Kachna69_Atari01
Kachna69_Atari01
take davam pomocne obrazky -zbytek ktery je na wallpaperu je bud brush nebo moje vlastni tvorba
wall se jmenuje "atari final.jpg"
take davam pomocne obrazky -zbytek ktery je na wallpaperu je bud brush nebo moje vlastni tvorba
wall se jmenuje "atari final.jpg"
hodně povedenej wall... sám ho ted mám na ploše a je to celkem dobrý! Možná bych ale zvolil nějaký auto z jejich (atari) hry, např. z Test drive Unlimited, tohle mě přijde jako z NFS:PS...
ale povedenej wall....
ale povedenej wall....
fakt :D
tak to sorry :)
ja to hrál tak před měsícem a takový auto sem tam neviděl.... ale asi bude někde u konce nebo tak něco...
tak to sorry :)
ja to hrál tak před měsícem a takový auto sem tam neviděl.... ale asi bude někde u konce nebo tak něco...
ja nevim ja sem se prave dival na strankach atari jaky maj hra a pote na wallpapery z tech her...pridal jsem tam pomocne obrazky tak se muzes mrknout:)
Možno by bolo zauimavé keby že dáš na auto nápis ATARI ako nejakého sponzora ... ako je kenwood atď...
no ale je to len môj názor a neviem ako by to vyzeralo ... ale ak máš čas tak to skús ;)
no ale je to len môj názor a neviem ako by to vyzeralo ... ale ak máš čas tak to skús ;)
byla by mozna uprava aby se zobrazil pouze mnou vytvoreny wall sem mel asi ty pomocne obrazky vlozit do jineho vzkazu pokud bude treba klidne to poslu znova
[QUOTE=DrDeath;118000]Možno by bolo zauimavé keby že dáš na auto nápis ATARI ako nejakého sponzora ... ako je kenwood atď...
no ale je to len môj názor a neviem ako by to vyzeralo ... ale ak máš čas tak to skús ;)[/QUOTE]
taky me to napadlo ale neudelal jsem to ptz sem me neprisla zdna reklama nebo misto na aute natolik vyrazny aby si pak toho loga nekdo vsiml
no ale je to len môj názor a neviem ako by to vyzeralo ... ale ak máš čas tak to skús ;)[/QUOTE]
taky me to napadlo ale neudelal jsem to ptz sem me neprisla zdna reklama nebo misto na aute natolik vyrazny aby si pak toho loga nekdo vsiml
no ja nevim ... jako nejlepsi z celyho wallpaperu je to auto ktery jsi odnekud ukrad! :-P jinak by to bylo o nicem slusne receno ;-) nechapu jak muze takovy wall postoupit.. hlasujici zrejme vubec nezohlednujou co kdo na wallpaperu delal... pokud jsi to auto modelaoval a renderoval tak se samozrejme omlovam ale pochybuji o tom
[QUOTE=hanusm;120205]no ja nevim ... jako nejlepsi z celyho wallpaperu je to auto ktery jsi odnekud ukrad! :-P jinak by to bylo o nicem slusne receno ;-) nechapu jak muze takovy wall postoupit.. hlasujici zrejme vubec nezohlednujou co kdo na wallpaperu delal... pokud jsi to auto modelaoval a renderoval tak se samozrejme omlovam ale pochybuji o tom[/QUOTE]
samozrejme ze jsem to auto nedelal kdybych neco takoveho dokazal tak nesoutezim tady:) ale zas zbytek uprav je moje prace...sam uznavam ze tento wall urcite neni nejlepsi ale tema atari mi proste nic nerika tak sem tam umistil aspon tento.A vsechyn pomocne obrazky z kterych se zklada jsem jiz drive zverejnil a to byl pouze znak atary kterym jsem stejne cely zmenil a upravila auto ktere jsem take dost upravil.. ja hold takto sve wallpapery tvorim -ze je skladam z jinych obrazku ktery si najdu na internetu...ja nejsem zadnej profesionlani grafik ja se pouze snazim mit dobry napad dobre to vymyslet a zrealizovat tak aby to pekne vypadalo,nekterym lidem se to i libi...ale tvuj nazor ti brat nechci...
samozrejme ze jsem to auto nedelal kdybych neco takoveho dokazal tak nesoutezim tady:) ale zas zbytek uprav je moje prace...sam uznavam ze tento wall urcite neni nejlepsi ale tema atari mi proste nic nerika tak sem tam umistil aspon tento.A vsechyn pomocne obrazky z kterych se zklada jsem jiz drive zverejnil a to byl pouze znak atary kterym jsem stejne cely zmenil a upravila auto ktere jsem take dost upravil.. ja hold takto sve wallpapery tvorim -ze je skladam z jinych obrazku ktery si najdu na internetu...ja nejsem zadnej profesionlani grafik ja se pouze snazim mit dobry napad dobre to vymyslet a zrealizovat tak aby to pekne vypadalo,nekterym lidem se to i libi...ale tvuj nazor ti brat nechci...