Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Náhrada int. zvukovky?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    mám 3 roky staré PC, do kterého jsem kromě výměny RAMek ještě nesáhl. Na rovinu říkám, že PC nerozumím, proto se ptám. Mám zákl. desku FIC P4M-800T2 s integrovanou zvukovou kartou (nevím co to znamená..). Mám problémy s hlasovou komunikací a kamarád mi doporučil vyměnit zvukovou kartu. Poradí mi někdo jakou koupit na tuto zákl. desku a zda výměnu zvládnu sám? (je to složité?). Stačí mi karta v nižší cenové hladině. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Vymenu zvladnes urcite levou zadni
    Koupil bych aspon Audigy http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008P0X000082X
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Nejdřív bych řekl,že tohle mělo být do jiné sekce..ale neva...Integrovaná znamená to,že jí výrobce do desky zakomponoval sám.Tím pádem si jí ty nemusel samostatně dokupovat.No a výměnu určitě zvládneš.Odmontuješ bočnici,vyndáš jednu záslepku PCI,zasuneš kartu a zašroubuješ zajišťovací šroubek...

    A co se týče těch karet...Pokud ti stačí něco obyčejného,tak pak kup Genius SoundMaker VALUE 5.1,anebo Creative Labs Sound Blaster Audigy.Ale ta první asi bude stačit...

    A je vážně problém se zvukovkou?Není to jen v nastavení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Přejmenováno, přesunuto

    Kouknul bych se první do nastavení, jestli není něco špatně
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Ahoj,
    ale kamarád kecal. Protože i ta nehorší integrovaná zvukovka v pohodě zvládne hlasovou komunikaci (předpokládám že myslíš skype, messenger, googletalk nebo tak něco). Problém bude někde jinde...
    Co je to za problém "s hlasovou komunikací"?
    (Jestli nerozmíš na co se ptám, tak napiš co přesně cheš dosáhnout, a co jsi udělal pro to aby to
    fungovalo a co přesně nefungovalo...).
    Matyáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    kamarád keca
    Nekecá,jen doporučuje
    Citace Původně odesláno od valsi Zobrazit příspěvek
    kamarád mi doporučil vyměnit zvukovou kartu.
    Ale jinak souhlasím s tím,že by se ten problém měl specifikovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Díky za odpovědi, konkrétně se jedná o komunikaci ve hře BF2, ze začátku tak někdy i půl minuty mi jde slyším je ale oni mě ne, potom už neslyším ani já je a mám vyplý mikrofon ve Windowsech...sám se pořád vypíná..

    a ještě bych dodal, že Skype mi funguje, ale když přijmu hovor na ICQ, tak často musím provést test myslím že mikrofonu, aby mě druhá strana slyšela...proto už ICQ nepoužívám
    Naposledy upraveno uživatelem P@pi: 30-04-2008 v 16:46
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Zkus nejdřív nějaké jiné ovladače.
    Co tydle?

    ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_A404.exe
    Jiné linky (realtek jsou děsně pomalý nebo nestabilní, tak hážu i jiný), kdyby nechodil ani jeden, tak napiš:
    ftp://66.104.77.130/pc/audio/WDM_A404.exe
    ftp://202.65.194.211/pc/audio/WDM_A404.exe
    http://www.opendrivers.com/freedownl...-download.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    83

    vetsinou je pes zakopan ve spatnym nastaveni driveru, co se vstupu /vystupu tyce chce to poradne proklikat a bude fsechno OK.....predpokladam ze tam mas nakou AC´97 zvukarnu nebo neco takovyho....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    když stáhnu ty ovladače, to je stačí otevřít a nainstalovat? Co se týče té zv. karty tak jo, myslím že je tam AC 97 nebo něco podobného, někde jsem tohle označení viděl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od valsi Zobrazit příspěvek
    když stáhnu ty ovladače, to je stačí otevřít a nainstalovat? Co se týče té zv. karty tak jo, myslím že je tam AC 97 nebo něco podobného, někde jsem tohle označení viděl...
    Mělo by, je to exe soubor. Talže buď je to přímo instalace nebo samorozbalovací archiv, ale spíše to první. Nechce se mi stahovat těch 18 MB tou šnečí rychlostí, abych to zjistil ;-).

    Samozřejmě stačí spustit a nainstalovat, když hodí chybu tak napiš. Mělo by to být na tvojí zvukovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Díky moc , stáhl jsem ty ovladače, nainstaloval a už mi to v BF2 běží, takže předpokládám že i ICQ půjde. Díky ti i všem ostatním...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 2 zvukovky v jednom PC
    Od Kozouš v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2011, 02:13
  2. 2 zvukovky v jednom PC
    Od dracihnev v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 15:34
  3. vyber zvukovky
    Od Rajce63 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-05-2009, 18:20
  4. Vyber zvukovky
    Od Megin v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-06-2006, 09:52