Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Dá se už sehnat Windows Vista Ultimate SP1 CZ?

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Čauky!
    Možná hloupý dotaz, ale taky nevím všechno (spíš vím prdlačku)
    Potřeboval bych vědět, jestli se už dá u nás koupit Windows Vista Ultimate edition x86 (x64) SP1 CZ.
    Jasně že myslím s integrovaným service packem 1. Nikde jsem to nenašel (jen EN) a tak bych rád věděl, kdy dorazí k nám.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Treba na Cybexu to maji v ceniku ale ne skladem. Jinak myslis tim OEM?
    Treba VO Actebis ma SP1 verze Vist dostat 16.5.2008 takze to bude snad co nevidet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    jen pro mou zvědavost - a proč to musíš mít integrovaný ? stejně by se ti to sthálo,jakmile by ses připojil na net
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Za chviličku bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    jen pro mou zvědavost - a proč to musíš mít integrovaný ? stejně by se ti to sthálo,jakmile by ses připojil na net
    Já vím..... jenže jsem se setkal s dost zajímavým problémem.

    Známý měl nainstalované Visty UE x86. Párkrát jsem mu na tom něco dělal a vím, že to měl celkem ve slušným stavu. Pročistil jsem mu občas OS, odinstaloval všelijaký toolbary ,udělal kontrolu integrity přes SFC/VERIFYONLY a zkontroloval různejma AV a AntiSPWR čméčkama.
    Jednou mi volá, že mu to stáhlo a nainstalovalo SP1 a že mu to nějak kraví. Doopravdy se to všelijak sekalo, na druhým účtu měl jaksi zašedlé nabídky na pravém myšítku apod. Tak jsem na to pustil SFC a ejhle...... kontrola integrity souborů našla poškození syst. souborů. Odinstalace SP1 to nenapravila, pomohlo až obnovení systému do doby před instalací SP1.
    Žralo mně to, tak jsme udělali kompletní reinstal. Nic jsme neinstalovali, jen jsem nechal stáhnout aktualizace, včetně SP1 a co myslíš. Dělalo to znova. Při tom samotná instalace OS i SP1 proběhla naprosto v pohodě. Tak zatím jede bez service packu a bude to řešit, jak se vrátí ze služebky.

    Nevím fakt, čím to může být, tak si říkám, že bude lepší, když nebudu muset nic nabalovat na čistou instalaci. A když ta možnost je (bude), tak radši koupím už OS s integrovaným SP1. Tak asi takhle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Jj, tech problemu po instalaci SP1 na Visty se po webu vali neobvykle mnoho. Kde soudruzi z NDR udelali chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    [QUOTE=fanynek;121553]Nevím fakt, čím to může být, tak si říkám, že bude lepší, když nebudu muset nic nabalovat na čistou instalaci. A když ta možnost je (bude), tak radši koupím už OS s integrovaným SP1. Tak asi takhle.[/QUOTE]Tak si zkus SP1 naintegrovat do instalace sám pomocí [URL="http://www.slunecnice.cz/sw/vlite/"]vLite[/URL] a pak nainstalit.... když to bude šlapat, tak máš vytvořený instalační DVD s integrovaným SP1 a když ne, tak maximálně přijdeš o jedno DVD médium ;)

    [URL="http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=98952"]Tady[/URL] máš docela slušně popsanou integraci....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    No, kdyby byl čas si s tím vLite pohrát, to by bylo žůžo. Není to vůbec zlý nápad, ale pokud seženu instalačku i s SP1, tak už to řešit nebudu. Snad jen pro zeštíhlení systému a velikost na disku.
    Kua....furt mi spíš vrtá hlavou, jestli ta OEM licence není blbost, ale když uvážím, že stejně zanedlouho přijde Windows Seven, tak asi ne.
    EDIT to Husky14: Nepřijdu. Mám přepisovatelný. A díky za ty linky.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 13-05-2008 v 12:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    fanynek : a jo takhle .... mno myslím že stačí,když si pár týdnů počkáš
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows Vista Ultimate SP
    Od mutinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-08-2009, 09:14
  2. je čeština na windows vista ultimate
    Od fps v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2008, 16:42
  3. Windows Vista (Ultimate)
    Od Dawe Winter v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:02