Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 103 PrvníPrvní ... 78910111959 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 1537

Téma: Pochlubte se vnitrkem sve skrine

  1. #121
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Prachový filtr na out-take FANech je jako odhlučnění? Protože jiné vysvětlení mě nenapadáProti prachu tam nemá smysl tak jedině jako odhlučňovací "molitan".
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    tak nejak mám ja "olepené" bočnice...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    njn, neda se svitit(po šesti letech, hotová sestava)

    karta nahoře- GF4 MX440
    pod ní-zvukovka
    ještě níž pak síťovka s 1x RJ45
    pod ní síťovka s 2x RJ11 (todle dvakrát nechápu)
    pod ní ob jeden slot FireWire
    CPU: AMD Athlon XP 2000+
    HDD-Seagate Barracuda 7200.10 160GB
    zdroj prastarý Fortron, výstupní napětí teda není zrovna ideální(na 12V větvi dává přes 13,5V, někdy i pod 11), ale to mě až tak netrápí
    -Je to všechno dost slyšet, ale už se v tom vrtat nebudu, to ani nemá cenu(snad jenom asi vyměním zadní větrák, už nějak drhne), imho teď zrovna PC přestal fungovat , ale to se spraví, jenom nejde zapnout
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 17-04-2008 v 21:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    to je pravda, ale zas takova spina nejsem a uklizim take tam kde bezne neni videt, asi proto mam ten pocitat i po roce pouzivani minimalne zaneseny vrsvou prachu

    Citace Původně odesláno od radekhulan Zobrazit příspěvek
    To máš asi tak - někdo utírá prach jen tam, kde je to vidět, a třeba na vršku skříně jej ignoruje třeba deset let. A někdo byt uklízí aspoň 1x ročně pořádně, tedy vyleze na štafle a uklidí i ten vršek. S kabeláží v počítači je to podobně, někteří lidé jsou prostě pořádní i tam, kde to není (běžně) vidět
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Tak to bych chtěl vidět ten větrák,ten musí být pěkně zaprášenej ,co ? takhle zapasovanej
    Kterej máš na mysli? Na grafiku radši nekoukám, jinak je to všechno v pořádku Nějak se do tý skříně moc nepráší.

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Eurocase zdroj
    Nojo, sice EuroCase, ale je v pohodě. Já s nima nemám problém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Navrh hodnoceni PC dle KVI:
    1-bezproblemove PC, neni zde co vytknout

    2-vhodné drobné úpravy v cable managementu, úprava větráčků(vyřezání mřížek apod)

    3-nutná kompletní reorganizace kabeláže, zásadní chyby v chlazení PC

    4-zjišténý zdroj EuroCase, MaxPower nebo podobně kvalitní výrobek



    + typ KVI pro tento den:

    použitím kulatých IDE/FDD kabelů získáte místo ve skříni a tím i lepší průtok vzduchu


    - airlow killer


    - tohle uz je lepsi, nebo ne ?
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 17-04-2008 v 23:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Tak jo... tady je moje železo. Toho klubka se neděste, tama žadny vzduch neproudi :-)
    Je to pc z podpisu:
    AMD Mobile Athlon XP-M 2600+(IQYHA stepping)+AC Copper Silent rev.2|Asus A7V880(VIA Apollo KT880 Chipset)|2*512 MB Corsair PC3200 DDR SDRAM|Sapphire Radeon 9800 PRO(R350) (Omega 3.8.442) (128 MB)+AC Accelero S2|Maxtor 40 GB(7200 RPM, Ultra-ATA/133)|Samsung SH-S202N|Seasonic S12-II(430W)

    Ještě bych doplnil ASUS wifi modul 802.11b (pouze :-() dvě 100Mbit siťovky (už taky nevim k čemu když ma integrovanou), jedna ma i koaxial :-), a LG DVD-ROM (přečte jen jedno dvd, ale pže je to dvd s programama, tak to stači :-D) a improvizovany prachovy filtr před accelerem :-D.

