Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Fortron 400w nebo 500w

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    8

    Tohle je moje plánovaná sestava a nevím, jestli to utáhne 400w zdroj, tak prosím o radu.
    Fortron 400W/LN/12fan/PFC/P4/20+4PIN FSP400-60GLN
    nebo
    Fortron 500W/PFC FX500- A bulk (tento má ale pasivní PFC)

    PROCESOR - INTEL Core 2 Duo E6400 2,13GHz
    CHLADIČ CPU - Arctic-Cooling Freezer 7
    Z.DESKA - MB GigaByte 965P-DS4
    PAMĚŤ - 1GB,750MHz,CL4,Kingston HyperX
    HDD - Western Digital WD2500KS (250GB)
    GRAFIKA - ATi Radeon X1900GT
    VENTILÁTOR - Arctic cooling 120x120x25

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Kerry
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    72

    Tohle by měl utáhnout i FSP400-60GLN a to bude podle mě lepší volba už jenom kvůli tomu že má aktivní PFC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,014

    Souhlasím s odpovědí Kerryho
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    42

    400W je naprosto jednoznačně dostačující volbou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Sdilim nazor ostatnich. Myslim, ze 400W Fortron to utahne naprosto v pohode i dostatecnou rezervou na nejaky dalsi rozsireni (disky, mechaniky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    60

    Mám vybranou stejnou sestavu. Chtel bych ale přetaktovat a pozdeji upgradeovat gk s directx 10. Prý to bude mít velkou spotřebu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Dave777
    Mám vybranou stejnou sestavu. Chtel bych ale přetaktovat a pozdeji upgradeovat gk s directx 10. Prý to bude mít velkou spotřebu.
    Odporucam tuto stranku, ta vam prezradi viac ohladom zdroja, je to vlastne kalkulacka na zdroje http://www.extreme.outervision.com/index.jsp


    Treba tam potom odkliknut polozku "eXtreme Power Supply Calculator "
    Naposledy upraveno uživatelem Martin Šejnoha: 19-10-2006 v 00:20
    Odpovídat lze po přihlášení