Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 52 z 52

Téma: Vadné pixely

  1. #46
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    I nekteri prodejci v eshopech kontroluji displaye. Kdyz napises ze chces 0 vadnych pixelu tak to zkontroluji. Byli by sami proti sobe, kdyz to muzes ve 14 denni lhute vratit.Aspon ja mam takovou zkusenost, kdyz jsem kupoval HP2465.
    Ano, kontrola je dobra vec, ale jak pote poznas ze to nebyl napr vystavni ci testovaci kousek? Lepsi je objednat si elektronicky a pripadne vyuzit 14 denni lhutu na vraceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od rosimyshma Zobrazit příspěvek
    pokud máte někdo zkušenosti jak fotit LCD a mohli mi poradit...budu rád, tyhle fotky se pokusím poslat i tomu zástupci firmy NEC pro ČR...uvidím co na to řekne
    No toto by uz snad uznal i ACER, i ked v jeho pripade clovek nikdy nevie
    Skus napisat na kontakt na tejto stranke, posli im foto.. alebo si tam rovno zavolaj http://www.nec-display-solutions.cz/index.php?c=10&l=3 - teda ak to neni ten odobornik, ktory ti povedal ze je to normalne. Ak ti to neuznaju - tak, ako tu uz bolo spomenute, obchodna inspekcia, znalecky posudok.. pripadne napisat priamo do NEC vyssie postavenemu. Len musis mat papier ze ti to neuznali. Inak to bude tvrdenie proti tvrdeniu


    To: Kozouš > A ako spoznas ze ten tvoj, ktory si si objednal cez internet nebol testovaci? Niektore obchody ti napisu, ze "kontrolovali obsah" a preto je paska prelepena
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček Avatar uživatele rosimyshma
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od kikloop Zobrazit příspěvek
    No toto by uz snad uznal i ACER, i ked v jeho pripade clovek nikdy nevie
    Skus napisat na kontakt na tejto stranke, posli im foto.. alebo si tam rovno zavolaj http://www.nec-display-solutions.cz/index.php?c=10&l=3 - teda ak to neni ten odobornik, ktory ti povedal ze je to normalne. ...
    tahle adresa je servis, odsud mi vždycky příjde jen odpověď , že podle fotek se to nedá poznat, ať moňas pošlu na testy a pak se mi vratí jak bumerang zpátky s tím, že je v pořádku :-)... fotky jsem posilal na: http://www.nec-display-solutions.cz/index.php?c=22&l=3 a dotyčný M.Pospíšil mi po "drobné hádce" co je dosvit a co už je vada odepsal:"Vážený pane, pokud máte pocit, že výrobek není v pořádku, obraťte se prosím na náš smluvní servis." Takže jim ho teď znova pošlu a budu se modlit ať se na něj tentokrát opravdu podívají a pořádně ho testnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Ahoj, ty fotky na sweb.cz už asi nejsou či co a já chci vědět, zdali je tohle na reklamaci (dle mě určitě na výměnu zboží) Samsung S24A300BL.
    http://img13.imageshack.us/img13/249/dscf0212q.jpg
    http://img713.imageshack.us/img713/4417/dscf0213d.jpg
    jedná se o asi 100+ vadných subpixelů.
    Kupováno na czc.
    Díky
    Naposledy upraveno uživatelem Elastopete: 13-07-2011 v 22:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Tohle na reklamaci je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Monitor bych zkotroloval na dvou nezávislých zdrojích (počítače). Pokud se to zobrazuje i v režimech BIOSů, tak je to jednoznačně na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Otestoval jsem jej na notebooku Acer Extenza a na kompu s integrovanou grafikou nForce 630i a na obou dvou jsem absolutně nic nepozoroval. Zajímavé, takže je to grafickou kartou - X1800GTO?
    Na co jsem vzpoměl tak na předchozím CRT 1600*1200 bylo občas taky vidět jakoby vadný subpixel, přičemž to není přece možné. Ale dělalo to strašně málo. Teď na rozlišení 1920x1080 se to už asi projevilo hodně. Mno snad to vyřeší koupě nový MB, GPU, CPU a RAM.
    Aktuální ostatní HW: GA-DS4, E6300, Corsair DDRII, Corsair VX450W.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Problém s GPU Pixely
    Od Tidusleonhearth v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2012, 17:23
  2. LCD: Vadne pixely u Samsung
    Od homi v sekci Monitory
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 10:29
  3. LCD: Jak zjistím vadné pixely?
    Od XpointCZ v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 18:40
  4. LCD: Vadný pixely
    Od sob007 v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-12-2006, 13:48