Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Aky Windows pouzivate a preco?

  1. #31
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    pouzivam Vista x64 - proc? uz se tu psalo hodnekrat a hodnekrat jsem jiz odpovidal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    Používám Vista home premium 64.Zakoupil jse je s novou sestavou a to ještě před oficialním uvedením na trh.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér Avatar uživatele Andrasin
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    92

    Používím Vistu Ultimate 64bit se Service Pack 1. Funguje mi tam všechni, dokonce i stará tiskárna a jsem spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Použivam Vistu Ultimate 32b.Mam ji asi pul roku.Jsem s ní spokojený,všechno kupodivu šlape jak má.Zpáky do xp bych už asi nešel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    MIZ MIZ je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele MIZ
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Rozhodne vsechno nerozjedes, teda aspon ne bez nejakych hacku, ale to neni ani tak problem toho ze ovladace sou nepodepsane, jako spis toho ze zadne x64 ovladace neexistuji...
    Přesně tak jsem to myslel.
    Není někde seznam, jaké ovladače jsou ve Vistách 64b [přechod z XP na Visty 32b IMHO nemá smysl]? Tj. jaká zařízení podporují samy o sobě, když driver od výrobce není?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Na desktopu XP x64 SP2, na noťasu XP SP2. Klidně bych jel i na Linuxu, kdyby na něm fungovala bez problémů Miranda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    217

    V práci Win XP SP2, Win2000 sp4, doma Win XP SP2. Procesor 2 jádra 64 bit. Důvod proč nejít do 64 bitového systému ? Visty ? Tak co třeba tohle..? Hromada programů které mám pod Win XP odladěné..slabé zdůvodnění ? Dobrá přidám...satelitní karta Technotrend Skystar 1 rev. 1.4 (pci), zvuková karta SB Audigy 1 (pci), programátor chipových karet na usb, gps připojené seriovým portem, lodní sonar připojený seriovým kabelem, vibrační joystick, vibrační pad (či jak se to jmenuje)....rozchodím tohle bez nervů na vistě ? Na půlce disku mám ubuntu feisty fawn 64 bit..nějak rychleji nestartuje (ale zase navíc se startuje se spoustou serverů) a nerozchodil jsem ani tu satelitní kartu..jo já vím, že to jde, ale...ale budu moci dekódovat programy s připojenou originální kartou do programátoru karet, pomocí scriptů a i cestou sdílení netem ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    16

    Já používám win7 32bit protože jede rychlejš než visty 32bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    Win Xp Professional... protože visty mi nepadly do oka a čekám na win7
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    75

    Ted mám win7 64bit protoze visty stoji za nic a xp uz je trochu out a chtělo to něco noveho
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SHW Avatar uživatele CommanderZ
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    533

    Vista Home Premium 64b, protoze jsem si je koupil k pocitaci a upgrade na Win 7 jeste neni na krame. Az bude, tak hned prechazim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    xp professional
    visty jsem nezkoušel ale do win7 již určitě půjdu,přeci jenom xp to maji za sebou
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. pc po starte sa hned vypne az potom nastartuje...preco ?
    Od hihinko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 23:05
  2. Aku distribuciu linuxu pouzivate?
    Od decried v sekci OS Linux
    Reakcí: 112
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 17:31
  3. Radeony: Aku znacku VGA ATi preferujete a preco?
    Od pegy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 17:03
  4. Jaky prehravac pouzivate?
    Od cool.user v sekci Audio
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 09-05-2008, 10:40
  5. Preco je dolezita dobra skrina???
    Od Darktin v sekci Skříně
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 11:37