Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: Aky Windows pouzivate a preco?

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Zaujimalo by ma aky pouzivate Windows a ako ste s nim spokojny, preco si myslite, ze prave vas je dobra volba (prosim Linuxakov o zdrzanie sa komentarov, pripadneho flame, DAKUJEM)?
    Ja pouzivam Windows XP Profesional SP2 a som s nim spokojny z pohladu vykonu, dostupnosti aplikacii, ovladacov a hlavne velkeho mnozstva dobrych hier
    EDIT: Tak mal byt k tomu aj velka anketa, ale bohuzial som to nestihol do 15 min, tak nic
    Naposledy upraveno uživatelem pegy: 24-04-2008 v 03:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    365

    Windows XP professional 32bit SP2. Můj první systém, jinej sem nepoužíval, takže nemůžu posoudit jestli je právě tenhle systém nej. Ovšem na nic si nemůžu stěžovat, čili nepátrám po jiném. A když slyším o Vistách a čtu jejich problémy, myslím že u tohoto systému ještě nějakou dobu zůstanu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Dwarlin
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    93

    Na PC pouzivam XP SP2 a som s nim spokojny ako sa len da...
    Na notebooku mam Vistu 32bit Ultimate a aj s nou som spokojny...sice ma svoje chyby ale ktory operacny system ich nemal???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Windows XP SP2. Co jsem měl možnost hrát si s Vistou, tak se jí zatim bránim. Zkoušel jste třeba někdo pod Vistou rozběhat skener? Teda, on rozběhat jde docela snadno, ale pak? No nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Dwarlin
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od dkas Zobrazit příspěvek
    Windows XP SP2. Co jsem měl možnost hrát si s Vistou, tak se jí zatim bránim. Zkoušel jste třeba někdo pod Vistou rozběhat skener? Teda, on rozběhat jde docela snadno, ale pak? No nic
    Ja mam multifunkcne zariadenie od HP a rozbehal som ho celkom v pohode...rovnako ako na XP...len som si ho nainstaloval a vsetko je OK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    XP pro SP2. Spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele filipek
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    46

    ...zubami nechtami sa budem drzat Win XP sp2, nakolko ziadne nove "vymozenosti" Vist nepotrebuje a dufam, ze potrebovat ani dlho nebudem. S XP som taaakto spokojny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    zatim Win XP SP2 a nehodlam jen tak prejit na neco jinyho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele KoumakCNX
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Do posledni doby jsem jel na WinXP SP2. Je to klasika a ma rozhodne lepsi podporu ovalacu. Nicmene kdyz mi "zhynula" T42ka tak sem potreboval neco levnyho na praci. Koupil sem HP 6710s bez OS a nahodil tam XPcka. Problem nastaval asi kazde 2 az 3 tydny behem kterych to zacalo hazet BlueScreeny a pomohl jen reinstal. Dokoupil sem RAMky a nahodil na to Visty Ultimate. Co sem mi libi, tak ze Win Update funguje lip nez na XP + naky veci, ktery nepovazuji za za tak podstatne. Takze krome noveho hledani min, jineho skinu, indexovani a mensiho vykonu oproti winXP nevidim moc velkej rozdil. Nicmene jedou celkem stabilne asi pul roku, takze sem rad, ze je to aspon takhle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Win XP SP2 32bit, nemam duvod je menit, jedou dobre i na starsich masinach
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    MIZ MIZ je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele MIZ
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    97

    XP. Ze stovky PC v práci ještě sem tam jedou Win2000, pojem Vista tady nikdo vůbec nezná - jsou to kancelářské stroje, levné konfigurace, mnohdy už dost staré.
    Doma si teď budu stavět nový stroj s Phenomem, tak občas zvažuji přejít na 64b OS, tj. Visty. Pak se ale podívám na svou 5 let starou tiskárnu s čtečkou karet, stejně starý digifoťák, ještě starší scanner provozovaný s ovladači pro Win2000 a ještě starší non mass-storage MP3 player a zase mě to přejde. To je bohužel nevýhoda kvalitních věcí - vydrží dlouho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Windows Vista Bussines (OEM) v praci, Windows Vista Home Premium (FPP) doma. Oboje 32 bit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    ntb: win xp pro sp2 a xubuntu (az zjistim jak v linuxu funguje wifi(nevim proc ale nechce se to k nekterym sitim pripojovat ac i blbej win klient to zvlada) tak jen linux)
    pc1: win xp pro sp2 , casem snad testnu vistu kdyz sem ji dostal zadarmo
    pc2: win xp pro sp2 super orezana verze(po instalaci 250MB na disku), pocitac pouzivam na stahovani
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Win Vista x64.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    28

    Pred pol rokom som prešiel z XP na Vistu.
    Výhody: Za hlavné výhody oproti XP považujem krajšie grafické prostredie, vyhľadávanie v ponuke štart, celkovú obnovu systému a slovenskú lokalizáciu. Tých výhod je viac, ale väčšinu sem nemá zmysel písať (príklad: adresár Plocha sa dá ľubovoľne presúvať).
    Nevýhody Visty: Momentálne to nie je najrozšírenejší systém na svete, z čoho vyplýva viac problémov (slabšia podpora niektorých aplikácií, tažšie sa vyhľadávajú návody na internete, ...). Problémy s výkonom som si zatiaľ nevšimol.

    Pred časom som skúšal Ubuntu, ale nešiel mi tam spustiť Total Commander, tak som sa vrátil k Windowsom.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pc po starte sa hned vypne az potom nastartuje...preco ?
    Od hihinko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 23:05
  2. Aku distribuciu linuxu pouzivate?
    Od decried v sekci OS Linux
    Reakcí: 112
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 17:31
  3. Radeony: Aku znacku VGA ATi preferujete a preco?
    Od pegy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 17:03
  4. Jaky prehravac pouzivate?
    Od cool.user v sekci Audio
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 09-05-2008, 10:40
  5. Preco je dolezita dobra skrina???
    Od Darktin v sekci Skříně
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 11:37