Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Win blue screen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    14

    ahoj není to tak dlouho co jsem sem psal a už se mi problém vrátil. Jako přílohu dole zasílám vyfocený screen obrazovky. Je trošku rozmazaný ale snad mi někdo z Vás k tomu řeknete. Budu rád za jakýkoliv názor nebo radu.

    Myslím že to budou ram, nebo pokažený Win
    sestava FSC Amilo Pi 1536
    Core duo T2300 1,66GHz
    1024 Mb-Ram, Samsung DDR2 533Mhz
    HDD FUJITSU 100GB, SATA/150
    CHIPSET:Intel Calistoga i945PM + IC
    Grafika: ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz
    (Záruka prošla před měsícem, jaká náhoda :-))

    link na předchozí problém který s tím 100% souvisí
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=17745
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 30042008393.jpg 
Zobrazení: 289 
Velikost: 393.3 KB 
ID: 4276  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Podle informaci na inetu to zapricinuje ovladac mysi. Pry pomuze nainstalovani novejsi verze ovladacu pro mys, nekomu pomohl jen odinstalovani a nasledne rucni smazani souboru co je uveden na te tve modre obrazovce.

    Kdyztak napis jakou presne mas mys a jakou verzi a od koho pouziva ovladac.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Patrně máš myš od Trustu (a ovladač z dodaného CD). Nainstaluj nejnovější z webu výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    14

    no tak tuto odpověď jsem opravdu nečekal a jste vyčetli z té fyzické adresy? Klobouk dolu. Je to pravda mam opravdu myš od Trustu. Nikdy by mě nenapadlo že takový bordel udělá myš. Hned si je jdu stahnout a preinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od Tanajmic Zobrazit příspěvek
    no tak tuto odpověď jsem opravdu nečekal a jste vyčetli z té fyzické adresy? Klobouk dolu. Je to pravda mam opravdu myš od Trustu. Nikdy by mě nenapadlo že takový bordel udělá myš. Hned si je jdu stahnout a preinstalovat.
    Ja tyhle dotazy na BSOD vetsinou resim zadanim do googla (v tomto pripade "kmwdfilter.sys 0x0000008e") a ono toho vetsinou dost vyplivne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    14

    Tak jsem provedl reinstal ovladačů na myš a nepomohlo. Proto jsem odistaloval cely ovladac a odstranil kmwdfilter.sys ze C:\windows\system32\drivers, po tomto zakroku myš nešla (taky jsem nic jinýho nečekal) provedl jsem znovu instalaci nových dostupných ovladačů. To jsem však zjistil, že se rozpakují do program files. Myš pořád neběžela, proto jsem z programu files překopiroval soubor kmwdfilter.sys do C:\windows\system32\drivers a restartoval počítač. Po tomoto kroku myš pracuje "zatím" bez problémů a se všemy funkcemi. Ty ovladače co se naistalovali do programu files jsem smazal.

    Proto děkuji za odpovědi hl.hl a r34ktor, kteří mi velkou měrou pomohli problém snad vyřešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Tady je zarny pripad mysleni nekterych programatoru. To co melo probehnout automaticky kliknutim na jedno tlacitko jsi musel udelat sahodlouze rucne. A to je jeste stesti, ze tomu rozumis. Bohuzel 95% uzivatelu PC by to nedokazalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Tady je zarny pripad mysleni nekterych programatoru. To co melo probehnout automaticky kliknutim na jedno tlacitko jsi musel udelat sahodlouze rucne. A to je jeste stesti, ze tomu rozumis. Bohuzel 95% uzivatelu PC by to nedokazalo.
    nakoniec, co cakas od Trust-u ? Mali by sa premenovat na Hope, a dufat ze to bude fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nojo, tyhle "levní" výrobci holt nepřikládají ovladačům náležitou pozornost.

    Kdysi jsem u známého rozcházel skener Artec, a to bylo hotový Plug-and-Prey. Po připojení do USB to předtím nainstalované ovladače nenašlo, takže se tam museli natlačit ručně. Pokud se náhodou skener příště připojit do jiného USB konektoru, tak následovala celá procedura znova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    14

    Trust myš jsem dostal darem. Pěknej dáreček teda (ironie). Co se týče ergonomie mě strašně vyhovuje. Do nedávna vůbec problémy nebyly, až asi před 14 dny to začalo zlobit. Ale popravdě alespoň o té firmě vím, že nekupovat. Představte si, že budu muset po každém reinstalu XP upravovat ovladače. To aby jsem si někam napsal celý postup, aby jsem si na to pak vzpomněl :-)
    Ovladače jsou nyní už v pořádku, za 20 hodin běhu notebook nespadnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. blue screen
    Od hugostieglitz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-06-2012, 16:55
  2. Blue screen
    Od Nesh1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-05-2010, 18:27
  3. Blue screen
    Od vojty v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 22:08
  4. Blue Screen
    Od Guga v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 17:56