třetí je moc pěkný -hlasuju pro III verzi
třetí je moc pěkný -hlasuju pro III verzi
Mám takovej špatnej pocit jako bych to měl všechno dávat do rozpracovanejch, sry no :/. 3 verze Time to overclock. Díky za vaše názory a podporuto při práci fakt pomůže.
pojmenuj to dle pravidel
v čem jsi dělal to písmo? špica
Písmo? no zkrátka photoshop a nějaká ta znalost práce s ním. Připravuji ještě jeden wallpaper, už třetí. Bude ale asi až zítra
Nebude zítra, ale ještě dnes. A tady je
Napad dobrejAle u mě vedou ftáci
![]()
Ptaci jsou da best, tleskám!
Poslední wall ma dobrej napad ale neco (neptejte se me co, sam nevim) tomu chybi..![]()
Malem jsem zapomnel dodat ze ten prvni wall (chlad a zima) se mi taky moc libi! Ale udělal bych na tom pár drobností.
1. trošku zvýšit tu teplotu (vlevo tak o 5 ale hlavně v pravo aspon o 10°C)
2. Snížit jas pravého procesoru (nějakej žhnoucí odstín oranžovo žlutý?), zkusil sem si to dát na plochu a asi by mi to vypálilo oči.
Nevím jestli jsem to napsal dobře. Myšlenka - 4 jádra - 4 ohně.
Skoda ze je tak spatne citelna prava cast napisu, levy kraj je super ale zbytek moc tmavy (pro moje oci teda)
Ok, díky za názor. Asi to bude jak má kdo nastavenej monitor a hlavně jakou svítivost a kontrast má no :/. Já všechny ještě před koncem soutěže opravím, tedy i světlost. Další je tu..
Prosim predchozi verzi (rozlozeni a text bez "and") ale s vyraznejsim textem "overclock" jako v posledni verzi. Tak bych to videl jako idealni![]()