Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Funkčnost DDR400 na desce s DDR333

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele WeiShark
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    78

    cawko
    mam tu dotaz
    upgraduju kamarádovi starší PC (s DDR333 ramkama)
    a chce pridat 1Gb
    ale nevime jestli kdyz vezmeme DDR 400 a dame ji na desku ktera vezme max DDR333
    tak jestli to bude fungovat ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Určitě bude, ta paměť pojede prostě na nižší frekvenci, to ničemu nevadí. Co je to vlastně za desku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,851

    pokud ma ramka v SPDcku naprogramovany casovani i pro 333mhz rezim, tak by mela fungovat bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    V 99% pripadu to pujde bez problemu. Uz jsem se setkal i s tim, ze to neslo ale to se opravdu sesla kombinace pameti a boardu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele WeiShark
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    78

    je to tato deska : http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7VTA3V3X.htm

    Main Memory
    3 DDR DIMMs
    Supports DDR333
    Max. 3GB

    edit : ramka to bude asi tahle http://www.czechcomputer.cz/product_...900738814.html
    ale váháme nad ní protože chceme vědět zda to pofachá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Myslím že nebude problém, ale osobně bych si připlatil těch 12 Kč za A-Data, než mít úplně noname paměť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Jeste by mohl byt problem pri kombinaci ruznych pameti najednou pri nastaveni AUTO v biosu. Ale prinejhorsim se da nastavit rychlost a ostatni parametry natvrdo v biosu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,851

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Jeste by mohl byt problem pri kombinaci ruznych pameti najednou pri nastaveni AUTO v biosu. Ale prinejhorsim se da nastavit rychlost a ostatni parametry natvrdo v biosu.
    Inteligentni deska by mela vybrat casovano z toho spd, ktere ma horsi parametry.
    Odpovídat lze po přihlášení