vBulletin
Připravuji diskuzní fórum založené na vBulletinu s doplněním o řadu plug-inů. Pro tento systém jsem se rozhodl po několika roky používanému phpBB a e107 které nezavrhuji, ale pro nové diskuzní fórum které má být konkurentem (a snad do budoucna převládnout) velmi známému diskuznímu serveru. Téměř jsem přeložil fórum do češtiny (prozatím se soustřeďuji na to s čím se může uživatel potkat). Prozatím jsem na celou práci sám, chci utajit svoje zámysly do poslední chvíle (závist je lidem vlastní). Jediný problém; mimo toho, že jsem grafický antitalent a logo prostě nesvedu...; který mě trápí je to, že nemohu najít kde se nastavuje aby se mi do určité složky ukládaly přílohy příspěvků tak, jako tomu bylo u e107 i phpBB. U vBulletinu (používám verzi 3.6.8) jsem našel, že se přílohy ukládají do databáze ??? a na disk je mohu v administraci skopírovat. Možná jsem něco přehlédl, ale nastavení jsem procházel několikrát a žádné nastavení pro tyto případy jsem nenašel.
Zakládám toto téma z důvodu, že v ČR prostě pro vBulletin neexistuje žádné podpůrné fórum...no za ty peníze by si to vBulletin zasloužil (i češtinu..až ji dodělám tak ji na jejich fórum dám zadara...)
Zakládám toto téma z důvodu, že v ČR prostě pro vBulletin neexistuje žádné podpůrné fórum...no za ty peníze by si to vBulletin zasloužil (i češtinu..až ji dodělám tak ji na jejich fórum dám zadara...)