Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Windows Vista SP1 - zkusenosti

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Tak kdo upgradoval, necht se pochlubi se zkusenostma
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    -asi nejočeávanější aktulizace IMHO spočíla v opravě bugu se sítí .... ten při určitém uptimu "zakázal" internet a pomohl jen restart. To už je vyřešeno a po aktualizaci se už problém neukázal
    Jinak sem nějaké zásadní věci ani nepostřehl
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Taky jsem nic zásadního nepostřehl. PC mi akorát nyní trochu rychleji přechází do úsporného režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    JJ, u me taky bez problemu ... vlastne jsem take zadne zmeny nezaregistroval .. i kdyz mozna ze je to i dobre, jen se podle me PC nacita o chvilku dele
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Ve vlastnostech mi to píše Service Pack 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Instalace proběhla bez problému, zatím spokojenost.. Rychlejší úsporné režimy, rychlejší přesun menších souborů, nápis SP1 ve Vlastnostech :-D ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pomohl SP1 na tu silene dlouhou dobu vypoctu mista nebo casu ci co to pocita pred zacatkem kopirovani?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pomohl. Kopírování je teď v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jj, významně ji zkrátil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    pomohl SP1 na tu silene dlouhou dobu vypoctu mista nebo casu ci co to pocita pred zacatkem kopirovani?
    Jo a zdá se mi, že urychlil i počítání indexu zkušeností a taky se mi zdá rychlejší přechod při odhlášení jednoho uživatele a přihlášení druhého...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    tady jsem vygooglil celej seznam změn
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud si chce někdo prostudovat důkladnější materiál, tak je k dispozici zde: http://www.scribd.com/doc/2051254/No...dows-Vista-SP1
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    @crasher: Nedůvěryhodný server, ani jsem to nečetl.

    @r34ktor: Pročetl jsem si ty změny ve výkonu a vesměs se dá souhlasit, pravděpodobně jsou ty uváděné změny pravda. Procházení sítí se mi zdá trochu rychlejší, např.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Všiml jsem si jen maličkostí:
    - ve vlastnostech systému je 4,00GB místo 3,25GB RAM (což neznamená, že to systém využije, ale líp to vypadá a předchází to jistým otázkám)
    - při připojení ke vzdálené ploše na Win2003 to otravovalo, že není použit nej- protokol zabezpečení, který je jen ve Win Vista. Nyní přibylo zatržítko "nadále nezobrazovat".
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od pavel_p Zobrazit příspěvek
    - ve vlastnostech systému je 4,00GB místo 3,25GB RAM (což neznamená, že to systém využije, ale líp to vypadá a předchází to jistým otázkám)
    Mohl bys udelat screen? celkem me zajima jak to vypada.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Windows Vista upgrade na Windows 7
    Od DiaJee v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-07-2012, 12:36
  2. Tiskárny: Stary scanner pod Windows Vista nebo Windows 7
    Od ICEBOSS v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 21:34
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 10:37
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:47