Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Doporučte prosím CPU k daným komponentám

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Zdravím Vás.Potřebuji vybrat vhodné CPU ( socket AM2 ) ke GK GeForce 9600GT, 3GB RAM....zbytek už je snad celkem zanedbatelný.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    A kolik mas penez?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Více méně to ani není otázka peněz...ale aby to bylo rozumné, myslím, že bych mohl uvolnit finance v rozmezí 2.-3.tisíce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Pokud planujes taktovat, tak jednoznacen ax2 Black Edition 5000+,, pokud neplanujes taktovat tak ax2 6000+ resp 6400+ pokud ses ochoten si jeste priplat. Mozna ti bude nekdo doporucovat phenoma, ale dle meho nazoru co se tyce pomeru cena/vykon/spotreba na tom nejsou zrovna nejlip.


    btw: mas nejakej specialni duvod proc chces amd? Pac v teto cenove hladine se daj sehnat velice zajimave intel cpu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Díky za tip.Apropo důvod pro AMD mám....moje MB má totiž socket AM2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,592

    vzal bych byt tebou X2 5000+ black edition a nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40083000000GVD coz je novy x2 5400+ a nebo trijadro X3 8650 http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40083000000HKN

    //s tou nevhodnosti Phenomu to neni tak uplne pravda /vykon je v prumernem celku srovnatelny s konkurenci, nekde dokonce i lepsi!/, ale myslim, ze 4-jadro v AM2 desce by nebylo to prave orechove. Nejvhodnejsi pomerem cena a vykon disponuje 5000+ Black Editon, za 1750kč máš stroj, který dostaneš na 3GHz ani nemrkneš , jen k nemu nezapomen dokoupit chladic!Dodava se totiz bez BOXu
    Naposledy upraveno uživatelem flanker: 27-04-2008 v 17:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    ber Athlon X2 5000+ Black Edition, podle mě se z jejich stáje imho nic moc jinýho nevyplatí(pak snad jen athlon LE 1620 za 800,-, ale to je jinej případ)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    A nebo tu ještě mám rok starý AMD A64 X2 4200+EE ( 2,2Ghz ).Myslíte, že by mělo cenu jej přetaktovat bez nutnosti, abych si tedy k mé sestavě musel kupovat nové CPU?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Proč ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Zkusit to mohu...a mimochodem, jaký chladič by jste mi na přetaktované CPU doporučili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Určo Athlona X2 5000+ Blacn Edition,trochu potaktovat a nádhera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Imho by mohl stačit osvědčený Freezer, jestli chceš něco lepšího (když už jsi ušetřil na tom CPU), mrkni třaba na Noctuu NH-U12P nebo Scythe Ninja.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Tak jsem mrknul do Biosu...je tam vše, co by mělo být ( řekněme pro základ ) úspěšného taktování CPU.A také jsem tam objevil jakousi položku, přesně si nevzpomenu, ale bylo to něco jako: automatické inteligentní přetaktování.Máte s tím někdo zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    a co takhle rovnou napsat jakou mas desku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosím, doporučte GK ke staršímu PC
    Od pepos01 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2014, 10:51
  2. Doporučte prosím zdroj k tomuto HW
    Od pepos01 v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 21:10
  3. Doporučte prosím grafiku ...
    Od wOJi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-05-2010, 10:52
  4. Klávesnice: doporučte prosím SET
    Od lavjoy v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 10:49
  5. Doporučte prosím MB k danému CPU
    Od pepos01 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 01:46