Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

odešla klávesnice

Commanderwar (577)|1.5.2008 16:05
Zdravím, z ničeho nic mi odešla temeř nova klavesnice... nejde ani na jinem pc.....nemate nekdo potuchy čím by toto mohlo byt zposobeno..celkem me je jedno zda odešla nejakou svoji vadou....spiše je horši kdyby na to mel vliv pc....a třeba me ji nejak upalil a podobne....PC mam 2 mesice stary...
Janyk1 (997)|1.5.2008 16:09
[size=-3]jaky mas PC, ale hlavně [/size]co to je za klavesnici? Imho bych to ale spis viděl na vadu klavesnice.
...No...Name... (586)|1.5.2008 16:35
Pokud neni nijak drahá,tak bych se do ní zkusil podívat...může být třeba jen upadlý(odpojený)kabel...
Maximus12 (763)|1.5.2008 16:48
Záleží na typu klávesnice, vím a setkal sem se s tím, že levné klávesnice občas kiksnou po chvíli - zvláště u jedné značky myslim, že KME odcházeli hromadně, pač to byl šunt největší. Pokud je to dražší klávesnice a nejde jak říkáš v jiném PC reklamoval bych jí !!!

Pokud ale chceš nějakou radu napiš typ klavesnice.. a podle toho se pak může něco zkusit až...
kikloop (140)|2.5.2008 09:06
no napada jedine to, ze na oboch kompoch mas Gigabyte dosky a pred tym si tam mal PS/2 klavesnice a ty skusas USB klavesnicu.. Defaulte ma Gigabyte v BIOSe vypnutu podporu USB klavesnice a mysi, takze do BIOSu sa sice dostanes ale ak zacnes bootovat tak prestane fungovat. Takze ak mas Gigabyte dosku, nastav si v BIOSE podporu USB klavesnice.
.. ale vo windowse by USB klavesnica fungovat mala, tam by som problem z BIOSom zase nevidel..
Commanderwar (577)|2.5.2008 17:45
Takže děkuji všem za reakce...
tak se na to mrknem
Mam desku asus, v druhem pc MSI.....
Ta klavesnice Genius je KB 29e Calculator, vyhlar jsem ji v tombole na plese...takže zaručak nemam:)..asi se tedy do ni podivam.
Jak jsem řekl me je ta klavesnice ukradena.....jen me vydeasila možnost že by me ji prave mohl zlikvidovat pc.....což by bylo asi špatny...protože by to byla znamka..toho že by v nem neco nebylo v pořadku.ale jak jsem řekl je dva mesice stary.....a velmi stabilni bezproblemu zatim.....takže asi jen ta klavesnice to neustala