Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Grafarna

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Napiste co o tom vite, at se muze dat do "muzea".
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 07.jpg 
Zobrazení: 293 
Velikost: 289.0 KB 
ID: 260  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    No nejsem sice žádnej odborník, ale hádám, že je to grafika od S3 s jádrem Trio 3D/2x. cca 16 MB RAM na frekvenci max. 140 Mhz. AGP 2X

    PS
    Na hraní her se asi moc nehodí

    (ber mě s rezervou o starým hardwaru toho moc nevím)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    NO boboco bude o tomto mozna vedet vic, jadro teto grafiky (S3 Trio 3D/2x) pouzival jako Avatara, mozna ze ji primo vlastnil.......boboco kde jsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    je to s3 trio 3d/2x agp verze do slotu 1.0 tj 2x pamet je 4mb-8mb vice se na nich nedelalo,dalo by se to srovnat s ati rage2c nebo ati rage xl ..pouziti bud na policku nebo do routeru ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Prislo na vec, tuhle grafarnu sem sundal z policky a vrazil do staryho PC jenom na ni nemam ovladace. Napiste mi prosim nejakej link, odkud bych je stahnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele Renus
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Zeli
    Prislo na vec, tuhle grafarnu sem sundal z policky a vrazil do staryho PC jenom na ni nemam ovladace. Napiste mi prosim nejakej link, odkud bych je stahnul.

    drivery na tohle budou obsahovat i samotné windowsy,čili si je nainstalují samy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Citace Původně odesláno od Renus
    drivery na tohle budou obsahovat i samotné windowsy,čili si je nainstalují samy
    Zkousel sem XPecka a nic a na netu sem nasel ovladace jen pro W98.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tak jsem něco objevil Zkus tenhle ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde nainstalovat grafarna
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-09-2009, 18:35
  2. Problémy s PC (HW/SW): Nejde mi grafárna
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-03-2009, 12:23
  3. která grafárna je lepší?
    Od Ragnar v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-07-2008, 13:12