Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Samovolná úprava registru

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele jerryczech007
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    98

    Vadilo mi pomalé nabíhání ikon při startu na ploše, tak jsem upravil klasicky v klíči [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Explorer] hodnotu "Max Cached Icons" na 2000. Všechno fungovalo OK, náběh ikon okamžitý. Druhý den po startu opět pomalý náběh ikon, kouknu do registru a ouha - z řetězcové hodnoty REG_SZ se stala hodnota REG_DWORD. Proč ? Ani ve W2000 ani v předchozích XP se mi to nikdy nestalo, jak jsem nastavil, tak to vždy vydrželo. Setkal jste se s tím někdo ? Že by za to mohlo přetaktování mi přijde jako blbost. Díky za rady.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: reg before.jpg 
Zobrazení: 130 
Velikost: 33.3 KB 
ID: 4325   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: reg after.jpg 
Zobrazení: 129 
Velikost: 34.4 KB 
ID: 4326  
    Naposledy upraveno uživatelem jerryczech007: 08-05-2008 v 14:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele jerryczech007
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    98

    To jsem snad jedinej, komu se to stává ? Tomu nevěřím ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    141

    a ked to teda zase zmenis na REG_SZ tak sa to zmeni na DWORD ? Osobne sa mi nikdy nestalo aby sa mi v registroch pretypovala hodnota
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele jerryczech007
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od kikloop Zobrazit příspěvek
    a ked to teda zase zmenis na REG_SZ tak sa to zmeni na DWORD ? Osobne sa mi nikdy nestalo aby sa mi v registroch pretypovala hodnota
    Presne tak, treba po tretom spusteni PC ... a ja opet opravim a tak dokola ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Zkusil bych nejprve dat velikost na 2048 aby to bylo cislo delitelne 1024.

    Nebo pak nekde pisou, ze to zpusobuje WIDCOMM bluetooth driver, respektive jeho stara verze. Nepouzivas neco takove?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Zkusil bych nejprve dat velikost na 2048 aby to bylo cislo delitelne 1024.

    Nebo pak nekde pisou, ze to zpusobuje WIDCOMM bluetooth driver, respektive jeho stara verze. Nepouzivas neco takove?
    vcelku komicka predstava ze driver pre bluetooth brani zmene typu hodnoty v registroch ale uz som sa stretol s tak bizardnymi rieseniami problemov ze ti verim
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Čištění registrů
    Od MWilliam v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-03-2012, 12:30
  2. Samovolná změna IP adresy
    Od souteh v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 13:44
  3. Windows XP: Zásah do registru
    Od Riogrande v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2011, 09:03
  4. Samovolná minimalizace oken a krátké zasekávání PC
    Od fancis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 06-11-2009, 07:20
  5. Windows XP: Kontrola zapisu do registru XP
    Od bluenite38 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 16:55