Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zaklínač v 1.3

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    286

    ide vám to spustiť cez mini image? lebo mne to po nainštalovani patchu 1.3 nejde.neviete ako to rozchodiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    ja to odehral na 1.2a takze sem to nezkousel, ale asi bdues muset pockat na novej crack/miniimage pro tenhle patch
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    286

    ja to mám tiež prejdené ale pribudli nové qwesty tak si to chcem zahrať znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    nj to si musis pockat nez vyjde novej crack, ja ho jeste nevidel, ale rozhodne tohle nepatri sem, pac to zavani warez
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    warez se tady neresi panove...to nezavani to primo smrdi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Třeba má problém jako jsem měl já...

    Jedna z mých originálních her - GTA: Vice City... Tak dlouho jsem pařil s CDčkem v mechanice, až jednoho dne skončilo takhle:


    Proto je moje krabička doplněna o to ošklivé bíle CD s výryvkem Verbatim...



    A od té doby radši hážu hry, který chtěj Play disk, do virtuální mechaniky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    286

    už to jede,a vyzerá to celkom zaujímavo.len by to chcelo nahovoriť dialogy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    A dalsi vyhoda: Nehuci ti mechanika. Nektery cd nebo dvd jsou fakt strasny. (asi nevyvazeny) ted jsem instaloval drviery k joysticku od logitechu a mel jsem strach ze se mi rozpadne pocitac, jak to vibrovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    A dalsi vyhoda: Nehuci ti mechanika. Nektery cd nebo dvd jsou fakt strasny. (asi nevyvazeny) ted jsem instaloval drviery k joysticku od logitechu a mel jsem strach ze se mi rozpadne pocitac, jak to vibrovalo.
    OT: ja mam sice skrin starou a hroznou, ale pomoci kousku novin a podobne mi ani pri pouzivani mechaniky nevibruje

    jinak sel sem z verze 1.0 na 1.3 a v Trade Quarter se mi rozhodne zvysilo FPS, skvele
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    No to neni mechanikou ale mediem. ted prinesl kolega do prace nejake demo. (vylisovane) a mechanika zacala delat takovy kraval, ze jsme meli strach ze se to medium rozleti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém zaklínač
    Od majkl 11 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 09-05-2011, 12:25
  2. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 18:29
  3. Zaklínač
    Od Luryda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2008, 10:40