Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 60

Téma: Lze opravit chybné soubory?

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Gold memory tady mam. ale nevim jestli to ma fungovat tak ze pri nabootovani z cd či diskety mi na obrazovce do nekonečna skačou EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ???????
    Pokud GM nenaběhne korektně, tak to obvykle značí závažnou chybu HW (už jsem se s tím taky setkal).

    PS: Doufám, že jsi tu disketu nevytvářel na tom "problémovém" PC, ale jinde. Pokud ano, tak mohlo dojít k poškození dat, jež vyústili v její nefunkčnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Ze včerejška na dnešek jsem přes noc nechal běžet Memtest. Vzhledem k tomu že sem chrněl a nechal to běžet celou noc se 3x opakoval

    Každopádně Memtest začal házet chyby v testu 6 a 7. Foťák mam bohužel pryč, a nevim jak uděolat screen u Biosu a podobně - což by mě taky někdo mohl poradit ? .

    Čili paměti jdou na reklamaci a pak se uvidí dál.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    no nemas pameti jen moc pretocene? skus snizit frekvenci/pridat napeti

    v memtestu zadny jiny screenshot nez fotakem neudelas
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    no nemas pameti jen moc pretocene? skus snizit frekvenci/pridat napeti

    v memtestu zadny jiny screenshot nez fotakem neudelas
    TEN MEMTEST PROBIHAL S NASTAVENIM PAMETI NA DEFAULT !!!!!!! coz znamena 800 Mhz a napeti 1.8V
    Naposledy upraveno uživatelem OdMajkla: 09-05-2008 v 10:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Ja sem blbec. TEN MEMTEST PROBIHAL S NASTAVENIM PAMETI NA DEFAULT !!!!!!! coz znamena 800 Mhz a napeti 1.8V
    A to je spatne, ze to bezelo na default? Jinak je mas taktovane vyse? Nebo mas vys jen napeti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    A to je spatne, ze to bezelo na default? Jinak je mas taktovane vyse? Nebo mas vys jen napeti?
    Neeeee, to špatné není, naopak řekl bych. Jen že jsem to nenapsal do zprávy hned Jinak byly paměti na napětí 2.2V a takt 975MHz. Při testování jsem je stáhnul zpět na 800MHz a napětí 1.8V což jsou defaultní hodnoty. Při tomto nastavení proběhl test ( 3x ) po sobě a vždy s chybama. Lze tedy - pokud se nemýlím - označit tyhle paměti za vadné a přejít k reklamaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co máš přesně za paměti? Je možné, že na 800MHz jim 1.8V nestačí. Podívej se do datasheetu, nebo na stránky výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Co máš přesně za paměti? Je možné, že na 800MHz jim 1.8V nestačí. Podívej se do datasheetu, nebo na stránky výrobce.
    A nestačí ti podívat se do mého podpisu ? Navíc pokud ty paměti nefungujou v defaultním nastavení nevim proč bych pátral jestli jim nemam přidat napětí. Pátral bych po tom při OC ale ne v případě defaultu. Pro mě jasná reklamačka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    No promiň, ale údaj 1X 2GB 800MHz PC6400 A-DATA je naprosto nicneříkající. Přesný typ je např. AD2800002GMU-128X8. Většina pamětí navíc při 800MHz s natavenými 1.8V běžet nedokáže. Je potřeba trochu přidat (obvykle stačí +0.1V, ale záleží na typu; některé potřebují i více).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    A nestačí ti podívat se do mého podpisu ? Navíc pokud ty paměti nefungujou v defaultním nastavení nevim proč bych pátral jestli jim nemam přidat napětí. Pátral bych po tom při OC ale ne v případě defaultu. Pro mě jasná reklamačka.
    Sorry ale o pametech na desce tam mas info jen 800 MHz coz je trochu malo. A jak rika kolega, pokud nektere pameti chces jet na 4-4-4-12 tak jim musis dat vyssi napeti. A myslim, ze A-DATA na toto casovani maji primo udane 2.1V. Takze prosime blizsi informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    bližší info jsem našel pouze tady. Jinak fakt nevim jaky bližší info chcete. sorry Jinak v popisu mam 1X 2GB 800MHz PC6400 A-DATA - doplnil bych 1.8V a jinak nevim co vic napsat. Dle tohodle si každej myslím zbytek může najít protože já nevím co víc hledat. U výrobce jsem našel že má být 1.8V +-0.1 V takže můžu zkusit zvednout napětí a spustit znovu memtest.


    EDIT : http://www.adata.com.tw/adata_en/pro...ductNo=AD2800U

    EDIT2: V biosu jsem nastavil časování na auto a nyní je tedy 5-5-5-18 a napětí jsem zvednul na 1.9V

    Odpoledne spustím memtest znovu.
    Naposledy upraveno uživatelem OdMajkla: 09-05-2008 v 11:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Jinak fakt nevim jaky bližší info chcete.
    Přesné typové označení. Zjistíš ho nejlépe tak, že otevřeš case a přečteš jej na typovém štítku, jež je nalepen na paměťovém modulu.



    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    EDIT2: V biosu jsem nastavil časování na auto a nyní je tedy 5-5-5-18 a napětí jsem zvednul na 1.9V
    To už vypadá rozumněji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Přesné typové označení. Zjistíš ho nejlépe tak, že otevřeš case a přečteš jej na typovém štítku, jež je nalepen na paměťovém modulu.




    To už vypadá rozumněji.


    no ještě že jsem ho sundal a nalepil na case protože jsem na paměti dal chladič a bylo by po štítku. a na štítku je tohle :M2OAD6H3J4171Q1E52
    DDR2)5) 2GX16
    S/N:803AO)ADQVE1B16)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    na štítku je tohle :M2OAD6H3J4171Q1E52
    DDR2(5) 2GX16
    S/N:803AO(ADQVE1B16)
    Tento model by měl jet na 800MHz/5-5-5-18 s napětím 1.8V. Ovšem nastavení, které ji postnul dříve jako EDIT2 (800MHz/5-5-5-18/1.9V) bude vhodnější. Pokud s ním Memtest86+ (či spíše GoldMemory) vykáže chyby, tak je to na reklamaci.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 09-05-2008 v 12:34 Důvod: Překlepy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Tak podle oznaceni by mely jet na 1.8V ale nikde jsem nenasel zminku o casovani. Takze predpokladam ze asi 5-5-5-18. Kazdopadne jak tady pokazde rikam, zkusil bych spise testovat pres GoldMemory. Pokud ti to i na 1.9 bude hazet chyby tak bych reklamoval. Na testovani pameti je ale lepsi GoldMemory. Jinak ale jeste muze byt problem v desce. Zkusil bych pujcit pamet z jineho funkcniho PC a otestovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MoŽnÉ nebo chybnÉ
    Od Honzátor v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:43
  2. chybné teploty
    Od Janyk1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 13-04-2009, 21:47
  3. Chybne farby v 3Dmarku06
    Od karo1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 21:30
  4. Chybné soubory
    Od Plix v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 09:01