Tak taky přidám (nesoutěžně) svou špetku do mlýna. Fotka nového desktopu ve low-cost skříni Zalman ZM-Z1, ještě před přidáním grafárny. Zadní větrák (vlevo) má snížené otáčky na 800 rpm. Na fotce vlevo jsem potřeboval zkopírovat nějaká data, co byla v NB. Relevantnější je proto foto vpravo. Jediná změna je tedy přidaná grafická karta GIGABYTE R9 270 HD v horním slotu PCI-E 3.0 (modrý) a dva 6-pin kabely vedené podél krytu. Klubko dole jsem ani nemusel rozvazovat. V týdnu přidám fotku, pokud nezapomenu. Ještě se teda podívám, jestli bych to klubko hadů neschoval za druhou bočnici. Možná mi to trochu kazí air-flow. xD
case: Zalman Z1
PSU: Seasonic S12II-430 430W
Mobo: MSI Z97 PC Mate
CPU: Intel Core i5-4460
GFX: GIGABYTE R9 270 HD (jestli se nepletu)
HDD: Seagate Barracuda - 3TB
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1333
DVD: ASUS DRW-24F1ST (nejhlučnější komponenta)
vše jedenkrát (počítám, že v budoucnu dokoupím aspoň 1 RAM modul)
![]()
Naposledy upraveno uživatelem Pavel Zubatý: 12-10-2014 v 01:00
ITX sestava do racku, je tam trosku bordel, ale je to "work in progress"![]()
Tak se budeme těšit na provedený úklid...![]()
Tak mensi update namiesto mojej zabehnutej Lian li som pouzil cooltek C3 s oknom , neskor nafotim toho viac , sorac je to cez telefon. A taktiez posielam aj nejake to foto s prace kedze ma uz sietovy rack tak stval , ale uz aj to je nejaka doba
edit : inak upravoval som aj kabelaz zdroja , povodny 24pin MB kabel je teraz sleeved , ale bola to strasna prplacka
Naposledy upraveno uživatelem Pakrik: 06-07-2015 v 03:08
Pěknéněco podobného bych také rád doma zainstalil. Jaká je konfigurace toho ITX a čím je napájený? Nikde nevidím zdroj
Dlouho to zde leží ladem, tak zde také přiložím nějaké fotografie.
Tento týden jsem konečně přestěhoval svého "miláčka" do nové ITX case (v původní CM Elite 120 Advanced mi topil procesor /chlazen chladičem SilverStone AR06/ v zátěži na nějakých 85°C a všechen horký vzduch foukal chladič přímo do zdroje) a to nezmiňuji hlučnost celé case.
Nová sestava
Case: Fractal Design Define Nano S
GPU: GTX 1070 MSI Gaming
CPU: i7-4790K
Chladič: CRYORIG H7
Teploty CPU se nyní ve 100% zátěži pohybují kolem úctyhodných 50°C, což mě mile překvapilo. Větráčky/chladiče jdou při hraní pouze stěží slyšet. Zpracování celé case a možnosti cable managementu oceňuji na jedničku. S kabely za neprůhlednou bočnicí by se dalo pohrát určitě více, ale jelikož nijak nebrání airflow a spěchal jsem do práce, zůstaly takto. *ze zadní strany MB mi na fotce chybí krytka pro zakrytí desky, kterou jsem přidělal až po focení
Co říkáte na tuhle prostornější ITX bedýnku a celkový výsledek vy? :-)