Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Ktory zdroj Fortron vybrat?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    9

    Zdroj FORTRON Green Power 400W ATX, PFC / P4 [FSP400-60GLN]
    alebo
    Zdroj FORTRON 400W ATX2.0, LowNoise - tichý, 120 mm, PFC / P4 [FSP400-60THN-P / THN-S]

    Aky je rozdiel medzi tymito zdrojmi a ktory mi odporucate kupit do zostavy s Core 2 Duo? /blizsie info o zostave v sekcii pc zostavy/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    doporučuji spíše to GLNko, bude určitě tišší a je účinnější
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Taky bych určitě volil GLN, měla by to být snad nějlepší serie Fortronů a ten 400W kousek má i udávanou účinnost 85%. Určitě by se hodil i nějaký testík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    "Zdroj dosahoval účinnosti 80% při 25% zátěži, při plné zátěži 78%."
    Rec je o GLN :-)

    Testik:
    http://www.svethardware.cz/recenze-s...1-cast/14063-7
    http://www.svethardware.cz/recenze-s...2-cast/14083-5
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Super, tenhle test se mi úplně vykouřil z hlavy. Jen potvrzuje moji řeč, že je to dobrý zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Ktory zdroj s fortronov by ste mi doporucili k tejto zostave?
    Watt?
    ATX1.3 alebo ATX2.0 ?

    -AMD Barton 2400MHz
    -Gigabyte 7N400L nForce2 (ma uz pridavny 4 pin. konektor)
    -GF 6600GT AGP taktnuta (s pridavnym konektorom na napajanie)
    -1xHDD

    Teraz mam "350W" no-name a sem tam mi hadze hlasku ze grafika nema dostatocne napajanie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Tuto sestavu bez problémů utáhne každý 350W zdroj, i noname by s tím neměl mít problémy - osobní zkušenost.

    Mohl bys mi prosím "vyfotit" tu hlášku, eště jsem jí nikdy neviděl.

    Jinak pokud opravdu chceš Fortrona, tak ti bude stačit ta nejlevnější 350W, myslím, že se pohybuje kolem 900Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Teraz mi tu hlasku uz nejaky cas nevihodilo.
    Ale je to hlaska ovladacou grafiky a vyhadzuje ju aj vtedy ked ku karte nieje zapojeny kablik pridavneho napajania.
    Ja som ho samozrejme zapojeny mal.

    Ale dalsi problem je ten ,ked g.kartu taktujem.
    Po nastaveni pozadovanych frekvencii v RivaTuneri sa frekvencia jadra nezvisi ,ale zostane default.
    A v systemovych logoch je chybova hlaska.(viz. obr.)
    V jednom fore mi pisali ze je to sposobene nedostatocnym napajanim.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: aaa1.JPG 
Zobrazení: 129 
Velikost: 30.6 KB 
ID: 266  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Mohl bys mi prosím "vyfotit" tu hlášku, eště jsem jí nikdy neviděl.
    Jo, ta hlaska je opravdu dobra. Objevila se mi, kdyz jsem se hrabal ve starym PC a zapomel jsem pripojit napajeni na svou 6600GT. Zacal jsem parit neco 3D a po chvili to na me vyskocilo...bohuzel jsem neudelal printscreen

    To ROLFI: Tento problem se muze vyskytnout nejen pri nedostatecnem napajeni, ale i pri spatnem chlazeni jadra graficke karty. Sledoval jsi teploty napr. RivaTunerem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Chladic mam primecooler AlCu a teplota do 60 stupnov
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém hlučný zdroj Fortron
    Od majkl 11 v sekci Zdroje
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 23-01-2010, 17:25
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 16:56
  3. Zdroje: zdroj fortron bluestorm II
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2008, 07:16
  4. Ktory Zdroj Do Buducna ???
    Od scali v sekci Zdroje
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 22:01
  5. Ktory zdroj?
    Od palomm v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 09:12