Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Půjdete do Windows Vista?

Hlasujících
68. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Koupim si to hned

    6 8.82%
  • Stahnu si to hned

    13 19.12%
  • Prvni provedu upgrade pak to koupim

    3 4.41%
  • Prvni provedu upgrade pak to stahnu

    6 8.82%
  • Pockam si na SP1 pak to koupim

    4 5.88%
  • Pockam si na SP1 pak to stahnu

    5 7.35%
  • Pujdu do toho az nekdy hodne v budoucnu

    18 26.47%
  • Prechazet nebudu, staci mi soucasny system

    13 19.12%
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Windows Vista

  1. #31
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Honny
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    272

    Citace Původně odesláno od Limoto
    ale věštím že v té době už bude mít GNU/Linux Vistu v malíčku
    nemyslím, to se v nejbližsí době nestane.
    a k tomu sekání a tak - na tvým hw není divu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od Honny
    nemyslím, to se v nejbližsí době nestane.
    a k tomu sekání a tak - na tvým hw není divu
    hlavně že to funguje a linux na tom jede jako blázen

    //EDIT: a ještě to musím sdílet s celou rodinou
    Naposledy upraveno uživatelem Limoto: 20-07-2006 v 11:23
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    To já jdu do Visty hned po vydání, zkoušel jsem na sestave Athlon 64 3000+, 2x 512MB RAM, GeForce 6600GT PCI-E a 80GB S-ATA HDD Vistu Beta 2 a relativne to bezelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    377

    Citace Původně odesláno od Niko1ajev
    To já jdu do Visty hned po vydání, zkoušel jsem na sestave ... Vistu Beta 2 a relativne to bezelo.
    To si pořídíte Windows Vista jenom kvůli tomu, že to vaše sestava utáhne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Ono "relativne" bezelo je dobre receny, ja dokud si nekoupim nejaky DC tak na visty kaslu, myslim ze rozdil mezi betou 2 a finalni verzi nebude tak velky aby me presvedcily si to koupit. A64@2,5GHz,1GB ram a x800xl ... no docela se to dalo, boot trval hodne dlouho a asi se 4 pustenyma aplikacema si bez problemu bral 1GB pameti. Ale zarazi me treba .. pustim mp3 a WMP vyzira 55% +- CPU, trochu moc ne ? film jsem radeji poustet nezkousel, dyt na XP se hybe mezi 0% - 4%.
    Kdyz jsem vypl Aero tak najednou z pameti zmizelo cca. 150MB. Takze je me celkem jasny ze Aero asi pouzivat nikdo nebude ( takova spotreba ram se ovsem dala cekat ) ... no uvidi se co se zmeni ve finalni verzi visty, beta 2 me nenadchnula vubec...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Jinak ještě o jedné věci bych se tu chtěl vyjádřit - ono Microsoftí tak vychvalované a "revoluční" 3D GUI mi přijde absolutně na pytel, protože ta okna jsou tak zubatá, že se na to nedá koukat. Chápu to u her, ale u Win?! Antialiasing by tomu prospěl, ale teď jde jenom o to, zda je to udělané tak, aby to i mašiny s GeForce 6100 nebo 6200 zvládaly, což by z logického hlediska jedné 3D placky s texturou neměl být problém, ale víme, jak to chodí, že... Každopádně 3D GUI je u mě bezpředmětné, když vypadá, jak vypadá, což mě vede k myšlence, že budu s Win Vista spěchat ještě míň než doposud .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Jinak ještě o jedné věci bych se tu chtěl vyjádřit - ono Microsoftí tak vychvalované a "revoluční" 3D GUI mi přijde absolutně na pytel, protože ta okna jsou tak zubatá, že se na to nedá koukat. Chápu to u her, ale u Win?! Antialiasing by tomu prospěl, ale teď jde jenom o to, zda je to udělané tak, aby to i mašiny s GeForce 6100 nebo 6200 zvládaly, což by z logického hlediska jedné 3D placky s texturou neměl být problém, ale víme, jak to chodí, že... Každopádně 3D GUI je u mě bezpředmětné, když vypadá, jak vypadá, což mě vede k myšlence, že budu s Win Vista spěchat ještě míň než doposud .
    tak to já zas pochybuju, že by si s tím moje grafika poradila

    spíš by to chtělo nechat na výběr uživateli, buď antialiasing (možná to mám blbě napsaný, soráč), nebo hranatý okraje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od mech13
    tak tos mel asi starsi build. ja mel taky jakousi stahlu potvoru, a tam neslo vubec nic. ovladace bez sance, ram plna, solitaire rozdavalo karty 5 minut... jak ted vysla ta verejna verza tak to je jiny kafe. pekna instalace, vsecko jelo v pohode, ovladace to fofrem naslo z netu a jelo to pekne. ACPI fungovalo a dosbox frcel takze jediny co me sr...o bylo to pobouchany zabezpeceni - chcu se na neco podivat: kliknu-zabezbeceni-kliknu-zabezbeceni-kliknu-kliknu-zabezbeceni-zabezbeceni-zabezbeceni-zabezbeceni...
    chcu zmenit nejakou blbost: zabezbeceni-zabezbeceni-zabezbeceni-zabezbeceni
    hmm, tak je to build 5342 (pokud ten kdo uploadoval torrent nekecá), ale už se do něho ani nedostanu, vypršel čas

