Dobrý den,
mám problémek s tiskárnou Samsung SCX 5x15 series. Vyměnil jsem toner, ale stále mi tiskárna na levé straně tiskne bílý proužek (spíše je na levé straně text zesvětlený), nevím, co s tím mám už dělat, pomohla by výměna válce? A popřípadě že jo, tak kde se dá takový válec koupit?
světlí pruh na levé straně papíru - SCX 5x15 ser.
mám problémek s tiskárnou Samsung SCX 5x15 series. Vyměnil jsem toner, ale stále mi tiskárna na levé straně tiskne bílý proužek (spíše je na levé straně text zesvětlený), nevím, co s tím mám už dělat, pomohla by výměna válce? A popřípadě že jo, tak kde se dá takový válec koupit?
světlí pruh na levé straně papíru - SCX 5x15 ser.
Jak dlouho používáš aktuální optický válec (není už po jeho životnosti).? Zkoušel jsi měnit toner (stále se to projevuje).?
Pokud je tiskárna nová a optický válec není ještě zdaleko po své životnosti, tak reklamovat. ;)
// Spotřební materiál k tiskárnám koupíš ve speciálně s náplněmi nebo v IT obchůdkách.
Pokud je tiskárna nová a optický válec není ještě zdaleko po své životnosti, tak reklamovat. ;)
// Spotřební materiál k tiskárnám koupíš ve speciálně s náplněmi nebo v IT obchůdkách.
Mno tonery bývají většinou na cca 1000 - 3500 stránek a optické válce kolem 10 tis. - 20 tis., pokud si myslíš, že je to již takto dlouho, tak doporučuji výměnu optického válce.
// [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - tady si můžeš najít, kde zakoupit a správná výdrž je 15 tis. stran.
// [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - tady si můžeš najít, kde zakoupit a správná výdrž je 15 tis. stran.
Kdyby to nebylo ve válci, tak je poslední varianta a to že je to přímo v "peci", ve střevech té tiskárny a tam by se bál, že pokud to nebude v záruce, tak se oprava nevyplatí.