Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: hyundai B70A

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravím, mám monitor Hyundai B70A, nastavený mám 1152x864, 32 bitů, 60Hz. A když zapnu nějakou hru, tak mě to hodí hlášku Video mode not supported. Nejde s tím něco dělat? Protože přece není možný možný aby to takhle dělalo skoro u všech her.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od a.l.e.x.
    Zdravím, mám monitor Hyundai B70A, nastavený mám 1152x864, 32 bitů, 60Hz. A když zapnu nějakou hru, tak mě to hodí hlášku Video mode not supported. Nejde s tím něco dělat? Protože přece není možný možný aby to takhle dělalo skoro u všech her.
    Ehm... těch 1152x864 je nativní rozlišení monitoru? Jinak, LCD bohužel nepodporují vždy všechna rozlišení do jejich maxima, ale jenom některé. Mám Hyundai L72S a má nativní rozlišení 1280x1024, ale bohužel většina her podporuje 1280x960, takže musím hrát hry na 1024x768, nedá se nic dělat. Pokud máš takovýto problém (nepochopil jsem to zcela z dotazu), zapínej pouze podporovaná rozlišení.

    EDIT: Aha, tak jsem si to zjistil, tenhle monitor (jak je obvyklé u 17") má nativní rozlišení 1280x1024 (takže pravděpodobně stejný displej, jako mám já). 1152x864 by podporovat normálně měl, jde jenom o to, jakou tam ty hry cpou obnovovací frekvenci a tak dále. Nevím.

    EDIT2: Bohužel, ale podle výrobce monitoru (Hyundai IQ) jsou podporovaná rozlišení a obnovovací frekvence tyto (taky se mi stalo, že Win to ukázaly, ale aplikace ne):

    720 x 400 @ 70 Hz
    640 x 480 @ 60/75 Hz
    800 x 600 @ 60/75 Hz
    1024 x 768 @ 60/70/75 Hz
    1280 x 1024 @ 60/75 Hz

    Více zde na webu Hyundai IQ
    Naposledy upraveno uživatelem wizaard: 30-09-2006 v 14:17
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    Akú máš grafickú kartu a verziu ovládačov?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    mám nvidia geforce4 mx 440 a verzi ovladačů 91.47
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    A ono ti nejde nastavit rozlišení 1280x1024.? Páč to je "standard" pro každý 17" a 19" klasický LCD monitor. Pokud to nejde, zkus snížit na 16bitů. Jinak už nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Withman
    A ono ti nejde nastavit rozlišení 1280x1024.? Páč to je "standard" pro každý 17" a 19" klasický LCD monitor. Pokud to nejde, zkus snížit na 16bitů. Jinak už nevím.
    No, je to ale pravda... příjde mi samo o sobě divný nastavovat 1152x864, když monitor jede nativně na 1280x1024... hmm... možná k tomu nějaký důvod má, ale pořád ho nenacházím . Pokud je to ve hrách kvůli tomu, že je karta málo výkonná, nastav 1024x768 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    aji když tam dám 1280x1024 nebo 1024x768 a 16b, tak to je furt stejný, třeba nhl a fifa 06 mě jedou narmálně, ale u obou 05 to blbne. A blbne aji u nějakých obyčejných freewarovek, který těžko budou namáhat grafiku. Zkoušel jsem různý obnovovací frekvence ale nic nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-07-2012, 13:29
  2. LCD: Hyundai W241D 24"
    Od Janko-cr v sekci Monitory
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-03-2008, 20:52