Laboratoř 28.04.2008: Abit IX38-MAX
Jednalo se základní desku Abit IX38-MAX
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Estez, ...No...Name..., grapherX, jules79, Janyk1, mrozu, wixen, robky, bhujanga, odb, cool.user, Smeli, hippouss, hatapata, Encore1106, pegy
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Estez, ...No...Name..., grapherX, jules79, Janyk1, mrozu, wixen, robky, bhujanga, odb, cool.user, Smeli, hippouss, hatapata, Encore1106, pegy
Ja na to mel dnes jen 1/2 hodiny a fixnul jsem se nejak na EVGA. Maji totiz velice podobny board se stejnyma soucastkama. Nedela to EVGA pro ABIT nebo naopak?
Tak já to měl tentokrát asi za 15 minut...Myslel jsem že to podle barev bude Asus,ale pak mě napadnul Intel a objevil se mi Abit...
Jelikoz jsem asi chytil nejakej vir a mam zablokovanej mj. Google, tak jsem dneska jaksi nemel kde patrat :D Tak snad pristy tyden :)
6 minut (možná ani ne) - prvni 2 jsem šel po Asus(všechny Strikery apod. na czc.cz), to mě napadlo hned podle černého PCB, ale žádná neměla ty černý sloty a pak mě Gúgl:inlove vyhodil tuto Abitku. Nejdýl mi trvalo to napsat do odpovědi:) A imho ještě že jsem si té hádanky všiml, díky za upozornění na hlavní straně shw magazínu:) Imho good hádanka.
ked som zistil ze je pondelok a teda nova hadanka, tak som sa zdesil, pretoze bolo 20.30 :D Ale vravym si skusim to, vsak zato nic nedam, kukam na ten obrazok a strasny rehot :D:D:D ze a toto mam ako uhadnut... A potom som skusil napisat do googlu vsetko co som vedel precitat z MB a po 15 minutach som sa k ABITE dostal, prve vysledky v googli boli tiez ABIT (ale v oranzovej verzii) tak som potom ABITU zavrhol a skusi ASUS, neuspesne a potom som rozsiril pojmy v googli a nejak sa doklikal na tu ABITKU, takze som to stihol LTT (len tak tak :D). Dakujem za hadanku a mozno to tak nevyzera, ale patrili medzi tie tazsie (strasne malo zachytnych bodov pre identifikaciu, koniec koncov svedci o tom i pocet uspesnych riesitelov);)
[QUOTE=...No...Name...;117410]Tak já to měl tentokrát asi za 15 minut...Myslel jsem že to podle barev bude Asus[/QUOTE]
Taky tak, akurát čierne všetky sloty(okrem jedného modrého) som doteraz videl asi iba na Abite. Takže google - "abit crossfire x" a hneď na prvej strane výsledok.
Taky tak, akurát čierne všetky sloty(okrem jedného modrého) som doteraz videl asi iba na Abite. Takže google - "abit crossfire x" a hneď na prvej strane výsledok.
Velmi podobný board ma BFG 680i SLI, tak sem se kolem toho (a podobných značek EVGA, XTX atd) zacyklil a už se z toho nevyhrabal. Abit mě uplně vypadnu. :(
nejakou chvili me take zamestnaval ASUS, ale porad mi vrtalo hlavou rozloženi slotu..pak me napadnul ABIT:idea, ktery take nabizi "cerne boardy" (tenkrat jsem chtel kupovat ABIT IP35), pote uz to bylo otazka par minut najit ten pravy, ole :)
Nechápu, projel jsem všechny desky od Asusu i Abitu na jejich ofiko stránkách, pak i EVGA a na stránkách Abitu tahle deska ani není. :notsure no takže dneska nic...ale Abit byl pro mě nejbližší možnost, ale mají to inženýři nějak špatně ukázaný na webu...:stupid
Jak jste poznali z prilozeneho obrazku ze se jedna o IX38 MAX a ne o IX38 QuadGT ?
Na offiko strankach MAXe totiz nevidim, tak jsem tipoval QuadGT ... :-(
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_type.php?fMTYPE=LGA775
UPDATE: Uz vim - QuadGT je modrej .... :-(
Na offiko strankach MAXe totiz nevidim, tak jsem tipoval QuadGT ... :-(
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_type.php?fMTYPE=LGA775
UPDATE: Uz vim - QuadGT je modrej .... :-(
[quote=tecka;117460]tak jsem tipoval QuadGT ... :-([/quote]Nápodobne... avšak ja som hľadal štýlom google images: pciexp1 pciexp2, len škoda, že sa neukázala tá správna doska, resp. že som nebral ohľad na farbu PCB.
Podle barvy jsem taky napred tipoval ASUS, ale podle rozvrzeni jsem dosel k abitu. Kdyby ji meli u abitu na strankach, tak se dneska obejdu i bez googlu :)
Dostala se tahle MAX vůbec někdy do sériové výroby? IMHO vznikly nějaké předprodukční kousky a tím to haslo.
[QUOTE=eraser;117467]Nápodobne... avšak ja som hľadal štýlom google images: pciexp1 pciexp2, len škoda, že sa neukázala tá správna doska, resp. že som nebral ohľad na farbu PCB.[/QUOTE]
Presne ten isty postup som pouzil aj ja a naviac som mu dodal rychlosti slotov (16x 4x) a zvukovku Realtek... ;)
[QUOTE=Withman;117450].. i Abitu na jejich ofiko stránkách, pak i EVGA a na stránkách Abitu tahle deska ani není. :notsure ...[/QUOTE]
Ano na oficialny strankach ta MB nieje ;)
Presne ten isty postup som pouzil aj ja a naviac som mu dodal rychlosti slotov (16x 4x) a zvukovku Realtek... ;)
[QUOTE=Withman;117450].. i Abitu na jejich ofiko stránkách, pak i EVGA a na stránkách Abitu tahle deska ani není. :notsure ...[/QUOTE]
Ano na oficialny strankach ta MB nieje ;)