pouzivam Vista x64 - proc? uz se tu psalo hodnekrat a hodnekrat jsem jiz odpovidal.
pouzivam Vista x64 - proc? uz se tu psalo hodnekrat a hodnekrat jsem jiz odpovidal.
Používám Vista home premium 64.Zakoupil jse je s novou sestavou a to ještě před oficialním uvedením na trh.
Používím Vistu Ultimate 64bit se Service Pack 1. Funguje mi tam všechni, dokonce i stará tiskárna a jsem spokojený.
Použivam Vistu Ultimate 32b.Mam ji asi pul roku.Jsem s ní spokojený,všechno kupodivu šlape jak má.Zpáky do xp bych už asi nešel.
Na desktopu XP x64 SP2, na noťasu XP SP2. Klidně bych jel i na Linuxu, kdyby na něm fungovala bez problémů Miranda.
V práci Win XP SP2, Win2000 sp4, doma Win XP SP2. Procesor 2 jádra 64 bit. Důvod proč nejít do 64 bitového systému ? Visty ? Tak co třeba tohle..? Hromada programů které mám pod Win XP odladěné..slabé zdůvodnění ? Dobrá přidám...satelitní karta Technotrend Skystar 1 rev. 1.4 (pci), zvuková karta SB Audigy 1 (pci), programátor chipových karet na usb, gps připojené seriovým portem, lodní sonar připojený seriovým kabelem, vibrační joystick, vibrační pad (či jak se to jmenuje)....rozchodím tohle bez nervů na vistě ? Na půlce disku mám ubuntu feisty fawn 64 bit..nějak rychleji nestartuje (ale zase navíc se startuje se spoustou serverů) a nerozchodil jsem ani tu satelitní kartu..jo já vím, že to jde, ale...ale budu moci dekódovat programy s připojenou originální kartou do programátoru karet, pomocí scriptů a i cestou sdílení netem ?
Já používám win7 32bit protože jede rychlejš než visty 32bit
Win Xp Professional... protože visty mi nepadly do oka a čekám na win7
Ted mám win7 64bit protoze visty stoji za nic a xp uz je trochu out a chtělo to něco noveho
Vista Home Premium 64b, protoze jsem si je koupil k pocitaci a upgrade na Win 7 jeste neni na krame. Az bude, tak hned prechazim.
xp professional
visty jsem nezkoušel ale do win7 již určitě půjdu,přeci jenom xp to maji za sebou