Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: velký počet připojení

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Mam wi-fi pripojení v pásmu 5Ghz (www.nsys.cz) a v případě ,že mám připojený router (netgear RP614 v4) tak mi pada ICQ,hry a vubec cokoliv co je pripojene k internetu. Od poskytovatele sem se dozvěděl ,že sem překročil limit připojení (cca 300) a proto sou další připojení odmítána (viry nemam,torrenty mam nastaveny na 60 pripojení). Včera sem odpojil router a jsem připojen bez něj ,nijak se neomezuju (počet pripijení na torrentech zvednut dokonce na 120) a vypadky nejsou vubec žádné. Nevíte někdo které nastavení může způsobovat to velké množství připojení(firmware je aktualní)?? Ten router potřebuju mít zapojený, ale zároveň bych se rád zbavil neustáleho padání ICQ a všeho okolo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    To je všetko veľmi zaujímave, avšak bez podrobného nastavenia jednotlivých aktívnych prvkov a tvojho PC, resp. TCP/IP, ti k tomu moc nepovieme. Maximálne tak, že skús iný router.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    To je všetko veľmi zaujímave, avšak bez podrobného nastavenia jednotlivých aktívnych prvkov a tvojho PC, resp. TCP/IP, ti k tomu moc nepovieme. Maximálne tak, že skús iný router.
    Nastaveni routeru puvodni, jen sem tam dal pridelenou IP a PC v siti maj IP automaticky pres dhcp (DNS ne ,to mam rucne nastaveny). Bohuzel nemam moznost vyzkouset jinej router (mam jen tenhle a muzu si pucit ADSL kterej moc nepomuze)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    start - spustit - cmd - ipconfig /all udelej z toho screen a hod to sem .. stejne tak udelej screen s nastaveni pravidel routeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Jeste co se tyce systemu-Win XP SP2 64bit

    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 27-04-2008 v 13:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    eraser

    Skús dočasne vypnúť forwardovanie, ktoré máš nastavené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    Skús dočasne vypnúť forwardovanie, ktoré máš nastavené.
    Nemam zaply ani torrenty (jen koukam na youtube) a behem 5 minut uz je ICQ dole :/

    edit-pada kazdejch 5 minut,zadna zmena
    Naposledy upraveno uživatelem DrZelenka: 27-04-2008 v 14:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    no muz eto byt chyba routeru .. moznost zkusit jiny asi neni co? Me tohle delal jeden smc wifirouter .. a byla to vanda serie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    no muz eto byt chyba routeru .. moznost zkusit jiny asi neni co? Me tohle delal jeden smc wifirouter .. a byla to vanda serie
    Router me tohle delal uplne zezacatku a byl reklamovan, ze by to byly 2 vadny kusy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    ja ten smc taky eklamoval a kdyz mi ten reklamovany delal to same zjistil sem na netu ze to tento typ proste delava tak sem koupil linksys a od te doby ok .. jen rikam ze za zkousku to stoji zkus uplne jiny router pokud mas moznost .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    eraser

    Ak je vadná celá séria, tak potom je to problém... taktiež plno ľudí zaplakalo, keď dali do RAID1 chybové disky z maďarského IBM. Preto sa odporúča použiť rôzne typy diskov.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IP kamera pro omezený počet uživatelů
    Od hubacekp v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2011, 14:55
  2. Počet přemapovaných sektotů
    Od Benbow v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2011, 14:00
  3. Microsoft Office: Word a počet znaků
    Od Belbas v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-04-2010, 13:54
  4. Počet příspěvků
    Od zipp v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 15:30
  5. Rozhraní USB, BT...: usb a max.počet připojitelných zařízení
    Od omnitek v sekci Periferie
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 19:34