Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Sestavy, notebooky a PDA: Pojede tato sestava?

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: kunaznory

    Znění dotazu:
    Hned nekolik dotazu
    vleze se veschno do case??
    utahne to zdroj??
    jak na tom bude deska s taktovanim takoveho prosesoru??
    jak na tom bude deska po taktovani a zapojeni 2x grafik SLI?
    uchladi to vsechno case?nebude tam pri vyse uvedenych upravach moc velka teplota v case???
    klidne neco doporucte k sestave
    diky
    kunaznory@email.cz

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
    Case:
    http://www.agen.cz/produkt/51020/Ape...er-cervena.htm
    Zdroj:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V41NMG33
    Deska:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M000000DL5
    procesor:
    http://www.lan-shop.cz/procesory/intel/58886
    Ramky:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW000GX9
    Grafarna:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K0BT0BXFG4
    Hadr:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007H1TZ000CJO
    Mechanika:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007I0AP1XSGBV

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    SLI rozhodne nerozjedes, ten jede jen na nforce chipsetech

    deska je zmetek, mizerny kondiky, pouze trifazovy napajeni - dost bida, nekdo tu na ni zkousi taktovat quad a deska brutalne nezvlada krmit procesor

    ramky - brutalne drahy. kup nejaky 4GB do dvou tisic

    case neznam

    zdroj - fortrony nejsou nic moc (je to jednoznacne nejlevnejsi zdroj, ktery ma cenu kupovat, je na tom mnohem lip nez vetsina ostatnich, ale neni to spicka, jsou hlucnejsi), ale utahnout to utahne jak nic
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 23-04-2008 v 15:13



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Grafika - za tu cenu bych raději vzal 8800 GTS

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K0BT0BXFT9

    Disk - starý, pomalý, raději vem WD 6400AAKS nebo Samsung F1, také 640 GB.

    A opravdu chceš tu kolotočářskou case? Mě osobně by ty svítítka pěkně štvaly.

    Co chladiče, necháš na všem původní? Počítej s tím, že extra tiché to nebude ...

    Zbytek souhlasím s mechem.

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Chybi mi tu informace k cemu sestava bude slouzit predpokladam ze hry .. misto quadu bych tam dal e8400
    Rozhodne jinou desku a neresil bych sli ... to bych radeji sel do 3870 x2 Desku nejakou gigabytku ds3 ds4 bud p35 nebo x38.
    BTW ta case je odporna .. vzal bych klasiku mambo ... a jeste usetris nebo nexuse kterej je o par set drazsi ..

    EDIT ty ramky jsou samozrejme zbytecne predrazeny .. ono ne vzdycky plati pravidlo .. cim drazsi tim lepsi .. kup klasicky adata .. pokud chces mit pocit ze mas neco vic kup adata ee.
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 23-04-2008 v 15:16

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Grafika - za tu cenu bych raději vzal 8800 GTS
    Disk - starý, pomalý, raději vem WD 6400AAKS nebo Samsung F1, také 640 GB.
    Zbytek souhlasím s mechem.
    Něco takového jsem chtěl také napsat :-)
    O víkendu jsem si složil něco takového
    grafika – 8800 GTS,
    HDD - WD 6400AAKS,
    MB - MicroStar P7N SLI-Platinum,
    paměti - Corsair DIMM 4096MB DDR II 800MHz TWIN2X4096-6400C4DHX,
    zdroj - Enermax MODU82+ 625W,
    CPU - C2D 8400,
    + DVD Samsunga + nějaké noctuy a accelero...
    a mám to v centurionovi :-)

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Phenix: az na to MSIcko a zdroj dobry. MSI je posledni dobou bida, funguje divne, nic moc. nejjistejsi je gigabyte
    enermax ma dobry navrh zdroju, ale kdybych chtel enermax, tak jedine Pro82+ - ma podstatne lepsi kondiky, v modul jsou fake (pokud se nechystas na vymenu kondiku...). takze bud corsair (pouze HX520, 620 nebo VX450), seasonic S12II nebo enermax Pro82+

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Zase tak moc jsem to nestudoval abych se dohrabal k tomu, že v modu je něco jiného než Pro82+. Myslel jsem, že rozdíl jen jen v kabeláži a o to mi šlo hlavně. Nechci mít v bedně zbytečné kabely když mi stačí jen jeden na grafiku a jeden na disk+DVD. Zatím mám v bedně Liberty DXX 500 protože alza je pomalá jak šnek a na Mod 82+ 625W čekám víc jak týden...
    MSI mám protože se mi líbí chlazení víc než u asuse a chtěl jsem zkusit SLI jenže 780i jsem nechtěl a 790i je zatím jen na DDR3, ne? P965 DS4 dostala maminka :-)



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Asi tady bylo vsechno receny, urcite bych si to poradne rozmyslel a predelal.
    Usetril na zbytecne drahych ramkach, a koupil treba jinou desku,např: GA-EP35-DS4 rev 2.1
    cpu C2D 8200 staci si myslim.

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    Jméno tazatele: kunaznory

    Znění dotazu:
    Hned nekolik dotazu
    vleze se veschno do case??
    utahne to zdroj??
    Na SLI se vykašli, kupovat kvůli tomu nForce čipset je imho hloupost. Raději jednu výkonnější grafiku, než dvě.

    Ten obrázek je defacto jen takové shrnutí toho všeho, co už tady ostatní psali (náhled košíku z Alfy)
    Case je samo podle vkusu, ale ten Nexus vypadá hodně šťavnatě
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: pc.jpg 
Zobrazení: 104 
Velikost: 21.9 KB 
ID: 4041  

Podobná témata

  1. Sestavy, notebooky a PDA: PC sestava
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-07-2014, 02:37
  2. DDR2: Pojede mi tato deska s těmito ram?
    Od DeNNI85 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 16:20
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-11-2011, 11:14
  4. Sestavy, notebooky a PDA: sestava a hry
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 17:07