    Z 90% běži system podtaktovany, CPU na 666MHz (o takt se stara CrystalCPUID) a GK na 209/550 GPU/MEM.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1040348.JPG 
Zobrazení: 277 
Velikost: 2.27 MB 
ID: 3861   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1040351.JPG 
Zobrazení: 237 
Velikost: 2.38 MB 
ID: 3862   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1040349.JPG 
Zobrazení: 213 
Velikost: 2.15 MB 
ID: 3863  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Wlcek Zobrazit příspěvek
    ... a improvizovany prachovy filtr před accelerem :-D.
    no hele, nemel by tam tudy jit vzduch spis ven ? a na co pak ten fitr, ze ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Nene, to je jedine misto kde se vzduch nasava, aby ho šlo maximum přes accelero (neni u něj větrak) a tahne to cele ventilator ve zdroji (kterej se ještě hada s ventilatorem na CPU) je to dobře vidět na "detailu" (3. fotka) jak je to natočeny. Musim to někdy nějak pořešit :-)

    Omlouvam se za t fotky, natahnul sem je přimo z foťaku sem, mohl sem je zmenšit. A taky sou trošku mazly, bylo to foceny před chvili za chodu. Musel sem pc položit na bok, bo tu je malo mista a kabely sou kratky :-)
    Btw, zda se mi to nebo se mi vedle CPU snaži nafouknout kondik?? Musim to zkontrolovat...

    EDIT: uff... zda se mi to, to je jen tou fotkou:-)
    Naposledy upraveno uživatelem Wlcek: 18-04-2008 v 00:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    To Kiwwi : moc pekne, kdyz je to low-cost, ale ty kabely, jenom se na to podivej, vzdyt je to ulpny air-flow killer
    ako som už napísal, tie káble v tej malej skrini nie je fakt kam dať, iba napchať do prázdnych pozícií pre mechaniky. Ale aj tam je pre ne málo miesta, resp. doska je hneď natlačená pri šachty mechaník...už by pripadalo do úvahy iba ich urezanie...

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Prachový filtr na out-take FANech je jako odhlučnění? Protože jiné vysvětlení mě nenapadáProti prachu tam nemá smysl tak jedině jako odhlučňovací "molitan".
    aj aj - funguje ako odhlučnenie, aj ako ochrana proti prachu (práši sa, aj keď je PC vypnuté a outtake nevyfukuje von vzduch. Je zbytočné, aby cez otvor do PC padal prach a potom sa tam víríl
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 18-04-2008 v 01:19 Důvod: sloučeno, příště použij tlačítko "Multi-Quote" pro vícenásobné citace. thx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek


    - tohle uz je lepsi, nebo ne ?
    toto sa dá ľahko urobiť aj z klasického IDE kábla, stačí na to žiletka, nožík a nejaká páska. Každú žilku alebo každú druhú oddeliť od ostatných a potom zmotať a dokopy a niečim oblepiť.
    Mám tak urobené 2 Ide Káble trocha horšie sa s nimi manipuluje ale aspoň nezavadzajú
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    ach jak dlouho jsem nepouzival IDE kabely.. viva sata ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    kulaty IDE je v pohode. pockejte, az budete resit kulaty SCSI :-D. ale to uz asi stejne nikdo resit nebude... :-D

    Jinak ono se ve vetsine skrini daji i placate kabely usporadat tak, aby nicemu nezavazely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Obcas jsou placate kabely dokonce lepsi nez kulate, kdyz je potrebujes "priplacnout" treba na zadni stenu, pod board a tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    ehm cable managment je pro blbce ,inteligent zvládá chaos
    né teď opravdu - myslím že nejlíp to vyřešil opět Stoobi
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 70.jpg 
Zobrazení: 345 
Velikost: 96.9 KB 
ID: 3871   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 71.jpg 
Zobrazení: 288 
Velikost: 109.3 KB 
ID: 3872   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 72.jpg 
Zobrazení: 250 
Velikost: 82.8 KB 
ID: 3873  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 103 PrvníPrvní ... 78910111959 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně CM
    Od JiVy v sekci Cooler Master - co Vás zajímá
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-08-2017, 10:24
  2. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  3. Vaše domácí síť. Pochlubte se.
    Od JuraS. v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 08:20
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 23:18