Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Co podporuje asusm2n-e

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    Zdarec.Zajímalo by mě jestli do této desky dostanu čtyřjádrový procesor.Někde píšou že tato patice am2 je kompatibilní s am2+ a někde že zase není.Poradte prosím
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Primo na Asusu pisou ze je od verze biosu 1202 podpora AM2+, ale jen s moznosti HT1. Dale vubec jak nekteri jini vyrobci nemaji podrobnou tabulku s vypisem procesoru a jestli je mozny nebo ne. Spis bych vsadil na to ze 4-jadro podporovat nebude. Praktickou zkusenost ale nemam.
    Naposledy upraveno uživatelem hl.hl: 03-05-2008 v 10:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    phenomy sou podporovany, viz nasledujici tabulka

    http://support.asus.com/cpusupport/c...Language=en-us
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    phenomy sou podporovany, viz nasledujici tabulka

    http://support.asus.com/cpusupport/c...Language=en-us
    Dobra tabulka, presne takovou jsem hledal, ale neuspesne. Co ale nechapu je to, proc nemaji na strankach u popisu desky primy odkaz na tuto tabulku. To se jim o web snad staraji nejaci akademici nebo co! Nebo jsou radsi kdyz to chudak zakaznik nenajde a koupi si novou desku nejlepe zase od nich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Dobra tabulka, presne takovou jsem hledal, ale neuspesne.
    Dá se k ní dostat poměrně snadno. Na stránce s popisem produktu vybereš v hlavním menu Support. V posléze otevřené stránce stačí zvolit Support -> CPU Support, a pomocí průvodce najít požadovanou desku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Tao Tao je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    10

    Asus ma otrasny web nehovoriac o tom ze cez den sa od nich ani nedaju stiahnut ovladace leda tak 15kB/s
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Tao Zobrazit příspěvek
    Asus ma otrasny web nehovoriac o tom ze cez den sa od nich ani nedaju stiahnut ovladace leda tak 15kB/s
    Tak, ale to se netyka jen asusu. Podobny problemy ma skoro kazdej druhej vetsi vyrobce HW. Fakt sranda je stahovat realtek ovaldace... Tam ses rad aj za tech 15kB/s
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Dá se k ní dostat poměrně snadno. Na stránce s popisem produktu vybereš v hlavním menu Support. V posléze otevřené stránce stačí zvolit Support -> CPU Support, a pomocí průvodce najít požadovanou desku.
    Ja jsem to pak taky dohledal pres ten support (podle toho odkazu ce sem byl vlozen), ale jak rikam, pokud mam nekde na extra strance ulozeny informace o kazdem boardu tak bych ty odkazy nalinkoval primo ze stranky kde je info o produktu. Ale je to jejich boj, mozna to ani nechteji mit tak promakane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Asus používám roky, takže jsem si už na strukturu jejich stránek zvykl. Nejrychlejší metoda, jak se dostat k relevantním odkazům ze stránek o produktu, je kliknutí na odkaz Download. V levé části následně zobrazené stránky se pak načte strom s patřičnými odkazy.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Záleží jak který, za to, jestli deska zvládne i 140W modely, bych ruku do ohně nedal...a když, tak už asi moc OC nedá, VRM na takovou zátěž není stavěné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. podporuje moje deska core2duo?
    Od Dominisek123 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-05-2012, 01:38
  2. asusm2n-e regulace ot. vent. na procesoru
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-04-2011, 11:15
  3. Zdroj - podporuje SATA ?
    Od matiiii v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 19:50
  4. AsusM2N-E nForce 570 Ultra, nejde instalace Win XP Prof.
    Od MarPit v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 11:57
  5. LCD: Jak zjistit co podporuje grafická karta
    Od MH_shw v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 21:28