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.JPG 
Zobrazení: 191 
Velikost: 88.6 KB 
ID: 15300   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3.JPG 
Zobrazení: 182 
Velikost: 65.5 KB 
ID: 15301   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 5.JPG 
Zobrazení: 156 
Velikost: 67.0 KB 
ID: 15302   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 7.JPG 
Zobrazení: 199 
Velikost: 192.1 KB 
ID: 15303   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1050146.JPG 
Zobrazení: 159 
Velikost: 2.61 MB 
ID: 15304   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1050158.JPG 
Zobrazení: 187 
Velikost: 2.50 MB 
ID: 15305  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 70 z 103 PrvníPrvní ... 2060686970717280 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18