Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zapojení snímače otáček ventilátoru na přední panel

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Tak stavím jeden počítač a je to do téhle krabice - COLORSit Atrix-A9001 (http://www.colors-it.com.cn/03_produ...in_id_search=0). Problém ale mám, že nevim, jak mám zapojit konektory na snímač otáček ventilátorů. Je to totiž v podtstaě protikus ke konektoru od ventilátoru. Teď teda nevim, kam to zapojit, takže vítám jakékoli rady
    V případě potřeby dodám fotku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    597

    Dodej fotku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    vypada to takhle:
    http://www.ventum.net/images/colors-...jmenovano/show

    normalne zapoj molex pro ten panel a vetraky zapoj do tech koncovek vetraku co lezou "z panelu".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    vypada to takhle:
    http://www.ventum.net/images/colors-...jmenovano/show

    normalne zapoj molex pro ten panel a vetraky zapoj do tech koncovek vetraku co lezou "z panelu".
    Díky, ale v tom případě nepojede regulace otáček řízená MBD, jestli se nepletu a ventilátor pojede pořád naplno? No, nic, něco za něco, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od dkas Zobrazit příspěvek
    ...
    Pokud to nepůjde regulovat přímo přes ten panel tak ano. Nebo si kup/udělej nějaký "zpomalovátko" (např. rezistorem nebo prohozením drátků). Ale ano, regulace přes MB skrz panel nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od P@pi Zobrazit příspěvek
    Pokud to nepůjde regulovat přímo přes ten panel tak ano. Nebo si kup/udělej nějaký "zpomalovátko" (např. rezistorem nebo prohozením drátků). Ale ano, regulace přes MB skrz panel nejde.
    No, neni to pro me, takze to proste ozeli
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ten panel ma v popisu prace i regulaci vetraku, ale nikomu to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Proč by nešla regulace ? však ten panel se napájí molexem a panel pa řídí otáčky ventilátorů .. mělo by to jít ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ano, i v popisu toho panelu stoji, ze umi regulovat otacky vetraku, ale nikomu co jsem cetl to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2014, 23:51
  2. Chlazení procesorů: Regulace otáček ventilátoru
    Od TommykCZ v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2011, 10:15
  3. Ventilátory: Regulátor otáček ventilátorů
    Od Jiziii v sekci Chlazení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 14:15
  4. LCD Panel & monitoring otáček/teploty
    Od Kozouš v sekci Skříně
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 22:07
  5. Regulace otáček ventilátoru CPU
    Od Pettr335 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 17:19