Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 60

Téma: Lze opravit chybné soubory?

  1. #46
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Ok. Pokusim se vše vyzkoušet hlavně ten Gold. Pak dam vědět jak to dopadlo.
    Zatim moc dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    heh, ještě jeden dotaz. Když stahnu GoldMemory - jak následně vytvořim bootovací CD s GM ????
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Když stahnu GoldMemory - jak následně vytvořim bootovací CD s GM ????
    Rozbalíš stažený ZIP na disk, a následně vypálíš CDROM.ISO jako image.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Tak paměti testem GoldMemory neprošly. Byly nastavebé na default 5-5-5-18 a napětí 1.9V, 800MHz
    Takže paěmti budu reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Tak paměti testem GoldMemory neprošly. Byly nastavebé na default 5-5-5-18 a napětí 1.9V, 800MHz
    Takže paěmti budu reklamovat.
    Jeste pro tvoje dobro doporucuji otestovat tvoje pameti v jinem PC a nebo jine pameti v tvem PC. Abys pak treba nemel pameti 14 dni zbytecne nekde pryc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Doporučuji udělat screenshot, který přiložíš k reklamaci.

    Příště bych doporučil volit moduly, které jsou v QVL. Když jsem do měl koukal, tak zrovna tvoje deska je docela vybíravá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Screenem myslíš možná vyfotit ? jinak nevím co je QVL

    for Hl.Hl - objednal jsem zároveň druhý modul 1x2GB 800 MHz A-Data abych po navrácení měl 4GB a mohl jsem paměti dát do dual channel. Snad sem to napsal dobře ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Screenem myslíš možná vyfotit ?
    Přesně.

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    jinak nevím co je QVL
    QVL = Qualified Vendors List
    Jde o paměti, které byly výrobcem otestovány na kompatibilitu s danou deskou. U Asusu P5KC je jejich seznam součástí manuálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Dle manuálu pro desku je možné při 800 MHz modulech osadit -

    DDR2
    Kingston _ 512MB CL5
    _1024MB CL 4-4-4-12

    Qimonda_ 256/512/1024 CL5-5-5

    Samsung_512 CL 5-5-5

    No řekněte mi co by jste tam dali. Tak možná Kingston. Ale mam takovej dojem že někde tady na SHW byla recenze na P5KC a byla osazená A-Daty.

    EDIT2 . Hl.Hl. to bylo těsný

    EDIT: http://www.svethardware.cz/recenze-a...ntel-p35/19207 zde je recenze na mojí desku a v recenzi jsou moduly A-Data 2x 1GB 800 MHz
    Naposledy upraveno uživatelem OdMajkla: 09-05-2008 v 15:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Ale mam takovej dojem že někde tady na SHW byla recenze na P5KC a byla osazená A-Daty.
    Recenze je tady: http://www.svethardware.cz/recenze-a...ntel-p35/19207

    ale jsou tam pouzity nasledujici pameti a to je preci jenom neco jineho nez mas ty:
    800 MHz (5-5-5-15 2T; 1,9 V) DDR2 A-DATA Vitesta EE 800+
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Každopádně by to mělo hovořit o kompatibilitě s A-Daty ? Myslím že nyní se můžeme jen dohadovat. Skutečnost ukáže novej modul
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Každopádně by to mělo hovořit o kompatibilitě s A-Daty ? Myslím že nyní se můžeme jen dohadovat. Skutečnost ukáže novej modul
    Prave ze to vubec nehovori nic o kompatibilite s A-Daty? Nebo myslis, ze rozdilna rada stejneho vyrobce ma stejne parametry? Ani nahodou. Navic treba pameti od Geilu, stejna rada a kapacita tak pameti koupene rok nazpet jdou daleko lepe taktovat nez pameti z posledni doby.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    S tím už bohužel nic neudělam. Vše ukáže novej modul a další testy. Tak zatim díky. Pak sem napíšu jak vše dopadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    včera mě přišly nové paměti. ihned po nandání jsem spustil GoldMemory, a paměti byly ok. Vše je ted v PC tak jak má být a vše funguje. Problémy se soubory zmizely.

    Díky všem. Jsem zase o něco chytřejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    včera mě přišly nové paměti. ihned po nandání jsem spustil GoldMemory, a paměti byly ok. Vše je ted v PC tak jak má být a vše funguje. Problémy se soubory zmizely.

    Díky všem. Jsem zase o něco chytřejší.
    Tak to je super.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. MoŽnÉ nebo chybnÉ
    Od Honzátor v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:43
  2. chybné teploty
    Od Janyk1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 13-04-2009, 21:47
  3. Chybne farby v 3Dmarku06
    Od karo1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 21:30
  4. Chybné soubory
    Od Plix v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 09:01