    a ten Mrkvosoft si ze mě snad dělá srandu, chtějí, abych si koupil betu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Jinak ještě o jedné věci bych se tu chtěl vyjádřit - ono Microsoftí tak vychvalované a "revoluční" 3D GUI mi přijde absolutně na pytel, protože ta okna jsou tak zubatá, že se na to nedá koukat. Chápu to u her, ale u Win?! Antialiasing by tomu prospěl, ale teď jde jenom o to, zda je to udělané tak, aby to i mašiny s GeForce 6100 nebo 6200 zvládaly, což by z logického hlediska jedné 3D placky s texturou neměl být problém, ale víme, jak to chodí, že... Každopádně 3D GUI je u mě bezpředmětné, když vypadá, jak vypadá, což mě vede k myšlence, že budu s Win Vista spěchat ještě míň než doposud .
    no uz nevim kde, ale nekde sem cetl, ze to m$ GUI neni revolucni v tom jak zrovna vypada, ale v tom, ze se na neho maji vyborne delat ruzna rozsireni a ma poskytnout spoustu prostoru pro vyvojare. co je na tom pravdy nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Limoto
    tak to já zas pochybuju, že by si s tím moje grafika poradila

    spíš by to chtělo nechat na výběr uživateli, buď antialiasing (možná to mám blbě napsaný, soráč), nebo hranatý okraje
    No tak to jednak předpokládám, že by byla možnost volby, ale taky si myslím, že pro GF2MX400 nemá 3D GUI smysl, že...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Půjdete do Windows Vista?
    V odpovedich mi chybi este moznost: Uz mam stahlou betu a pouzivam ji. pripadne: Stahuji kazdou novou verzi a okamzite zkousim co prinesla noveho
    Momentalne je Vista celkem popularni u lidi co chteji rozchodit stazenou verzi FlatOut 2 Ochrana Starforce na Vistu nejak pozapomnela... (teda uz udelali patch ale kdo by si ho instaloval ze?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček Avatar uživatele peco30
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Půjdete do Windows Vista?
    V odpovedich mi chybi este moznost: Uz mam stahlou betu a pouzivam ji. pripadne: Stahuji kazdou novou verzi a okamzite zkousim co prinesla noveho
    Momentalne je Vista celkem popularni u lidi co chteji rozchodit stazenou verzi FlatOut 2 Ochrana Starforce na Vistu nejak pozapomnela... (teda uz udelali patch ale kdo by si ho instaloval ze?)
    Tak ja ta potesim uz som stiahol betu aj hu mam na druhom HDD. je to dost take spomalene asi moje PC Barto@3200+,1GB RAM 400Mhz,nForce2 Ultra400,ATI 9600Pro, ale dizajnovo je to fakt pekne su to odkukane widgety skoro ako z OS X 10.4.x Tiger, ale ako nahle tam hodis klasicky vzlhlad tak ako keby si bol v XP, samozreme ze to je uplne novy system len skoda za sa tam neobjavi tan NEW File system (to mal by dost velky prinos) mozno BILL pridvihne zamestnancom platy o 33% a do zaciatku noveho roku to stihnu. TO BOL FTIP. neviem sa k tomu vyjadrit aky dojem to na mna urobilo. je to take ani biele ani cierne ale nezabudajte ne to ze pred tym vista JE STALE "Microsoft" a to znamena CTRL+ALT+DEL alebo Big SHIT. ale odporucam kazdemu vyskusat si beta aspom beta verziu. nic nestratite !!! mozno data alebo cele PC, nie zase zartujem proste nemam rad OKNA.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: VISTA.jpeg 
Zobrazení: 112 
Velikost: 172.2 KB 
ID: 126  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Mam podobnou sestavu jako peco30 a musim uznat ze to nebyla zadna slast. Naposledy jsem mel Vistu nainstalovanou s 2x512MB a jen po startu mi Vista sebrala tak 700-800MB RAM... No to bych jeste prezil, ale to ze je tak malo ovladacu pro Vistu jsem uz neprekousl. Nejvic me dostalo ze najid poradne ovladace k SB Audigy 2 ZS je nadlidsky ukol. A kdyz uz jsem neco nasel tak to bylo vetsinou nepouzitelne pro 5.1 a jine nastaveni takrka nulove. Takze jsem to smazal a vratil se k Win XP MCE. Nedavno jsem si stahl Betu 2 32bit i 64bit a mam v planu ji zase zkusit s 2x1GB RAM a nejakym dual core 64bit procesorem. (radsi si asi stahnu nejnovejsi build beta 2 uz je prece jen nejaky patek stara) Doufam ze zase nenarazim na problem se zvukovkou...
    Jinak co se odpurcu Windows a Visty konkretne tyce. Mam par kamosu kteri zatracuji i Windows XP a radeji zustavaji Win 2000 pripadne maji Linux. A Vistu odsuzuji uz kvuli sve narocnosti na hardware. Ale najdou se i vyjimky. Treba jeden spravce site co se hodne zajima o Windows (jezdi na ruzne skoleni a prednasky Microsoftu) a ma v praci pomerne velkou sit o viste prohlasil: "nekdo ji bude milovat, nekdo ji bude nenavidet, nekdo si ji nikdy ani nenainstaluje, ale ja jako spravce site ji budu milovat urcite" Ja sam se na Vistu docela tesim ale hodne me stve ze sehnat ovladace k memu hardwaru je docela boj. Snad s novym PC bude min problemu nebo jeste lepe zadne...

    Jo a jeste jen tak mimochodem me zaujala moznost rozchodit windowsacke gamesy na Macu... Jeho instalaci jsem na disku taky mel ale nebyl cas to instalovat tak snad se k nemu taky nekdy dostanu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Windows 7: Windows Vista upgrade na Windows 7
    Od DiaJee v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-07-2012, 12:36
  2. Tiskárny: Stary scanner pod Windows Vista nebo Windows 7
    Od ICEBOSS v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 21:34
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 10:37
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:47