Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: Sekají se hry (P4 + Radeon X1650)

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Citace Původně odesláno od congieste
    zkusim jinej program na monitoring..
    Na nějakej monitoring desky bych se vykašlal. Většinou to stejně ukazuje haluze. Vem multimetr, a při zátěži to odměř na napájecím konektoru ručně.

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    Jinak VIA chipsety jsou fakt otresny.
    VIA čipsety jsou v pohodě. Počínaje Apollo VPX/97 my jich prošlo rukama již hodně, přičemž vyjma některých excesů (AGP na MVP3, bug ve VT82C686B, problémy KT400/600 s ATI 9600) fungovaly bezproblémově. Aktuální modely jsou naprosto OK, včetně odladěných ovladačů. Jen se příliš nehodí pro přetaktovaní, ale to snad nikdo nečeká.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    53

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Na nějakej monitoring desky bych se vykašlal. Většinou to stejně ukazuje haluze. Vem multimetr, a při zátěži to odměř na napájecím konektoru ručně.


    VIA čipsety jsou v pohodě. Počínaje Apollo VPX/97 my jich prošlo rukama již hodně, přičemž vyjma některých excesů (AGP na MVP3, bug ve VT82C686B, problémy KT400/600 s ATI 9600) fungovaly bezproblémově. Aktuální modely jsou naprosto OK, včetně odladěných ovladačů. Jen se příliš nehodí pro přetaktovaní, ale to snad nikdo nečeká.
    no jeste ten multimetr mit ale tk treba ho nekdo ze znamych ma...a k te via ja sem mel ECS KT600-A a ATi R9600Pro a jelo to bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    53

    tak jsem zkousel pripojit muj noname 350W i fortron bluestorm II 400W a zadna zmena
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    No nevidel jsem ze by se jeste nekdo zeptal na to co ti bezi na pozadi. antiviry, servisy. mozna adware
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    53

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    No nevidel jsem ze by se jeste nekdo zeptal na to co ti bezi na pozadi. antiviry, servisy. mozna adware
    nebezi nic ptze komp neni pripojenej k netu..jsou tam jen win a hry...ale je proste divny ze nektery novy hry jedou bez problemu a starsi jedou hure(nekde pada pod 20fps) napr NFSU2 jede celkove kolem 20fps a pritom CARBON jede v plnych detailech nad 30fps, jako dalsi vietcong..minimalni konfigurace je 1GHz cpu a tnt riva tak neni mozny aby to padalo nekde pod 20fps..neoptimalizovany a neopatchovany demo crysis taky jelo na minimum ve 40fps ale assassin's creed jede stabilne kolem 20fps na minimum(pokud necumim do nebe) ale na to uz bude ta karta slaba a jednojadrovy cpu taky uz asi nestaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Odinstaloval bych drivery .. vycistil celanerem .. a preinstaloval directx + nahodil novy drivery ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    53

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Odinstaloval bych drivery .. vycistil celanerem .. a preinstaloval directx + nahodil novy drivery ..
    tak to uz muzu rovnou zformatovat hdd a hodit tam vse znova ale to uz sem delal tak 2x
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Máš nainstalovaný AMD Dual-Core Optimizer?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    53

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Máš nainstalovaný AMD Dual-Core Optimizer?
    Pentium 4 HT 3GHz Prescott , Biostar P4M80-M4 , 1GB DDR 400MHz , x1650pro GDDR3
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Sorry, zmátl mě tvůj profil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér Avatar uživatele haCR
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    149

    Zkus tam pripojit na zkoušku ten tvůj zdroj,jestli ho má smysl kupovat.Taky skus jestli sedí porádně chladič na CPU.TO mě taky dělalo bordel a všechno se mi sekalo.
    Zkus to
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    53

    Citace Původně odesláno od haCR Zobrazit příspěvek
    Zkus tam pripojit na zkoušku ten tvůj zdroj,jestli ho má smysl kupovat.Taky skus jestli sedí porádně chladič na CPU.TO mě taky dělalo bordel a všechno se mi sekalo.
    Zkus to
    ten zdroj sem zkousel..chladic tam sedi fest..btw jak sem psal driv tak se neseka vsechno ale jen neco
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234