Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: BSOD, modra obrazovka / smrt adt...

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    ahoj, zas mi tu skace tohle potvorstvo s nejakym kodovym oznacenim dane chyby a ja zas nevim co stim
    Mohl by tu nekdo udelat strucnou instruktaz jak nalozit se zpravou kterou vyhodi BSOD a kde hledat reseni. Nebo dat link na pripadny jiz existujici navod.

    moje posledni chyba je 0x0000008e (0xc0000005,0x00688003,0xb7032c14) a kcemu mi to je fakt nevim, na netu jsem nic nenasel
    Naposledy upraveno uživatelem TomasOxx: 21-04-2008 v 02:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Píše se u té chyby, který soubor ji způsobil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    ee, jen tenhle kod... to znamena ze to zpusobil nejaky program a neni to chyba nejake soucasti OS ? Jako me ty BSOD potkavaji celkem casto a nechci tu porad psat s kazdym hloupym kodem, rad bych, aby me nekdo navedl jak se stim naucit pracovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jaký systém máš? Podle http://support.microsoft.com/kb/813818 je tohle chyba XPčka SP1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Chyba 0x0000008e (0xc0000005,...) je obvykle způsobena chybně pracující RAM. Čili bych začal jejím důkladným otestováním. Použij Memtest86+, nebo GoldMemory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    WinXP pro SP2 + vsechny dostupne aktualizace, RAMka OK v minulosti nekolikrat testovana a i dnes pres noc memtestem86+, goldmem je pry uspesnejsi v odhalovni chyb, ale ta jeho trial verze me stve a neomezenou nemam . Chyba se stane pri prehravani videa ... zkousel jsem nove i starsi vydani kodeku co pouzivam, tak samo i ovladace graficke karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vyházej všechny kodeky, co máš v systému, a použij jen FFDShow.

    Alternativně zkus video přehrát ve VLC media playeru. Také to padá?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    232

    jako kodeky pouzivam balicek k-lite ktery ffdshow obsahuje, tak ty jsem nechal.
    Vyzkousel jsem ten VLC prehravac a zatim se nic nehryzlo.

    Mno ale precejeno... kvuli cemu jsem tento topic zakladal, existuje nejaka instruktaz, jak s BSOD kody pracovat ? jak jim porozumet..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od TomasOxx Zobrazit příspěvek
    jako kodeky pouzivam balicek k-lite ktery ffdshow obsahuje, tak ty jsem nechal.
    Vyzkousel jsem ten VLC prehravac a zatim se nic nehryzlo.
    VLC totiž používá vlastní. Takže problém bude "balíčcích" kodeků. K-Lite lze použít za předpokladu, že vše kromě FFDShow při instalaci odškrtneš.

    Citace Původně odesláno od TomasOxx Zobrazit příspěvek
    Mno ale precejeno... kvuli cemu jsem tento topic zakladal, existuje nejaka instruktaz, jak s BSOD kody pracovat ? jak jim porozumet..
    Kdyby na to existovala jednoduchá kuchařka, tak nejsou fóra plná dotazů. Jediné, co se dá rozumně poradit: používej Google.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jediné, co se dá rozumně poradit: používej Google.
    Suhlas
    Pouzivat google, ina riesenie neni ...
    Ak chces co najpresnejsi vysledok o chybe zapis do google napr. 0xc0000005 site:microsoft.com site:micorsoft.com znamena, ze to bude hladat na stranke microsoftu, namiesto com, mozes pouzit sk/cz podla toho ci to hodi nejake vysledky, povecsinou su vsetky chybove hlasky vysvetlene na tychto strankach Ak by si chcel napr len prispevky s CZ das site:cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): BSOD modra smrt win 7 64bit
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-09-2014, 16:07
  2. BSOD modrá smrt ve WINDOWS 7 32bit
    Od geronimoh v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-08-2012, 23:11
  3. modra smrt - BSOD
    Od puke v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 22-07-2011, 12:39
  4. Modrá obrazovka, ale ne klasický BSOD
    Od Jandaskunk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-04-2010, 20:17
  5. BSOD - fuc*ing modrá smrt (zřejmě GPU?)
    Od Nikolaj91 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 15:39