Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Ztratím záruku?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    Mam paměti Kingston HyperX 433MHz CL 2,5 ktery momentalne behaj na 400MHz protoze nechci taktovat procesor (= ani pameti) chtel bych ale zlepsit casovani abych jejich potencial aspon nejak vyuzil, a tak by me zajimalo jestli ztratim zaruku prave zlepsenim casovani a 2. otazka mate nekdo zkusenosti s temito pametmi tzn. na kolik se daji dostat a pri jakem casovani?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    Ak zmeníš CASovanie pamätí a preženieš to, tak dosiahneš nestabilitu systému. Ak by bolo niečo medzi zemou a nebom, čo by spôsobilo poškodenie pamätí, tak na to ti nikto nepríde.

    Mimochodom, doporučujem ti tento článok... 32GB paměti RAM: 19 modulů v testu, v ktorom nájdeš aj dva kúsky Kingston HyperX.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    a jeste k tem moznostem pameti... kde myslite ze maj strop pri 400MHz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Citace Původně odesláno od MICT14N
    a jeste k tem moznostem pameti... kde myslite ze maj strop pri 400MHz?
    To už záleží od plno vedľajších okolností a tiež kus od kusu, modul od modulu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od MICT14N
    Mam paměti Kingston HyperX 433MHz CL 2,5 ktery momentalne behaj na 400MHz protoze nechci taktovat procesor (= ani pameti) ...
    pokial sa nemylim, tak v zavislosti od toho aku mas dosku by sa ti malo dat prestavit pomer FSB:RAM a dosihnut tak vyssie takty pamati (v tvojom pripade 433), bez zvysenia frekvencie CPU..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Ahoj mám DDR 1024/400 Geil na webu jsem našel sekci paměti že tadyta zvládne 231MHz a já se ptám že když zněním na 1024/420Mhz stratím zaruku ??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od koubi
    Ahoj mám DDR 1024/400 Geil na webu jsem našel sekci paměti že tadyta zvládne 231MHz a já se ptám že když zněním na 1024/420Mhz stratím zaruku ??????
    Ne, kdyby si náhodou ty paměti odrovnal (leda bys je usmažil) tak se stejně nezjistí, na jaké frekvenci šli... totéž jako
    Citace Původně odesláno od eraser
    Ak zmeníš CASovanie pamätí a preženieš to, tak dosiahneš nestabilitu systému. Ak by bolo niečo medzi zemou a nebom, čo by spôsobilo poškodenie pamätí, tak na to ti nikto nepríde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Ale digisoft tu mně řekli že u levných DDR to nedělají ale u DDR drahý to už dělalí ( myslím kontrolu proč to odešlo pry nato malí přístroje)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od koubi
    Ale digisoft tu mně řekli že u levných DDR to nedělají ale u DDR drahý to už dělalí ( myslím kontrolu proč to odešlo pry nato malí přístroje)
    pokud nebudes zvedat napeti tak me nenapada jak by mohli jit poskodit. no neco me napada ale v biosu nic velkyho kovovyho s toporem nenajdes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Mel sem tyhle pameti a dostal sem je na 490MHz pri casovani CL2.5-3-2-5 voltaz 2,8 V.Prodal sem je prtz sem chtel 2 GB a potreboval sem rychlejsi.Pri 400 MHz snesou v pohode casovali CL2-2-2-5
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 20:19